- 1
- 2
-
Anonim
zapraszam osoby chętne do pomoc przy organizacji festiwalu AR 2007!! zgłaszajcie się na mojego maila: marta.barszczewska@slt.pl lub marta.barszczewska@gmail.com -
makako
ar pakamera chetna jak zwykle..tylko powiedz barszczaczku...kiedy bedzie AR? -
Chicki
-
Anonim
Makaczku AR 3-5 sierpnia :) Szybko sie zgłaszajcie bo tylko 8 osób do biura moze wejsc!! -
-
oziębły budyń aka jeżyk szpilka
-
Anonim
Ty juz masz miejsce. W biurze jests Ty, ja, Kretoo, Milena Grzelak, Edyta Miaśkiewicz i Justyna :) I kuniec! Lista biurowa zamknięta!! -
Bartol
-
oziębły budyń aka jeżyk szpilka
-
Anonim
czyli obietnice z tamtego roku jednak okazaly sie jak to zazwyczaj bywa podczas tego festiwalu luznym stwierdzeniem zeby nas udobruchac i jeszcze troche pod sam koniec wykorzystac... pierdole to juz tak szczerze powiem... ale szczerze zycze wam powodzenia we wspolpracy z tymi ludzmi... :)
AR pakamera nie dajcie im sie :) -
Anonim
Krucha nie znasz realiow tegorocznej imprezy wiec nie mow ze byly luznym stwierdzeniem.... Jest masa problemow i to nie zalezy tylko od Cezarego, Piotrka i Michala tylko Urzad dał dupy i to konkretnie... -
Anonim
A teraz dowcip ktory doszedł do mnie... Rozbawił mnie do łez :) Oto i on:
W Płocku narodzil sie nowy gatunek w sztuce polskiej- paimizm- szaro, buro, rogowato czyli bylejako to y wszystko tlumaczylo, jaka sztuka taka kultura... :D
Domysly kierujcie w stronę UMP :) -
.
ja nie powiedziałbym tak do końca , że to UMP dał ciała w całej tej sprawie, ale nie ma co roztrząsać całej sprawy , to nie nasz problem.
-
Anonim
-
Anonim
nieważne! :) Ważne, że będzie! :) Ja chce na wolontariat! Najlepsze w tym wszystkim jest to, że ma się robić określoną liczbę godzin ale i tak robi się o wiele wiele więcej! Jest dużo biegania, zmęczenia ale potem jaka satysfakcja! :)
Także ja na 100% się pisze! Trzymaj coś dla mnie jak co roku Barszaczek! :D -
Anonim
-
Anonim
-
McGoof
-
Anonim
-
makako
misia odezwij sie do poli..czy cos ciekzwego wolnego jescze jetrs. bo jehcalam z nią do gdanska i ona mowi e nic nie wiedziala;/bo w sumie nie ma netu tutaj w gda. wiec jak cos dla niej ciekawego masz.to jakbys mogla daj jej znac, dobrzE?
buuuziole:* -
Anonim
- 1
- 2