ASPTTiF [137]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Zuzu

wypowiedz się; -)
  • Zuzu

już niedługo dyplomik, 15-go mamy tą przeogromną przyjemność zaprezentowania naszych prac z technik. Róznież do 15-go mamy złożyć do sekretariatu kopertę ze zdjęciami z fotografi. Najbardziej martwi mnie to że niestety nic nie mam konkretnego w sprawie licencjatu. Wstępnie zamierzam iść ma UKSW i tam się dalej edukować. Oczywiście byłoby prze wspaniale gdyby jednak był licencjat w jakiejś normalnej cenie za miesiąc. A co wy wogóle o tym myślicie?
  • Anonim

Witaj:)
    Super pomysł, żeby założyć grono naszej szkoły:)
    Ja teraz całe dnie siedze nad teledyskiem (animacja poklatkowa), oczy mnie bolą od patrzenia w kompa i pracowania jednocześnie w 4 programach, ale mowi się trudno...
    A jeśli chodzi o licencjat to nie mam pewności czy wszystko bedzie wiadome w lipcu na zakończeniu roku, ja tym czasem składam papiery na ASP w Łodzi...
  • ol.

wow! zdziwilam sie jak znalazlam to grono. fajniutko! ja z 1 roku i za kilka dni sesja... :( powodzenia na dyplomie!!!
  • ol.

a jesli chodzi o licencjat to ja mam nadzieje ze dojdzie do skutku przynaj mniej za rok i wolalabym zeby nie przekraczal obecnej stawki cenowej.
  • Anonim

widze ze nie tylko ja po tej szkole wybieram sie na ASP do łodzi:)
  • Zuzu

jezeli nawet będzie licencjat i absolwenci będą mogli go zdobyć to nie wierzę żeby stawka nie wzrosła, z tego co słyszałam w szkole musiałoby się znalźć kilku wykładowców "belwederskich' i pewne przedmioty musiałby się pojawić. Zresztą derwuje mnie to ślimacze tempo, licencjat miał być już teraz i zapisy miały nastąpić na dyplomie czy coś takiego ekhm...a teraz to ja mam w planach UKSW no i tak; P
  • neosim

Jeżeli będzie licencjat to na 100 procent bedzie drożej. Tak jak mówiła Fuzan. Ze wzgledu na stawki profesorskie. Nie ma licencjatu bez profesorów. Nie ma profesorów bez odpowiedniej stawki. itd. Ja generalnie już się nie wybieram na licenjaty. :) Mam czego się uczyć sam :) Fuzan co to jest UKSW ?
  • Zuzu

Neosim UKSW to Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego, mam ochotę na socjologię i juz zapłaciłam za opłatę manipulacyjną i pierwszy semestr. Potem w lipcu musze iść złożyć papiery no i jak będzie git to mnie przyjmą. Jest limit 100 miejsc. Jeżeli mnie odrzucą to wtedy dostanę zwrot pieniędzy. hehe; -)
  • neosim

No to gites. Socjologia tez ciekawa. Bedziesz Socjografką :P
  • Zuzu

no więc nie !!! na zawsze pozostanę platykiem technik tv-filmowych i wogóle mam nadzieję że ten dyplom wkrótce będzie już mój. Socjologia ma być moją kartą atutową. Ciekawe czy ten pomysł wogóle wypali ale się zobaczy. Ja jestem w duszy artystą i nic tego nie zmieni i zawsze pozostanę wierna pikselom, cmykom, argiebekom, pantonom, truematchom, ps-om,illustratorom, flashom .... (chlip) kurcze wzruszyłam się. A tak na marginesie to masz już skompilowane portfolio multimedialne i wydrukowane zdjęcia z fotografi które nalezy złożyć do 15go?
  • neosim

:( nie mam
  • Zuzu

ja też nie :-O heheh i oczy mi się kleją -_*
  • ol.

jutro egz z h.sztuki i teatru!!!!!!!!!!!!!!!! :(
    CAŁA NOC PRZEDE MNĄ!!!
  • Zuzu

wszystko będzie spoks przynajmniej z hist sztuki :)
  • ol.

no wiem:)))
    z h.sz. dostalam 5+ a z h.t 4. lepiej niz w tamtym semestrze!
    a uczylam sie tydzien krocej niz wtedy!
  • ol.

sorka ze tak sie chwale ale mnie radosc przepelnia!
  • neosim

Gratuluje :) I po co było się męczyć przez ten tydzien :P No ale wlasnie dlatego gratuluje. Ja sie zawsze krotko uczylem do egzaminow i jakos mnie zawsze przepchali z troja/czwora.
  • neosim

Czy grożą mi jakieś sankcje :P jak nie przywiozłem na czas wydrukowanych fotgrafii w kopercie. ???
  • ol.

nie pewnie nie! tzn pani ania z biura jest przemila ale musi trzymac porzadek wiec lepiej je dostarcz szybko
| |

Aktywne Studium Technik Teatralnych i Filmowych

Aktywne Studium Plastyczne Technik Teatralno-Filmowych

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)