Arena - Strubiny [1914]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Donathan Von ScRAPpI

Miałem przyjemnosc byc w tak sławnym klubie jak Blue równie sławnym klubie milano i róznych klubach warszawskich... i naiema w zadnym z nich takiego klimatu jak w ARenie naprawde Arena jest nieporównywalna i jak dla mnie niezastapiona...zajebisci rezydenci fajne barmanki i wyszkolona kadra gladiatorów których mam przyjemnosc co sobote widywac na Strubinach poprostu bajka...:)
    a wy jak uwazacie ??
  • Aga

Jestem tego samego zdania....!!!
  • Kocham Cię mężu :*

Ja też tak uważam; ) nie ma to jak w sobotnią noc ruszyć do AREEENKI :P Wszyscy wiedzą o co chodzi..
  • O!

Paweł,ale sie wysiliłeś:) ale mam takie samo zdanie jak Ty :*
  • Tocia:)

W Arenie jest fajny klimat,muzyka,ludzie.Jestbto wszystko co jest potrzebne aby się dobrze bawić.Pozdrawiam
  • *** Sonia ***

Popieram!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
  • ღ sylwia ღ

co tu dużo gadac zrena jest najlepsza wszystkie sie chowają inne dyski
  • Kocham Cię mężu :*

oj tak; )
  • <--ŁUKASZEK-->

Hmmm dla mnie Ibiza Byla do tej pory najlepsza ale niestety zamkneli JO .. i Tylko do arenki teraz jezdze Gdzie najlepiej sie bawie
  • Anonim

OO iBIZA MASZ RACJE NO ALE COZ nIE MA JEJ jAK NARAZIE;P kazdy ma swoja ulubiona dyskoteke a dla mnie taka jak Narazie jest Arena:)
  • Trance

Ibiza była świetna ale w Arenie też jest Klimat
  • kyzym

zgadzam się z Wami
  • Anonim

popieram . od poczatku sie bronilem nie chcialem ale jak juz wpadlem to zdanie jest jedno . najlepszy klub w okolicy . lepszego nie ma :)
  • Anonim

No tak Arennnnnnnnnnaaaa nawet nie daleko a tak zajebiście
| |

Klub Arena w Strubinach powstał na początku wakacji 2005, Klub oferuje swoim klientom dwie odrębn...

Fotki

Miejsca grona (0)