- 1
- 2
-
Parvati
powiem tak, grali jako trzeci band tuz przed maximo park i o maly wlos a bym tego nie przezyla..chyba stalo sie to juz tradycja ze jak AM wychodza na scene to trzeba komus(albo sobie) przywalic w glowe tudziez sprzedac malego kopa na przebudzenie.stalam na przodzie i to bylo troche mixed blessing bo prawa reka doslownie owinela mi sie wokol kregoslupa a lewa zwisala bezwiednie nad barierka(ktora nota bene przestawila mi zebra w dosc nietypowa mozaike). nad glowa mialam dosc poteznego pana doslownie wykrzykujacego slowa kazdej piosenki (wlacznie z kropka i przecinkiem) oraz calkiem filigranowa dziewczynke, ktora szamotala sie w tlumie krzyczac "u sexy bastaaaaard!!!!"(oh yeah what a lovely ass).alex monkey to arogancki lobuz, ktory chyba zrozumial juz ze jest next-big-thing...a koncert? no coz, jestem glucha i ledwo chodze, ale bet I looked good on the dance floor. Fenomenalne. -
barbituranik
-
Parvati
jak nadal beda tacy popularni to moze i do polski zawitaja...trzeba byc dobre mysli -
Anonim
Heh, zazdroszczę ci. Ale niedługo jest koncert w Fritzclub Berlinie. To jest jakaś szansa. Informacje o biletach są na stronie http://www.shortcut.pl. O rany... Już zarezerwowałam. Nie ma to jak zabawa w tłumie Niemców, ale postaram się przekrzyczeć ich wszystkich :D -
-
Anonim
Pytanie "czy ktoś ją kupił?" odnosi się rzecz jasna do płyty a nie do kupy :D choć myślę że skapujecie :) -
lewik
Wybiera sie ktos jeszcze? Moznaby jakis wyjazd grupowy zorganizowac :] Koncert 3.03 (piatek) cena 90 pln. Ja bym sie chetnie przejechal, nie wiadomo kiedy znowu zawitaja tak blisko nas. -
Anonim
-
Anonim
Może gdyby zoorganizowała się grupa to shortcut mógłby wynająć bus do Berlina. Pewnie jest też taka opcja na własną rękę, ale może wyjść drożej. -
Parvati
haha,
to proponuje isc na fitness najpierw lub tez zaopatrzyc sie w kask i inne sprzety ochronne bo bedzie ostro.zgadajcie sie wszyscy i dajcie znac do shortcutu to moze zorganizuja bus bo zwykle to robia tylko wtedy bedzie pewnie drozej -
muriel
kurcze, ten berlin to jest idea. no i ile drożej bylby, gdybyśmy sie grupą zorganizowali a shortcut dalby transport?
nie ma co, chwilowo do uk nie mam czasu, a ten berlin to w sumie blisko...
to co, jedziem, people? :D -
muriel
z wawy intercity, if sbd interested, w obie strony ze zniżka <26 to by bylo jakies 53 euro = 208 zl. zdecydowanie za dużo :-\
tyle ze dojazd dobry, bo klub jest rzut beretem od ostbanhof. -
lewik
no to jedyna opcja jaka pozostala to to, ze uzbiera sie odpowiednia liczba chetnych aby shortcut wynajał busa. Kamon ludzie... -
yerba marta
a ile potrzeba do tego osob i ile wtedy kosztowalby transport? w zaleznosci od odpowiedzi jestem w stanie mniejsza lub wieksza ekipe zainteresowac projektem :) -
lewik
poslalem do nich maila z zapytaniem. jak tylko dostane odp podziele sie z wami:) -
yerba marta
-
Anonim
bylem w trafficu i podobno na koncerty w Niemczech (cztery) nie ma juz biletow :( -
Parvati
-
yerba marta
-
lewik
-
Parvati
W Dublinie bylo tak, ze bilety rozeszly sie doslownie w pare godzin aczkolwiek mozna bylo je potem kupic przed koncertem za banalne 150 euro i wiecej
- 1
- 2