Arctic Monkeys [1439]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Parvati

powiem tak, grali jako trzeci band tuz przed maximo park i o maly wlos a bym tego nie przezyla..chyba stalo sie to juz tradycja ze jak AM wychodza na scene to trzeba komus(albo sobie) przywalic w glowe tudziez sprzedac malego kopa na przebudzenie.stalam na przodzie i to bylo troche mixed blessing bo prawa reka doslownie owinela mi sie wokol kregoslupa a lewa zwisala bezwiednie nad barierka(ktora nota bene przestawila mi zebra w dosc nietypowa mozaike). nad glowa mialam dosc poteznego pana doslownie wykrzykujacego slowa kazdej piosenki (wlacznie z kropka i przecinkiem) oraz calkiem filigranowa dziewczynke, ktora szamotala sie w tlumie krzyczac "u sexy bastaaaaard!!!!"(oh yeah what a lovely ass).alex monkey to arogancki lobuz, ktory chyba zrozumial juz ze jest next-big-thing...a koncert? no coz, jestem glucha i ledwo chodze, ale bet I looked good on the dance floor. Fenomenalne.
  • barbituranik

kuuuuuurczę, szczęściaro, zazdroszczę mimo niedogodności :)
  • Parvati

jak nadal beda tacy popularni to moze i do polski zawitaja...trzeba byc dobre mysli
  • Anonim

Heh, zazdroszczę ci. Ale niedługo jest koncert w Fritzclub Berlinie. To jest jakaś szansa. Informacje o biletach są na stronie http://www.shortcut.pl. O rany... Już zarezerwowałam. Nie ma to jak zabawa w tłumie Niemców, ale postaram się przekrzyczeć ich wszystkich :D
  • Anonim

Pytanie "czy ktoś ją kupił?" odnosi się rzecz jasna do płyty a nie do kupy :D choć myślę że skapujecie :)
  • lewik

Wybiera sie ktos jeszcze? Moznaby jakis wyjazd grupowy zorganizowac :] Koncert 3.03 (piatek) cena 90 pln. Ja bym sie chetnie przejechal, nie wiadomo kiedy znowu zawitaja tak blisko nas.
  • Anonim

pechowo dodałam ten komentarz w złym temacie. Sorki
  • Anonim

Może gdyby zoorganizowała się grupa to shortcut mógłby wynająć bus do Berlina. Pewnie jest też taka opcja na własną rękę, ale może wyjść drożej.
  • Parvati

haha,
    to proponuje isc na fitness najpierw lub tez zaopatrzyc sie w kask i inne sprzety ochronne bo bedzie ostro.zgadajcie sie wszyscy i dajcie znac do shortcutu to moze zorganizuja bus bo zwykle to robia tylko wtedy bedzie pewnie drozej
  • muriel

kurcze, ten berlin to jest idea. no i ile drożej bylby, gdybyśmy sie grupą zorganizowali a shortcut dalby transport?
    nie ma co, chwilowo do uk nie mam czasu, a ten berlin to w sumie blisko...
    to co, jedziem, people? :D
  • muriel

z wawy intercity, if sbd interested, w obie strony ze zniżka <26 to by bylo jakies 53 euro = 208 zl. zdecydowanie za dużo :-\
    tyle ze dojazd dobry, bo klub jest rzut beretem od ostbanhof.
  • lewik

no to jedyna opcja jaka pozostala to to, ze uzbiera sie odpowiednia liczba chetnych aby shortcut wynajał busa. Kamon ludzie...
  • yerba marta

a ile potrzeba do tego osob i ile wtedy kosztowalby transport? w zaleznosci od odpowiedzi jestem w stanie mniejsza lub wieksza ekipe zainteresowac projektem :)
  • lewik

poslalem do nich maila z zapytaniem. jak tylko dostane odp podziele sie z wami:)
  • yerba marta

w ogole super inicjatywa; dzieki!
  • Anonim

bylem w trafficu i podobno na koncerty w Niemczech (cztery) nie ma juz biletow :(
  • Parvati

wcale bym sie nie zdziwila
  • yerba marta

DZIZAS tak to jest jak sie debiutuje na 1szym miejscu; )
  • lewik

no niestety nici z koncertu, odpisali ze juz wyprzedany :(
  • Parvati

W Dublinie bylo tak, ze bilety rozeszly sie doslownie w pare godzin aczkolwiek mozna bylo je potem kupic przed koncertem za banalne 150 euro i wiecej
  • 1
  • 2
| |

Oh there ain't no love no, Montagues and Capulets We just banging tunes 'n' DJ sets 'n' Dirty danc...

Fotki

Miejsca grona (0)