Artur Boruc [888]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Borucek :)

Mieliście kiedys mozliwość poznania i rozmawiania z Arturem?Ja osobiscie tak i jak tylko moglem to z nim gadalem,jak byl w polsce bo teraz to cieżko.Moze jakos przez neta sie uda z nim pogadc.A wy mieliscie z nim do czynienia??
  • Kęciak

ja z nim troche gadałem ale zara musiał uciekać; d;d;d

jak zawsze zaganiany :) ejj ty trenujesz w sempie?bo tak wnioskuje po boisku i po tych grubych slupkach ktore tylko sa na boisku sempa warszawa
  • Kęciak

nie nie ja nie trenuje nigdzie; d poprostu gralismy se na boisku switu mecz taki wiesz; d
  • Gocha Pończocha

ooo świtu
    to widze ze moje rejony:)

to jest boisko świtu jelonki??To chyba jakies treningowe tak?Nawet niewiem gdzie ono jest wiem tylko że mają główne z taka trybuną małą i myslalem ze tam trenują spoko
  • Kęciak

to może wpadnij kiedyś; d;d;d no boisko świtu to yelonky (L); d ale treningowe a 1 boisko jest troszke dalej; d
  • Gocha Pończocha

ja tam wole te treningowe na osiedlu przyjaźn :) takie kameralne:)
  • Łukasz

no ja tez myślałem, że Świt ma tylko to jedno boisko... na którym już miałem chyba ze 3 razy przyjemność grać;]] fajna trybunka:]
  • Kęciak

treningowe jest o tyle kiepawe ze wogole nie grabia tam lisci i jest nierówno i piłka skacze:P no cóż ale na 1 boisko nas nie wpuszczą :P

zescie sie rozpisali na temat boiska treningowego switu a tutaj mielismy gadac o tym kto zna Artura
  • Gocha Pończocha

to była tylko taka mała dygresja:)
  • Anonim

a ja nigdy z nim nie gadalam :(((( ale bym strasznie chciala :P
  • Anonim

tak
  • Gocha Pończocha

i niestety szansa na to że przyjedzie na święta do Polski też jest bardzo nikła bo musi rozgrywać mecze...:(
  • Anonim

NIE:((((((((((((((
  • Anonim

ja tez nie :( pare razy sie z nim mijalam w 'rękawie' jak wychodzil na boisko i tyle :(

ehh dlugo go nie zobaczymy w wawie chyba do piero na kadrę kiedys tam
  • buja(L)ka NicDodać-Trochę Ująć;)

ja poprostu mało nie zemdlałam jak przechodziłam za naszą bramką (naszą - czyli na Łazienkowskiej) a w bramce rozgrzewał się Arturek, mi tez się gorąco zrobiło, ale jakoś doszłam do żylety a Artur nie wpuścił ani jednej piłki do bramki, ehh

więc znam go tylko z widzenia; )

no co?!!? dziewczyny, powiedzcie, czy to nie najładniejszy tyłeczek w piłkarskim świecie??
  • Gocha Pończocha

oj najładniejszy, najładniejszy;)
| |

Grono tematyczne Najlepszego Polskiego bramkarza i jednego z lepszych na świecie.Zapraszam Fajnie ...

Fotki

Miejsca grona (0)