-
Bez tematu - wpisy w tym temacie nie bedą podlagały moderowaniu, czyli możecie pisać co tylko chcecie...
-
Anonim
ja pier**** ale z Ciebie ch*** moderator :/
wykasowales tyle wpisow...i po co to?
to jest grono, a nie forum :/
nie musi byc tu zachowany porzadek !!
zupelnie zjeb*** klimat na tym gronie !!
nie popieram Cie wcale w tym co zrobiles :/ :| -
Anonim
Jak tu wszedłem... totalny szok...
To co się stało to bezkresny nonsens!
Tak sobie myślę czy nie lepiej założyć alternatywne grono Areny?
CO WY NA TO??!! -
Anonim
Chociaż nie nie to nie ma sensu....... :/
POPROSTU ****** ********** po ch*** żeś ****** ******* wyrzucał te tematy???!!! -
-
Anonim
-
O Co wam chodzi... Na Gronie Areny Był straszny pierdolnik.. !!! Nie można było sie połapać !!!!
Z reszta prosiła mnie o to jedna osoba... :) Pzdr dla niej... -
Regulamin :
1 Zanim założysz nowy TEMAT/WPIS upewnij się, czy nie był on już wcześniej poruszony/zamieszczony -> Powtarzające się TEMATY/WPISY będą USUWANE...
2. TEMATY/WPISY nie mające żadnego sensu i nic nie wnoszące do Grona będą USUWANE
3. NIE obrażaj innych Gronowiczów - wulgaryzmy, prowokowanie niemiłych rozmów itd.
4. Grono to nie służy do prowadzenia pogaduszek "O d..... Maryni" - Zbędne rozmowy i uwagi także będą USUWANE
5. Grono służy do wspólnego wyrażania poglądów, osobistych doświadczeń...
6. Uwagi itp. - Proszę pisać na "PRIV" do *Moderatora Grona
______________________________ ________________
=> Usuwane: TEMATY/WPISY mają na celu: UTRZYMANIE PORZĄDKU na Gronie
-
Anonim
-
=> ([-_-]) <=
popieram............. grono teraz wygląda jak puste;/....... nad wszystkim trzeba bedzie sie bawic od nowa........ -
.
k**** co to jest?????? przecież każdy temat jest założony przez moderatora to już nie jest grono ludzi co lubią arenę tylko moderatora kuuuuurwa...... beznadziejnie
a zasady regulaminy itp są po to żeby je łamać! -
<lol>
Nie bronie zakładać nowych tematów... Założyłem jednynie standardowe temty.... <lol>
-
Sylwia BRD*
-
.
po co je zakładać skoro ty wszystkie założyłeś a reszte wykasowałeś i jak ci sie coś nie spodoba to pewnie też je usuniesz (nowe)..... BEZ SENSU! -
Anonim
-
Anonim
kurwa mac ja zalozylam to grono i nie zycze sobie takich akcji tu juz ci pisalam ze jest demokracja i nalezy sie liczyc ze zdaniem innych i kazdy zawsze mial prawo pisac tu co chce i tak ma byc do cholery !! w tym momencie nie chce byc na gronie gdzie rzadzi jakis egoista w dupie to mam i sie wypisuje nara ci mowie kolego i pozdrawiam wszystkich, ktorzy zawsze wkladali czesc siebie w to grono, dzieki czemu bylo takie fajne i przyciagalo coraz wiecej osob -
.
-
>Weasel napisała:
>kurwa mac ja zalozylam to grono i nie zycze sobie takich
>akcji tu juz ci pisalam ze jest demokracja i nalezy sie
>liczyc ze zdaniem innych i kazdy zawsze mial prawo pisac tu
>co chce i tak ma byc do cholery !! w tym momencie nie chce
>byc na gronie gdzie rzadzi jakis egoista w dupie to mam i
>sie wypisuje nara ci mowie kolego i pozdrawiam wszystkich,
>ktorzy zawsze wkladali czesc siebie w to grono, dzieki czemu
>bylo takie fajne i przyciagalo coraz wiecej osob
Ok.. Kup sobie gronowładnego i odstąpię Ci funkcję moderatora.
Pzdr <big lol> -
Sylwia BRD*
Mirek pierdoło!!!!!!!!!! Sam się nie udzielaj:PP
Kto z Was był wczoraj w Strubinach? Jak było? -
-
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Strubiny
- Załóż własne grono tematyczne