-
Anonim
Cholera... Moja przyjaciółka też tak ma...
Moja kondolencje... Niestety Mtv2 nigdy nie miałam więc mnie to dobro ominęło z daleka :( -
ewa
Ale głpio no brakuje mi Kędziora , rebela, Wieśniaka... ,a jak idę do szkoły to przechodzę przez ulicę Kędzierskiego xD no i jeszcze bardzo smutniej się robi.Mtv2 towyłączyli ale mam jakiś tam dekoder od astera naszzęscie ufff -
Anonim
Mój boże... ja jeszcze mam for fana ale cholera... dlaczego puszczają tyle hong kong motelu nie mam pojęcia!
-
ewa
Oo! Teraz to ja współczuje :).To chyba dlatego,że byli na ich kocercie,nie wiem w jakim celu ,ale nie ja tam rządze. -
-
Anonim
ej a może Kędzior tylko udaje że nie lubi Tokio Hotel? Hahahaha a może jest tak naprawdę największym fanem?! hahahah :D -
ewa
-
Anonim
4fun na poczatku był zajebisty ale w koncu musiało sie zmienic na zwykłą tv muzyczną czyli takze z techniawkami itp.
ale i tak tylko tam mozna zobaczyc niektóre klipy. ale na pewno lepsze jest mtv2 niestety na razie nei posiadam ale moze niedługo ?; p -
ewa
no tak,tylko , że na mtv2 prawie same durne emo i britpopy lecą , tylko odczasu do czasu zarzącą coś ciekawego jak jest jakaś lista pt."nie puszczaliśmy tego od wieków".O! -
Anonim
super piosenka i ku mojemu zdziwieniu czesto ja puszczają na MTV Polska w"Kofeinie" -
Jus
jestem szczesliwa posiadaczka mtv2, poki co teledysku do "fake tales..." nie widzialam, ale za to bardzo czesto mozna zobaczyc tego koncertowke.
nawet w mtv polska.
-
a