-
blanka
mam takie małe pytanko
czy jest tu ktoś taki co nie ma jeszcze tematu na dyplom? -
Pani Prezes Brazylijski Serial
NO CO TY?!; )
blanka - no cholerka, mi to wszyscy robili taki stres wokol tego tematu ze juz dawno=tydzien czy 2 temu juz zapadla u mnie decyzja i mysle ze u wiekszosci....
a wogole to u kogo ty robisz?
ja na plakacie.
so? -
Anonim
ej no ja mam, ale mi idzie jak po grudzie i nachętniej rzuciłąbym to wszystko w cholerę. narazie uprawiam miłą korespondencję mailową z p. kosmynką, co szczędza mi trochę podróżowania do Łodzi. Ale żebym jakieś postępy robiła, to nie powiem. Z malarstwem jeszcze gorzej.
:( co za kaka -
ijo
-
-
Anonim
-
hehehee boże, dziewczyny, dzięki wam czuję się lepiej - ze mną podobnie jest.
Bo to że mamy tematy to jeszcze nic! bo do 7 ma być już wszystko małokonkretnie zarysowane - ALE MA BYĆ! :/ -
blanka
-
Anonim
ej no w ogóle krązą straszne ploty a wlasciwie nikt nic nie wie.
plota rass: do 7 maja trzeba zlozyc w dziekanacie sztywnom karte z wszelkimi wpisami oraz gotowa prace (sic!) bo inaczej nici z czerwcowej obrony
plota dwa: nastepne obrony w grudniu
plota tszy: a moze jednak we wrzesniu
plota cztery: podobno 7 maja dziekanat jest zamknięty, huehue, wiec jak oddać te jebane karty????
nikt nic nie ma, nikt nic nie wie, sami artyści. ja nawet za letni semestr nie zapłaciłam :(
bonusowo moja najukochańsza pani w dziekanacie, nie wysłała mi stypendium, bo pewnie zgubiła nowy nr konta, jezu, jak myślę o tej babie to mnie mdli.
uh, mnie sie udalo prawie zaakceptować logo, mam nadzieje do najbliższego zjazdu trochę kopnąć robotę do przodu i mimo wszystko zamknąć to cudo w czerwcu :) ktoś jeszcze? -
Ojczyzna Polszczyzna
nooo, może ja sie wypowiem.
otóż, koledzy z 4 roku powiedzieli, że z kartami to trzeba poważnie, ale oni i takbronili w .........lipcu. łukawski powiedział, ze co do terminu to nie ma sie co przejmować, a mi promotor powiedział,ze byle tylko oddać kartę i wyrobić się do czerwca. myślę, ze jest luz, tylko wypadaloby zaliczyć chociaż jedna korektę
a baba z dziekanatu.............hehe, ja tam gdzieś ją lubię, ostatnio na mnie nakrzyczala, ze jej przeszkadzam rozmawiać z kimś, a potem przepraszala mowiąc, ze lusterko w samochodzie jej ukręcili...................... hehe, ula nie aka zla jak wyglada; ) -
Ojczyzna Polszczyzna
-
Anonim
tak drugi termin to GRUDZIEN i dodatkowa kasa pewnie moge sie zalozyc... -
Anonim
no wieść gminna niesie, że dodatkowa kasa jednak nie. ale chciałąbym wreszcie wiedzieć coś tak na serio serio -
Anonim
-
0
termin wrzesniowy jak najbardziej TAK! tylko jeszcze nie wiadomo kiedy dokładnie! to dla tych spóźnialskich przypuszczam, a tak poza tym to dlatego że jest dużo chętnych na te czerwcowe obrony.
a co do 7 maja to niby jest sztywny termin, ale jak macie dobre uklady z promotorami, to puscćie na luz. nieoficjalnie (i wedlug regulaminu) prace trzeba oddać do trzech tygodni przed obroną.
A jesli chodzi o dadatkową kasę za późniejsze terminy, to nie wiem jak to jest dokładnie. Ja bronię już w ostatnim dla mnie terminie, tzn. 2 lata po ukończeniu studiów, hehe i placę za egzamin dyplomowy 500. Jakbym się nie wyrobiła w tym terminie, to musiałabym poprawiać rok i zapłacić za niego normalnie, przekichane! -
Peri
termin wrzesniowy jest za free i jest na na 100 %, dowiedziałam sie tego od mojej promotorki -
Anonim
-
ej nie pekajcie. damy rade!
:)
ten czy inny termin ale bedzie na 100we.
ja to mam ten problemo ze ja chce dalej to ciagnac d magisterskich i! kurcze nie wiem nic o tym... hmmmmmmmmmmmm to jest przekichane w koncu. bo co? bo kiedy?
ACH! -
Anonim
ej, a ja postanowiłąm z premedytacją bronić się w grudniu. prace mam już poakceptowane (dzięki ci wielki internecie i dzięki ci wielki kosmatko), malarstwo troche lezy, ale do nadrobienia.
ale nie mam zalatwionych wszystkich formalnosci i stwierdzilam ,ze olewam to, nie bede miec cisnienia nad glowa, zrobie sobie wszystko na spokojnie i bedzie czekalo do grudnia. o.
-
Ojczyzna Polszczyzna
ciekawe, kto będzie na magisterce, z tego co widze to tylko ja i gośka chyba tylko...............a gośka nie wiadomo czy się wyrobi, więc................tylko ja?????? niemożliwe.................... a ci co nie zdają i na grudzień czekają, to mają......fantastyczna sytuację -
Anonim
nieno, monika z lukaszem i zuzia, chca sie brobic w czerwcu, marek tez. nie wiem jak reszta. lukasz cos przebakiwal zeby zrobic sobie rok przerwy czy cos w tym stylu, wiec nie wiem.
ja napewno w tym roku nie startuje na magisterskie, chce troche dzidzie odchowac :) za rok, spoko. chociaz jesli bedzie mnie stac, to magisterke zrobie juz w wuwua :)
|
|
zawsze młodzi..........;)
Miejsca grona (2)
-
KLUB WYTWÓRNIA Łąkowa , Łódź
-
ANDY CLUB Stefanowskiego, Łódź
- Dodaj miejsce