-
neosim
No właśnie. Taka z nas zgrana grupa. Że ja....
Może warto pomyśleć nad np 2dniowym wyjazdem powiedzmy na mazury. W terminie 28czerwca - 02 lipca . Na dwa 2-3dni. Bez wiekszej organizacji. W ciopąg i na mazury. Wiadomo kaske jakas trzeba miec. Ale na pewno nie tyle, gdyby bylo to organizowane "odgornie" (wypasione miejscowki, obiady itp).
Mysle o czyms skromniejszym za mniejsza kaske. ... Wydaje mi sie, ze taki termin 28-02 bylby najlepszy. Nie wydaje mi sie, ze po nim zobaczylibysmy sie kiedykolwiek w calym skladzie :/ Ja to wiem. Co Wy na to? -
Zuzu
Boże co za rozkminka, pomysł jest super ale kurde ten termin, hmm... no niewiem jakby co dam znać nic nie obiecuję. Kurcze czemu nie sierpień. Pojedziemy na te mazury, będzie lało, będzie zimno i komary nas zajedzą ekhm...możeby tak balange stulecia w stolicy trzepnąć hmm....??!! wiesz full pervers żarcie piwo i paliwo -
neosim
Misiu temu nie sierpien, bo w sierpniu każdy bedzie juz na swojej sciezce i z niej nie zejdzie=brak czasu. Wiadomo, ze to trzbaby bylo dogadac, wiekszosc ludkow pracuje itd. -
Zuzu
zróbmy bibe, pozwolę oblac sie piwem i wsypać nawet cukru do gaci ... ty perwersie hehehehe żartowałam (chyba) no właśnie impreska zamiast walczenia z mazurskimi insektami. Jeszcze mnie jakiś kleszcz udziabie fuj ! -