Audioriver Festiwal [1563]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

"Po prostu jest was "poszukujących" nieco mniej."- Hm...ciekawe na czym poza intuicją można to oprzeć...? a nawet gdyby to była prawda to nie znaczy że trzeba festiwal przeformatować...dla mnie po prostu lajnapy dwóch pierwszych edycji były miażdżące a teraz jest "troszkę" gorzej...
  • Anonim

Inteligentni ludzie wyjebali na wyspy. Nie ma w tym domyśle żadnej intuicji, tylko chłodna kalkulacja.
  • Anonim

> Inteligentni ludzie wyjebali na wyspy. Nie ma w tym domyśle żadnej intuicji, tylko chłodna kalkulacja.
    byłem widziałem raczej nie...P
  • Gorecki

>Simone napisał
    >Audioriver....cozasłabs !!!:P Astigmatic to byla impreza!
    >W tej chwili to niczym sie nie rózni od każdego eventu w
    >plenerze z muzyka "klubową"...nie mówie, że Artyści co
    >grali nie dają rady, wręcz przeiwnie ale...Pierwsze edycje
    >to było święto muzyki elektronicznej, dźwieki ze sceny
    >nie tylko taneczne ale i bardziej...poszukujące.
    >Zbyt mała róznorodność gatunków, przejście do takiego
    >formatu imprezy sprawia, że w nasz nadwiślański kraj
    >pozbawiony został wyjątkowej imprezy...

Śmieszny jesteś waćpan, gdyby nie AR prawdopodobnie na Płockiej plaży w ogóle żadna impreza elektroniczna by się nie odbyła.
    Oraz powtórzę po raz kolejny i ostatni - AudioRiver nigdy nie chciał i nie chce naśladować Astigmatic, tworzymy własna markę i jak widać większość ludzi wróciła bardzo zadowolona gotowa odwiedzić nas za rok ponownie. Oczywiście zawsze znajdą się malkontenci, z tym że ciągłe wylewanie Waszych frustracji staje się już nudne powoli. Może uświadomijcie sobie w końcu, że to co juz było nie wróci zamiast biadolić kolejny rok, szkoda nerwów
  • Anonim

..tak sobie myślę - może i nie jestem największą fanką muzyki elektronicznej na kuli ziemskiej, może nie powinnam się w ogóle w związku z tym wypowiadać, może i byłam na AudioRiver zupełnym przypadkiem, ale .. czy nie lepiej się skupić na tym, że jest taki festiwal, że na te dwa dni możecie ruszyć się ze swoich miast, zostawić swoje sprawy i poczuć muzykę płynącą z duuużych głośników zamiast mędzić, że ochrona, dresiarze, muzyka??.. Organizatorzy nie zatamują takie tłumu, ochrona wszystkiego nie ogarnie, a muzyka jest zróżnicowana, żeby każdemu po trochu dogodzić..
    ..czy nie warto się trochę bardziej skupić na tym piasku w butach i cudnych wspominieniach?? Ja rozumiem, że każdy głos krytyki pomaga organizatorom na przyszłość, ale czy już nie dość??

Pozdrawiam Was wszystkich - trochę więcej luzu :)
  • Pawcio

no anca... popieram :) dobry post
  • Anonim

> no anca... popieram :) dobry post

:D
  • Anonim

A ja myślę, że to nie "mędzenie" tylko konstruktywna krytyka, którą organizatorzy pewnie chętnie poczytają.

Co prawda w zeszłym roku taka sama krytyka się pojawiała i nic to nie dało, no ale...
  • -αŕρLп-

a ja licze na to, ze w przyszlym roku sponsorzy znajda sie na czas, co pozwoli na ustalenie naprawde tlustego lineup'u i odbycie sie festivalu nie stanie pod znakiem zapytania jak to bylo w tym, czego organizatorom niezmiernie zycze.
  • Anonim

..dlatego napisałam, że rozumiem konstruktywność wypowiedzi negatywnych, ale razi mnie ich ilość i zajadłość kontynuowania krytyki.. Jasne, że każdy ma prawo do własnej opinii i tego nie mam zamiaru ograniczać (ja też się wypowiadam - korzystam z tego samego przywileju), ale poniżej krytyki jest obrażanie innych ludzi..
    ..tylko o to mi chodziło.. organizatorzy na pewno zdają sobie sprawę z niedociągnięć - taka to charakterystyka imprez masowych..
    :)
  • Gorecki

>TV napisał
    >A ja myślę, że to nie "mędzenie" tylko konstruktywna
    >krytyka, którą organizatorzy pewnie chętnie poczytają.
    >
    >Co prawda w zeszłym roku taka sama krytyka się pojawiała
    >i nic to nie dało, no ale...

co innego konstruktywna krytyka, a co innego w kółko "astigmatic to tamto"... może pora pozostawić Astigmatic w pamięci i żyć dalej, bo my się cofać nie będziemy i realizujemy dalej swoją wizję AudioRiver

W przyszłym roku lajnap będzie jeszcze bardziej "tłusty", w czym pomoże wprowadzenie płatnych karnetów
  • . koKo aKa oKok .

