- 1
- 2
-
.
od kiedy będzie otwarte pole namiotowe ??? bo chce w czwartek juz tam sie rozbic -
więc:)
pole namiotowe (czyt. teren zapasowy festiwalu) powinno być już odgrodzone w czwartek natomiast ochrona pojawi się w piątek od godz. 16tej
na terenie festwialu bedzie stał beczkowóz z wodą oraz będa umywalki więc podstawowe sanitariaty będą zapewnione
jeśli chodzi o bezpieczeństwo namiotów to wiadomo jak jest na każdym polu namiotowym w 100% bezpieczeństwa nie da się zagwarantowac więc cenne rzeczy lepiej miec przy sobie
pole będzie miec powierzchnię 2tyś metrów kw. -
-
. koKo aKa oKok .
-
-
.
w tamtym roku za namiot cos tam placilem wiec tak free to nie jest; p -
.
oraz powinni ogarnac siakies identyfikatorki lub numerki jakies zeby nikt kto nie ma takiego czegos nie wszedł (osoby chcace opierdolic komus namiot..) bo rok temu to sie wbijał kto chciał -
>stawiam na tolka banana napisał
>w tamtym roku za namiot cos tam placilem wiec tak free to
>nie jest; p
ale nie w tym roku, jest inny organizator imprezy -
szu
ahmm..czyli wszystko zapiete na ostatni guziczek..heh:) a ja jeszcze zapytam : jaka jest szansa,ze pozostawiajac namiocik tudziez kilka namiocikow \wiadomo-powloczyc sie po miescie i takie tam\ bez opieki na pare godzinek,po powrocie moj ow tymczasomy domek bedzie jeszcze stal?; ) nie no powaznie pytam. -
Ditek
na polu namiotowym bedzie ochrona takze nie widze powodu zeby cos sie dzialo z twoim tymczasowym domkiem. -
.
-
Anonim
Ja chybe nie będę ryzykował, są kwatery z łózkami po 25 zeta.
Da sie przeżyć, a i komfort psychiczny większy. -
Anonim
Jesli chcesz jakas kwatere na miescie to musisz juz teraz sobie cos rezerwowac bo w czasie festiwalu w calym miescie, w zadnych hotelu nie ma miejsc! Jesli chodzi o namioty to "Goreec" ma racje. Beda odgrodzone i chronione i prawdopodobnie beda jakies identyfikatoru czy oznaczenia dla wlasciceli namiotow. Moze pocieszy was wiadomosc ze podczas Reaggeland'u sposrod ponad setki namiotow zginelo cos tylko z jednego... :) "beetroot" wracajac do poprzedniego tematu skoro bedziesz mial kwatere w jakmis hotelu, motelu czy czyms takim to na pewno bedziesz mial tez bezpieczny parking :)
KuBiSHi -
Y
>beetroot napisał
>Ja chybe nie będę ryzykował, są kwatery
>z łózkami po 25 zeta.
>Da sie przeżyć, a i komfort psychiczny
>większy.
Jak byłem na Creamfields we Wrocławiu, to pierwszy raz w życiu samodzielnie wybrałem opcję "wygodny nocleg płatny" i twierdzę teraz, iż jest to po prostu... STRATA KASY! :P
Pomimo tego, iż np. w roku 2004 w Płocku już pierwszej nocy straciłem wszystkie rzeczy zostawiając swój plecak na "dzikim polu namiotowym", a w 2005-ym byłem na mieście w samych klapeczkach podnaczas jawnie srogiej ulewy, co uwierzcie, że nie było zbyt konfortownym, to ja i tak wolę noclegi "na wariata", czyli te typu kino, plaża, restauracja, trawka+trafka, ławka w parku...
:D
No bo co ja zrobię, że jebnięty jestem i przygodę lubię?
;P
A co do namiotów w tym roku...
Ja jadę na pole namiotowe, ale najprawdopodobniej bez namiotu, bo po co mi on, skoro impreza ma trwać od 18ej do 15ej?!
Przecież między 15tą, a 18tą, w Płocku będzie taki upał, że nikt normalny w namiocie nie wytrzyma! Wtedy wystarczy zdrzemnąć się gdzieś w cieniu ze 3 godzinki (najlepiej w opcji trawka+trafka) aby zebrać trochę sił na następny dzień festivalu. :)
Takie moje zdanie, ale co kto lubi.
;] -
.
-
Anonim
To wy tam sobie w tym cieniu leżcie, a ja ....
jak się ślicznie wykąpię pod prysznicem,
jak sobie telorka do snu włączę,
jak podusię pod głowę wkminię,
to z radości pomruczę. -
.
-
jak ktos nie widzial na stronie to tu bezposredni link jak bedzie wygladal teren festiwalu
http://www.audioriver.pl/_images/ma... -
.
-
2006 festiwal
AudioRiver
Piątek
Main Stage
18-5.30
Circus Stage
19-15
Chillout
21-6