Arctic Monkeys [1439]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • jennifer

Wczoraj po 16 Piotr Metz zagrał w Trójce Bet That You Look Good On The Dancefloor i zapowiedział, że będzie to jego najważniejsza piosenka w tym tygodniu. Ciekawe, czy to znaczy, że będzie grana tylko w jego nocnej audycji, czy ma szansę również na playliście...
  • Anonim

nie ma szans na playliscie, kiedys mowil tak o the subways i nie polecialo ani razu poza jego audycja i audycja agnieszki sz.
  • Anonim

A mnie rano budzi "... dirty dancefloors and dreams of noughtiness!"
    O shit! (shock horror:D) czy ja naprawdę miałam eskę rock w radio budziku????
    tak.....
    Ja razumiem ale zwykle leciało to w mniej obleganych godzinach niż siódma rano!!!
  • Anonim

Ale to chyba dobrze, ze akurat to Cię obudziło a nie jakaś Brit ? <x_x>
  • Anonim

dlaczego w sumie Britney miała by mnie obudzić w esce rock? po to stworzyli tą stację by wszystko co nie jazzy, juicy i groovy i nie pasujące so głupawej eseczki wwalać tam. a rano i bet leci zawsze jeśli chcielibyście wiedzieć :D zawsze podobny komentarz. to byli ARCTIC MONKEYS wypowiedziane z super szpanerską pasją
  • barbituranik

a jak wypowiedziane "monkeys"? 'mankis', 'monkis' czy może 'monkejs'? z ciekawości pytam, w związku z pewnym moim zboczeniem
  • Anonim

zboczenie jeśli chodzi o angielski ? roX^^ uwielbiam ten jezyk!
  • Anonim

"To byli oczywiście fantastyczni AR(szpanerskie R)KTIK MANKIS i ich przebój "I BET JU LUK GUD ON DE DENSFLOR" z nowej płyty "ŁODEWER PIPUL SEJ AJ EM DATS ŁOT AJM NAT"
    jest z wami Paweł Czaplicki a po siódmej usłyszycie między innymi Linkin Park"

( tu pędze co sił w nogach z łazienki zeby tego nie słuchac i zdążyć wyłączyć budzik)
  • barbituranik

czyli "mankis"... pfffft, amateur; )
  • Anonim

a jak profesjonaliści wymawiają? MONKEJS?
  • barbituranik

o nie nie, "monkejs" wymawiają polacy
    "m(o-a)nkis" dziamerykanie (takie raczej "a" tam mimo wszystko)
    "monkis" brytole, a im bardziej "oop-north", tym bardziej z "o" sie robi prawie "u"

... tak wynika z obserwacji/wysłuchań obok podpisanej przynajmniej
    kiwi chyba tak jak brytole wymawiają, to już gonza trzeba posłuchać
  • Anonim

okej, gonzo to w ogóle osobna liga
    ostatnio sam siebie ocenzurował: powiedział
    "The new EP 'Who the BEEEP are Arctic Monkeys' "
    i ostatnio gadał CHYBA z nimi w radiu BBC....moja przyjaciółka sądzi że to byli oni, ale ja nie wiem...
    Cholera, jeśli oni to w ogóle alex nie mówił, dużo cookie i andy mówili a helders się brechtał strasznie
    i wszyscy byli w stanie wskazującym na spożycie chyba :P
  • barbituranik

>adela napisała:
    >i wszyscy byli w stanie wskazującym na spożycie
    >chyba :P

o, to dopiero coś nowego; )
  • Anonim

no tak, alex który prawie po każdej zwrotce pije soczek z chmielu :D
    no i z czym zawsze matt siedzi...

nie no B, nie wiem o co ci chodzi :D
  • Anonim

O. To wiem w końcu gdzie to może lecieć.. :P! Bo jka byłam w H&M to własnie to AM leciało i normalnie byłam w szoku :D! Zaczęłam śpiewać i tańczyc i moja kumpela stwierdziła, że mnie nie zna..; P!
  • mw.

swego czasu na trojce lecialo DPT - Bang bang you're dead. I to nie jednorazowo.
  • Anonim

bardzo nie jednorazowo :]

AM JESZCZE nie słyszałam, ale trzeba nadrobic. mnie tylko zdziwiło jak puścili kiedyś YYYs. ale to szydłowska była, albo metz...? nie wiem, nie pamiętam :P
  • Matador.

bang bang docyc czesto leci:d ja ta wole ogladac teledyski arctycznych na mtv2
  • Anonim

zazdroszczę MTV2... oh i to jak bardzo...
  • sza

och... nie ty jedna :D
  • 1
  • 2
| |

Oh there ain't no love no, Montagues and Capulets We just banging tunes 'n' DJ sets 'n' Dirty danc...

Fotki

Miejsca grona (0)