-
Ekranowa nazwa
oki, temat ten poruszyla Aga wiec bardziej oficjalnie pytam:
czy wyrazacie chec spotkania sie w Warszawie w maju?
jesli tak to prosze o propozycje odnosnie daty i miejsca
P -
!!! JANA !!!
hej. moze byc jakis weekend, zalozmy 7.05. mozemy umowic sie pod rotunda.
????????? jakie sa jeszcze propozycje? -
aga
mi pasuje każdy weekend oprócz wspomnianego przez Jankę 7ego, wracam dopiero koło 9V:( prosze więc ustalcie jakis inny termin i ja sie dostosuję
pzdr -
Ekranowa nazwa
7 u mnie rowniez odpada, wracam 8
kolejny moze byc ale tylko sobota bo z 13/14 mam impreze
na poczatek rotunda a potem moze jakis lokal, w koncu trzeba sie juz zaczac integrowac; P
pasuje wam?
p
-
-
!!! JANA !!!
-
Ekranowa nazwa
-
!!! JANA !!!
-
Ekranowa nazwa
-
!!! JANA !!!
-
Ekranowa nazwa
ok, jesli chodzi o puby/lokale to cienko z pomyslami u mnie. ja moge kluby zaproponowac :D -
!!! JANA !!!
-
Ekranowa nazwa
glownie housowe..klatka/zoo/enklawa/ba rbie bar/klubo/labo tam bywam i lubie jeszcze under w srody -
aga
13/14 pasuje ja najbardziej:)
co do miejsca to chyba ustalimy na miejscu, nie mam jakis ulubionych miejsc ostatnio chciałam trafić do Przestrzeni Grafenberga, ale sie nie udało więc może tym razem?:)
-
Ekranowa nazwa
-
aga
w sumie nigdy tam nie byłam, więc nie wiem, ale słyszałam troche odmienne opinie...
co do barbie to podobno klub homo, nie?:)
miłego dłuuuugiego weekendu?:p -
Ekranowa nazwa
nom prawie homo ale niektorzy chodza aby sie bawic nie zwazajac na trendy :> -
Justa
Ja mogę zaproponować pubik Funky Jimmy.. na Wilczej...małe miejsce ale super na spotkanie i pogadanie. Jeśli reflektujecie to dajcie znać wcześniej to stolik zarezerwuje!!!...a póżniej zawsze można odwiedzić jakiś clubik : ) -
!!! JANA !!!
co prawda nigdy tam wczesniej nie bylam, ale skoro mowisz, ze jest spoko, nie mam nic przeciwko
pozdrawiam -
Ekranowa nazwa
ogolnie po pubach nie latam ale z checia sie wybiore. jak wiadomo w klubach ciezko sie porozumiewac; )
rozumiem ze sobota 14.05 Wam odpowiada?
trzeba juz sobie terminy rezerwowac; ) -
aga
a 14ego to nie jest biała noc w Wawie ? jeśli tak to będzie wszędzie mnóstwo ludzi.No i są Juwenalia:)
A tak w ogóle to o której sie ustawiamy?