- 1
- 2
-
yerba marta
"Whatever People Say, That's What I'm Not", data wydania 30.01
1. The View from the Afternoon
2. I Bet You Look Good on the Dancefloor
3. Fake Tales of San Francisco
4. Dancing Shoes
5. You Probably Couldn't See For the Lights But You Were Looking Straight At Me
6. Still Take You Home
7. Riot Van
8. Red Light Indicates Doors Are Secured
9. Mardy Bum
10. Perhaps Vampires is a bit strong but...
11. When the Sun Goes Down [czyli Scummy Man]
12. From the Ritz to the Rubble
13. A Certain Romance
takie wiesci mnie doszly. -
lewik
Brakuje mi Cigarette Smoke. Zdecydowanie bardziej podoba mi sie ten kawalek niz np. Still take u home czy Riot Van. Zreszta, cholera, Cigarette to jeden z moich ulubionych kawalkow:) Szkoda takze ze na album nie zmiescily sie Wavin bye... i Choo Choo.
Nie slyszalem natomiast The View from the Afternoon, You Probably Couldn't See ..., Red Light Indicates Doors Are Secured oraz Perhaps Vampires is a bit strong but..., chyba ze wystepowaly wczesniej pod innymi tytulami.
Bylbym wdzieczny gdyby ktos kto posiada w/w utwory zuploadowal je gdzies:) -
barbituranik
w styczniowym "teraz rock'u" płyta dostała 4,5 gwiazdki na 5! :)
może ktoś już słyszał zresztą sam? jakieś dwa tygodnie temu był wyciek i na album można się przypadkowo oczywiście natknąć w internecie... zdaniem niektórych, jest "over produced" (chyba najgorzej to słychać w 'mardy bum'), ale tragedii raczej nie ma :)
aha, premiera została w końcu przesunięta na 23 stycznia -
yerba marta
po pierwszych dwoch-trzech przesluchaniach: demówki jak zwykle górą:) ale jak juz jest powyzej, nie ma tragedii -
-
jurasik
szkoda, że "space invaders" sie nie zmieścili.. no ale zabieram sie do ściągania "overproduced" monkeys:) -
muriel
ja juz mam i wlasnie zabieram sie do sluchania. zdam relacje za troche :) -
muriel
fakt, tragedii nie ma, ale jednak demo lepsze, zwlaszcza przy dancing shoes i riot van. no i nie ma cigarette smoke, dla mnie essential. generalnie jednak to nadal arctic monkeys :) -
jurasik
heh. utwory, które były na demówkach wypadają rzeczywiście słabiej. myślę, że to kwestia przyzwyczajenia.. a nowe kawałki kozak! -
barbituranik
http://muzyka.onet.pl/mr,1234002,wi...
ło, onet i małpki ...
oczywiście na stronie isound.pl nic nie ma
http://www.vivid.pl/php/plyta_my.ph...
a tu piszą, że premiera 26
wracając do zestawień, itunes uk:
top albums/singles:
1. "when the sun goes down"
2. "when the sun goes down"
7. "bet you look good"
top songs:
1. "when the sun goes down"
7. "bet you look good"
10. "when the sun goes down"
... -
barbituranik
Arctic Monkeys' 'Whatever People Say That I Am, That's What I'm Not' has tonight (January 29) become the UK's fastest-ever selling debut album.
The LP topped the chart after racking up 363,735 sales in its' first week. That now overtakes Hear'Say - 306,631 snapped up their 'Popstars' album in its' first seven days onsale in March 2001.
... no i pięknie -
yerba marta
-
przyjemnie sie czyta takie artykuły :)
i szkoda, ze zabrakło Cigarette smoke, ehhh
mimo to od kilku dni non stop tejże płyty słucham z wielką namiętnością :D -
yerba marta
no i strasznie fajnie ze plyta tak szybko do polski dotarla! a propos samego artykulu to ten facet, w sensie autor, imo wie o czym mowi - to juz ktorys dobry artykul w jego wykonaniu jaki widze w wyborczej -
lewik
Dystrybutor plyty nie szczedzi na promocji - przed chwila dostalem maila o 'rockowej rewelacji 2006'... Razem z wczesniejszymi akrtykulami na Onecie (ktore co prawda byly tlumaczeniami z nme:) i w Gazecie (wczesniej Babyshambles, teraz AM...co sie z nimi dzieje?!; ) to nawet sporo szumu... No i podobno Eska Rock gra AM
Widzial/kupil juz ktos album w naszych sklepach? -
Anonim
No właśnie, niby premiera, a nie mogłam go znaleźć. Byłam wczoraj z koleżanką w Trafficu, ona wcześniej w Empiku no i kupa. Jedna wielka kupa. Czy ktoś ją kupił?
No i tak Eska Rock Faktucznie się popisała.... Słyszałam małpki i strasznie się zdziwiłam, bo ich ulubieńcy to raczej U2 albo.. no nie wiem Linkin Park -
Anonim
Pytanie "czy ktoś ją kupił?" odnosi się rzecz jasna do płyty a nie do kupy :D choć myślę że skapujecie -
Anonim
Pytanie "czy ktoś ją kupił?" odnosi się rzecz jasna do płyty a nie do kupy :D choć myślę że skapujecie -
qć
http://www.terazrock.pl/index.php?i... artykul z pierwszego dnia tego roku TERAZ ROCK.... -
barbituranik
oho, w lutowym 'playboyu' jest wzmianka o płycie... w jednej ramce z informacją o nowym albumie strokesów zresztą -
laura palmer
- 1
- 2