-
Donathan Von ScRAPpI
Miałem przyjemnosc byc w tak sławnym klubie jak Blue równie sławnym klubie milano i róznych klubach warszawskich... i naiema w zadnym z nich takiego klimatu jak w ARenie naprawde Arena jest nieporównywalna i jak dla mnie niezastapiona...zajebisci rezydenci fajne barmanki i wyszkolona kadra gladiatorów których mam przyjemnosc co sobote widywac na Strubinach poprostu bajka...:)
a wy jak uwazacie ??
-
Aga
-
Kocham Cię mężu :*
Ja też tak uważam; ) nie ma to jak w sobotnią noc ruszyć do AREEENKI :P Wszyscy wiedzą o co chodzi.. -
O!
-
-
Tocia:)
W Arenie jest fajny klimat,muzyka,ludzie.Jestbto wszystko co jest potrzebne aby się dobrze bawić.Pozdrawiam -
*** Sonia ***
-
ღ sylwia ღ
co tu dużo gadac zrena jest najlepsza wszystkie sie chowają inne dyski -
Kocham Cię mężu :*
-
<--ŁUKASZEK-->
Hmmm dla mnie Ibiza Byla do tej pory najlepsza ale niestety zamkneli JO .. i Tylko do arenki teraz jezdze Gdzie najlepiej sie bawie -
Anonim
OO iBIZA MASZ RACJE NO ALE COZ nIE MA JEJ jAK NARAZIE;P kazdy ma swoja ulubiona dyskoteke a dla mnie taka jak Narazie jest Arena:) -
Trance
-
kyzym
-
Anonim
popieram . od poczatku sie bronilem nie chcialem ale jak juz wpadlem to zdanie jest jedno . najlepszy klub w okolicy . lepszego nie ma :) -
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Strubiny
- Załóż własne grono tematyczne