- 1
- 2
-
jennifer
Wczoraj po 16 Piotr Metz zagrał w Trójce Bet That You Look Good On The Dancefloor i zapowiedział, że będzie to jego najważniejsza piosenka w tym tygodniu. Ciekawe, czy to znaczy, że będzie grana tylko w jego nocnej audycji, czy ma szansę również na playliście... -
Anonim
nie ma szans na playliscie, kiedys mowil tak o the subways i nie polecialo ani razu poza jego audycja i audycja agnieszki sz. -
Anonim
A mnie rano budzi "... dirty dancefloors and dreams of noughtiness!"
O shit! (shock horror:D) czy ja naprawdę miałam eskę rock w radio budziku????
tak.....
Ja razumiem ale zwykle leciało to w mniej obleganych godzinach niż siódma rano!!! -
Anonim
Ale to chyba dobrze, ze akurat to Cię obudziło a nie jakaś Brit ? <x_x> -
-
Anonim
dlaczego w sumie Britney miała by mnie obudzić w esce rock? po to stworzyli tą stację by wszystko co nie jazzy, juicy i groovy i nie pasujące so głupawej eseczki wwalać tam. a rano i bet leci zawsze jeśli chcielibyście wiedzieć :D zawsze podobny komentarz. to byli ARCTIC MONKEYS wypowiedziane z super szpanerską pasją -
barbituranik
a jak wypowiedziane "monkeys"? 'mankis', 'monkis' czy może 'monkejs'? z ciekawości pytam, w związku z pewnym moim zboczeniem -
Anonim
-
Anonim
"To byli oczywiście fantastyczni AR(szpanerskie R)KTIK MANKIS i ich przebój "I BET JU LUK GUD ON DE DENSFLOR" z nowej płyty "ŁODEWER PIPUL SEJ AJ EM DATS ŁOT AJM NAT"
jest z wami Paweł Czaplicki a po siódmej usłyszycie między innymi Linkin Park"
( tu pędze co sił w nogach z łazienki zeby tego nie słuchac i zdążyć wyłączyć budzik) -
barbituranik
-
Anonim
-
barbituranik
o nie nie, "monkejs" wymawiają polacy
"m(o-a)nkis" dziamerykanie (takie raczej "a" tam mimo wszystko)
"monkis" brytole, a im bardziej "oop-north", tym bardziej z "o" sie robi prawie "u"
... tak wynika z obserwacji/wysłuchań obok podpisanej przynajmniej
kiwi chyba tak jak brytole wymawiają, to już gonza trzeba posłuchać -
Anonim
okej, gonzo to w ogóle osobna liga
ostatnio sam siebie ocenzurował: powiedział
"The new EP 'Who the BEEEP are Arctic Monkeys' "
i ostatnio gadał CHYBA z nimi w radiu BBC....moja przyjaciółka sądzi że to byli oni, ale ja nie wiem...
Cholera, jeśli oni to w ogóle alex nie mówił, dużo cookie i andy mówili a helders się brechtał strasznie
i wszyscy byli w stanie wskazującym na spożycie chyba :P -
barbituranik
>adela napisała:
>i wszyscy byli w stanie wskazującym na spożycie
>chyba :P
o, to dopiero coś nowego; )
-
Anonim
no tak, alex który prawie po każdej zwrotce pije soczek z chmielu :D
no i z czym zawsze matt siedzi...
nie no B, nie wiem o co ci chodzi :D -
Anonim
O. To wiem w końcu gdzie to może lecieć.. :P! Bo jka byłam w H&M to własnie to AM leciało i normalnie byłam w szoku :D! Zaczęłam śpiewać i tańczyc i moja kumpela stwierdziła, że mnie nie zna..; P! -
mw.
swego czasu na trojce lecialo DPT - Bang bang you're dead. I to nie jednorazowo. -
Anonim
bardzo nie jednorazowo :]
AM JESZCZE nie słyszałam, ale trzeba nadrobic. mnie tylko zdziwiło jak puścili kiedyś YYYs. ale to szydłowska była, albo metz...? nie wiem, nie pamiętam :P -
Matador.
bang bang docyc czesto leci:d ja ta wole ogladac teledyski arctycznych na mtv2 -
Anonim
-
sza
- 1
- 2