-
Anonim
>!!!D@Wi$!!! ™ napisał
>Hejcia wszystkim co tam macie w grafiku na sobote ?? co
>bedzie na arence 8 ??pozdrawiam cieplucho; )
08.11.2008
DŻAGA SHOW - uczestnik programu *Mam Talent*
Koncert Dody na wesoło!
wstep: 12zł
-
-
,,,;;;Krzynio®;;;,,,
hmmmm wpisuje sie w niego; ] a wiec siemka wszystkim ja podobnie jak bertek wszystkich tam z grona widuje i myślę że i wy mnie kojarzycie; P -
Nigdy Twoja..
ale tu cichutko... na Arence nie bylam juz miesiac:( bardzo mi z tego powodu przykro:( ale cóż siła wyższa.. -
-
;-0...@NI@...0-;
-
Kurpiewski Marcin (Marcel)
-
mrrrrr....:*
ja sie wybieram w mikołajki..mam nadzieje ze dotrę..jesli moj stan na to pozwoli:P -
^Jestem Idealna (Prawie)^
Siema! Widząc w wątku widze wiele znajomych twarzy z clubu:P
Pozdro dla wszystkich Arenomaniaków:P:P:P -
Camelia ; )
jak tu cicho. witam wszystkich
w poniedziałek było konkretnie. nie było tłumów :) ale za to słyszałam że w niedziele było tłoczno -
stoprocent
wg mnie w niedziele było w sam raz. Było dużo ludzi i dobrze, ale ścisku nie było
:D -
Camelia ; )
-
D&G
-
Oℓa°!ღ
halloween w Arenie byl kozak.!!!!!! ale 7-ego listopada rowniez bedzie ostro.! Polecam.! -
O!
a ja słyszałam,że atmosferka się popsuła... i już nie jest w Arenie tak jak było kiedyś. -
===:TMZ:===
wiem bo byłem:)ostatni wyszedłem z sali:) dobry balecik był:)Na ostatkach to ędzie balet!!!!:)pozdrawiam:) -
===:TMZ:===
>Kasia napisała:
>a ja słyszałam,że atmosferka się popsuła... i już nie
>jest w Arenie tak jak było kiedyś.
a kiedy byłaś na arenie ostatnio??Na arenie jest i będzie najlepiej w skali 1 do 10 Arena Strubiny9/10 :)
zależy kto gra ale przeważnie jest świetna muzyka...halloween było dobre...Hazel grał dobrą muzyke -
Ecstaaasy69
-
ajkja
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Strubiny
- Załóż własne grono tematyczne