Audioriver Festiwal [1563]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • .

od kiedy będzie otwarte pole namiotowe ??? bo chce w czwartek juz tam sie rozbic
  • Gorecki

więc:)
    pole namiotowe (czyt. teren zapasowy festiwalu) powinno być już odgrodzone w czwartek natomiast ochrona pojawi się w piątek od godz. 16tej
    na terenie festwialu bedzie stał beczkowóz z wodą oraz będa umywalki więc podstawowe sanitariaty będą zapewnione
    jeśli chodzi o bezpieczeństwo namiotów to wiadomo jak jest na każdym polu namiotowym w 100% bezpieczeństwa nie da się zagwarantowac więc cenne rzeczy lepiej miec przy sobie
    pole będzie miec powierzchnię 2tyś metrów kw.
  • Gorecki

oczywiście pole namiotowe również za free:)
  • . koKo aKa oKok .

hmm, nocleg czy namiot...
  • .

w tamtym roku za namiot cos tam placilem wiec tak free to nie jest; p
  • .

oraz powinni ogarnac siakies identyfikatorki lub numerki jakies zeby nikt kto nie ma takiego czegos nie wszedł (osoby chcace opierdolic komus namiot..) bo rok temu to sie wbijał kto chciał
  • Gorecki

>stawiam na tolka banana napisał
    >w tamtym roku za namiot cos tam placilem wiec tak free to
    >nie jest; p

ale nie w tym roku, jest inny organizator imprezy
  • szu

ahmm..czyli wszystko zapiete na ostatni guziczek..heh:) a ja jeszcze zapytam : jaka jest szansa,ze pozostawiajac namiocik tudziez kilka namiocikow \wiadomo-powloczyc sie po miescie i takie tam\ bez opieki na pare godzinek,po powrocie moj ow tymczasomy domek bedzie jeszcze stal?; ) nie no powaznie pytam.
  • Ditek

na polu namiotowym bedzie ochrona takze nie widze powodu zeby cos sie dzialo z twoim tymczasowym domkiem.
  • .

no ja zostawialem na opor godzin i elegancko
  • Anonim

Ja chybe nie będę ryzykował, są kwatery z łózkami po 25 zeta.
    Da sie przeżyć, a i komfort psychiczny większy.
  • Anonim

Jesli chcesz jakas kwatere na miescie to musisz juz teraz sobie cos rezerwowac bo w czasie festiwalu w calym miescie, w zadnych hotelu nie ma miejsc! Jesli chodzi o namioty to "Goreec" ma racje. Beda odgrodzone i chronione i prawdopodobnie beda jakies identyfikatoru czy oznaczenia dla wlasciceli namiotow. Moze pocieszy was wiadomosc ze podczas Reaggeland'u sposrod ponad setki namiotow zginelo cos tylko z jednego... :) "beetroot" wracajac do poprzedniego tematu skoro bedziesz mial kwatere w jakmis hotelu, motelu czy czyms takim to na pewno bedziesz mial tez bezpieczny parking :)

KuBiSHi
  • Y

>beetroot napisał
    >Ja chybe nie będę ryzykował, są kwatery
    >z łózkami po 25 zeta.
    >Da sie przeżyć, a i komfort psychiczny
    >większy.
    Jak byłem na Creamfields we Wrocławiu, to pierwszy raz w życiu samodzielnie wybrałem opcję "wygodny nocleg płatny" i twierdzę teraz, iż jest to po prostu... STRATA KASY! :P
    Pomimo tego, iż np. w roku 2004 w Płocku już pierwszej nocy straciłem wszystkie rzeczy zostawiając swój plecak na "dzikim polu namiotowym", a w 2005-ym byłem na mieście w samych klapeczkach podnaczas jawnie srogiej ulewy, co uwierzcie, że nie było zbyt konfortownym, to ja i tak wolę noclegi "na wariata", czyli te typu kino, plaża, restauracja, trawka+trafka, ławka w parku...
    :D

No bo co ja zrobię, że jebnięty jestem i przygodę lubię?
    ;P

A co do namiotów w tym roku...
    Ja jadę na pole namiotowe, ale najprawdopodobniej bez namiotu, bo po co mi on, skoro impreza ma trwać od 18ej do 15ej?!
    Przecież między 15tą, a 18tą, w Płocku będzie taki upał, że nikt normalny w namiocie nie wytrzyma! Wtedy wystarczy zdrzemnąć się gdzieś w cieniu ze 3 godzinki (najlepiej w opcji trawka+trafka) aby zebrać trochę sił na następny dzień festivalu. :)

Takie moje zdanie, ale co kto lubi.
    ;]
  • .

popieram
  • Anonim

To wy tam sobie w tym cieniu leżcie, a ja ....
    jak się ślicznie wykąpię pod prysznicem,
    jak sobie telorka do snu włączę,
    jak podusię pod głowę wkminię,
    to z radości pomruczę.
  • .

pff.
  • Gorecki

jak ktos nie widzial na stronie to tu bezposredni link jak bedzie wygladal teren festiwalu
    http://www.audioriver.pl/_images/ma...
  • .

a namiot afterowy ??
  • 2006 festiwal

AudioRiver

Piątek

Main Stage
    18-5.30

Circus Stage
    19-15

Chillout
    21-6

Sobota

Main Stage
    19-6

Circus Stage
    20-15

chillout
    21-6

• .

ee???
  • 1
  • 2
| |

Trzydniowy festiwal Audioriver to obowiązkowa pozycja w wakacyjnych planach osób ceniących dobrą...

Fotki

Miejsca grona (0)