-
To jest wątek tylko i wyłącznie dla osób z Płocka i okolic, które oferują wolne miejsca w kwaterach.
Wszelkie inne wpisy będą kasowane. -
Anonim
1 pokoj, bez lozek, spokojnie 3 osoby wejda. domek pietrowy, 15minut od terenu festiwalu.
tel: 889 982 512 -
four-eyed freak
-
Pablo Pablo!
Myślę że śmiało można nocować w płockich akademikach, tylko trzeba się dowiedzieć na miejscu czy są wolne pokoje, koszt za nocleg około 40-50zł, ale warunki przyzwoite.
-
-
Anonim
-
j. aLd
>borage210® napisał
>Myślę że śmiało można nocować w płockich
>akademikach, tylko trzeba się dowiedzieć na miejscu czy
>są wolne pokoje, koszt za nocleg około 40-50zł, ale
>warunki przyzwoite.
>
Od około dwóch miesięcy nie znajdziesz miejsca w akademiku... żadnym. -
Metafizycznie Niegniotący
Odrobinkę to nie w tym temacie, gdyż to nie kwatera prywatna ale w sumie nocleg... W akademiku na Dobrzyńskiego- Wcześniak- są jeszcze wolne miejsca a przynajmniej jeszcze wczoraj były jak dzwoniłem wiec kto szuka może tam znajdzie. -
Kacper
Witam, jestem z Wrocławia poszukuję noclegu dla dwóch osób na weekend. Zależy mi na łożku i prysznicu... więcej życzeń nie mam. Proszę o kontakt 602 441 263. Pozdrawiam Łukasz -
GasCoin
Witam. Podobnie jak wielu..szukam noclegu dla 4 osób na okres festiwalu..może jeszcze znajdzie się coś dla nas:) czekam na info..pozdrawiam. Ania/ aniacamela@poczta.fm -
Rosk
jak wyzej, potrzebuje noclegu dla dwoch osob , w miare blisko festiwalu : rosk@techno.pl , tel : 511147300 -
Anonim
ja tak samo. nocleg dwa dwojga osob. łoże moze byc maleznskie, nawet wskazane :) potrzebujemy wlasnie tylko miejsca do spania, dachu nad glowa, kibla i prysznicu. pijansta ani lobuzerstwa nie bedzie :)
sinfulscholar1@wp.pl tel: 509-727-129 -
Hanna
ja tez szukam noclegu :)
dla jeden osoby i tylko na jedna noc
kontakt zygzag1988@o2.pl
chętnie zostanę przygarnieta; ) -
Propane
CZY TEN TOPIC NIE POWSTAŁ PRZYPADKIEM DLA OSÓB, KTORE OFERUJĄ KWATERY ?? -
Propane
-
myślę, że osoba oferująca kwaterę, która wejdzie na ten temat nie obrazi się na powyższe posty.
-
Propane
-
ela
-
:: FkS ROOOX! :: Marcin Najdenow
Witam!
Szukam noclegu na weekend 1-2.07.2008 (Audioriver) dla pary a jak bedzie mozliwe dla 4 osob. moj telefon 662-109-883 Marcin -
prizmunth
Witam szukam kwatery dla 4 osob , na weekend 1-2.08
Blisko miejsca festiwalu najlepiej
kontakt na prv
lub
prizmunth@gmail.com
lub
603 404 401 -
Anonim