-
Trance
Bawiłem Sie w Róznych Klubach ale w Arenie Jest najlepiej Mogli by zrobić Jakies Karty Klubowe Podniosłoby to jej Prestiż Minimalna selekcja tez by nie zaszkodziła ale i tak jest Dobrze i Mijesce dla Vipów też by było dobre -
Anonim
No z selekcja mogliby by cos zrobic, bo jak sie patrze na innych to az zal patrzec :/
Karty klubowe tez fajna sprawa, a miejscami dla Vipow sa loze :D :D -
Trance
No W sumie masz racje z tymi lozami ale Kanapy mogły by być wygodniejsze -
Anonim
-
-
Kocham Cię mężu :*
oj tam wygodniejsze... do areny jezdzi sie po to zeby sie bawic a nie siedziec!! :D pozdro -
Trance
no pewnie ze jezdzi sie po to aby sie bawić ale lubie miec zgony na miekkich kanapach ehehe Pozdro -
-
Trance
-
Anonim
-
Trance
-
Bo jak ja jestem w arenie to nie siedzę na kanapach tylko szaleje na parkecie hehe; D moze dlatego cio??; * -
Trance
-
-
zŁOtKo BLN
-
Trance
-
zŁOtKo BLN
-
Trance
no wiem ze jade poto by sie bawić ale moja zabawa zawsze konczy sie na kanapach :)PPP -
Anonim
Hmmm są rozne powody smigania na dyski ... Inni jezdza by tanczyc a inni By SLUCHAC MUZYY SIEDzAC własnie NA KANAPACH :):P I mysle ze mozna tu pisac o wszystkim i o niczym; / -
tak o wszystkim i o niczym ale bez przesady!! trance nie przesadzaj jak zaliczasz zgona to chyba nie zwracasz uwagi gdzie a juz napewno nie na jakiej kanapie!!! -
Anonim
a jeszcze inni postac przy barierkach i obczajac jak sie inni bawia, smieszne to troche, ale nieraz jak niema miejsca na srodku to niemaja wyjscia
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Strubiny
- Załóż własne grono tematyczne