Arena - Strubiny [1914]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Trance

Bawiłem Sie w Róznych Klubach ale w Arenie Jest najlepiej Mogli by zrobić Jakies Karty Klubowe Podniosłoby to jej Prestiż Minimalna selekcja tez by nie zaszkodziła ale i tak jest Dobrze i Mijesce dla Vipów też by było dobre
  • Anonim

No z selekcja mogliby by cos zrobic, bo jak sie patrze na innych to az zal patrzec :/
    Karty klubowe tez fajna sprawa, a miejscami dla Vipow sa loze :D :D
  • Trance

No W sumie masz racje z tymi lozami ale Kanapy mogły by być wygodniejsze
  • Anonim

Mogły by byc karnety darmowe dla Membersów....; P
  • Kocham Cię mężu :*

oj tam wygodniejsze... do areny jezdzi sie po to zeby sie bawic a nie siedziec!! :D pozdro
  • Trance

no pewnie ze jezdzi sie po to aby sie bawić ale lubie miec zgony na miekkich kanapach ehehe Pozdro

to masz problem; D
  • Trance

No Mam Problem :))) Dzięki ze mnie uswiadomiłaś :*koleżanko
  • Anonim

heeh Z tymi kanapami masz racje :0 Jestem za; p
  • Trance

Widzice Kolezanka sie zna na Kanapach a Wy nie
    heehh

Bo jak ja jestem w arenie to nie siedzę na kanapach tylko szaleje na parkecie hehe; D moze dlatego cio??; *
  • Trance

nie watpie to w to czy szalejesz

nio więc przestańmy się już takjakby przedrzezniać; )
  • zŁOtKo BLN

Oj tam kto patrzy na kanapy... są jakie są... nie to jest wazne ...
  • Trance

Sa ważne :) Jeśli Nie To idz Do Przestrzeni na Kolejową :) HHEHE
  • zŁOtKo BLN

Ale chyba jedziesz po to aby sie bawic a nie siedziec i zamulać...
  • Trance

no wiem ze jade poto by sie bawić ale moja zabawa zawsze konczy sie na kanapach :)PPP
  • Anonim

Hmmm są rozne powody smigania na dyski ... Inni jezdza by tanczyc a inni By SLUCHAC MUZYY SIEDzAC własnie NA KANAPACH :):P I mysle ze mozna tu pisac o wszystkim i o niczym; /

tak o wszystkim i o niczym ale bez przesady!! trance nie przesadzaj jak zaliczasz zgona to chyba nie zwracasz uwagi gdzie a juz napewno nie na jakiej kanapie!!!
  • Anonim

a jeszcze inni postac przy barierkach i obczajac jak sie inni bawia, smieszne to troche, ale nieraz jak niema miejsca na srodku to niemaja wyjscia
| |

Klub Arena w Strubinach powstał na początku wakacji 2005, Klub oferuje swoim klientom dwie odrębn...

Fotki

Miejsca grona (0)