Gorek, hmm, skoro pojawia sie platne karnety to moze zrobic festiwal prawdziwym festiwalem w sensie, ze muza bedzie leciala caly czas, a jezeli nawet nie caly to nei bedzie brutalnie przerwana chwile po 7am... przeciez od jakiejs 10-11 mozna zrobic jakis chillout, w tym czasie mozna zrobic jakies projekcje filmow, a pozniej znowu muza...
  • Anonim

..popieram.. delikatne dżwięki czy film raczej nie będą przeszkadzały Panią udających się do kościoła nieopodal..
  • Anonim

>Gorecki ha escrito:
    >>Simone napisał
    >>Audioriver....cozasłabs !!!:P Astigmatic to byla impreza!
    >
    >>W tej chwili to niczym sie nie rózni od każdego eventu w
    >
    >>plenerze z muzyka "klubową"...nie mówie, że Artyści co
    >
    >>grali nie dają rady, wręcz przeiwnie ale...Pierwsze
    >edycje
    >>to było święto muzyki elektronicznej, dźwieki ze sceny
    >
    >>nie tylko taneczne ale i bardziej...poszukujące.
    >>Zbyt mała róznorodność gatunków, przejście do takiego
    >
    >>formatu imprezy sprawia, że w nasz nadwiślański kraj
    >>pozbawiony został wyjątkowej imprezy...
    >
    >Śmieszny jesteś waćpan, gdyby nie AR prawdopodobnie na
    >Płockiej plaży w ogóle żadna impreza elektroniczna by
    >się nie odbyła.
    >Oraz powtórzę po raz kolejny i ostatni - AudioRiver nigdy
    >nie chciał i nie chce naśladować Astigmatic, tworzymy
    >własna markę i jak widać większość ludzi wróciła
    >bardzo zadowolona gotowa odwiedzić nas za rok ponownie.
    >Oczywiście zawsze znajdą się malkontenci, z tym że
    >ciągłe wylewanie Waszych frustracji staje się już nudne
    >powoli. Może uświadomijcie sobie w końcu, że to co juz
    >było nie wróci zamiast biadolić kolejny rok, szkoda
    >nerwów

Hm...tia jak ktoś juz napisał friendly critic w Polsce to nie działa :{
    Jeśli Gorecki ma cos wspolnego z organizacja Festiwalu to niech przyjmie na klate opinie uczestników:P Jak chcecie się odcinać od klimatu Astigmatic to badzo prosze, bedzie świetna impreza taneczna...tylko nie bedzie to już żadna alterantywa dla openerów, creamfildsów, etc...

p.s. ja się bawiłem np. zacnie i raczej za malkontenta sie nie uważam...

• Anonim

>co innego konstruktywna krytyka, a co innego w kółko
    >"astigmatic to tamto"... może pora pozostawić Astigmatic w
    >pamięci i żyć dalej, bo my się cofać nie będziemy i
    >realizujemy dalej swoją wizję AudioRiver

True.
    Zgadzam się.
    You're right.
    Gdzie można Ci przesłać skondensowaną listę postulatów, propozycji i pomysłów ?
  • Gorecki

możesz mi wysłać na PW, o rozszerzonej formie zgłaszania postulatów i propozycji pomyslę w najbliższym czasie:)
  • Anonim

To by było super! wyłonienie np jedengo artysty spośród zgłoszeń na pewno podkręciło by atmosfere Festiwalu.
  • ph0bia ™

>Simone napisał
    (...)
    >
    >p.s. ja się bawiłem np. zacnie i raczej za malkontenta sie
    >nie uważam...
    >

Me 2 :D
  • Professor Saibertin

ale rozkmina.. mój komentarz do festiwalu: było zajebiście!!!
    Dla mnie jako kogoś kto się w Płocku urodził co roku to po
    prostu impreza na plaży, raz lepsza raz gorsza (w tym roku
    zajebista;) i nie patrzę czy to jest astigmatic, femev czy audiorzeka..
    Etykietka tu nie robi.. Ważne, żeby się zajebiście bawić; D

Dobra opcja z propozycjami na priv. Możnaby nawet zgłaszać formacje,
    które chciałoby się tam zobaczyć i później ewentualnie na stronie ankieta.. chociaż w tym roku festyn był dla mnie wielką niewiadomą
    i miło się zaskoczyłem.. Zwłaszcza, że poznałem tam Hybrid i Infusion..; D
| |

Trzydniowy festiwal Audioriver to obowiązkowa pozycja w wakacyjnych planach osób ceniących dobrą...

Fotki

Miejsca grona (0)