Audioriver Festiwal [1563]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Łukasz Napora

Hej,

mam pilną sprawę do Michała G - tego o tu: http://grono.net/users/550536/detai...

czy ktoś może mnie poratować telefonem do niego?

z góry dzięki

oraz do zobaczenia w tym roku :)

N.
  • Anonim

wysylam na maila
  • Anonim

Ja nie musze meila wysyłac :D no nie Barszczak; > :D :*:*:*
  • makako

uprzejmie informuje, ze makao dolacza do zespołu:Da jednak a jednak!!!:)sasasassa bóóójta sie:D
  • Anonim

hehe :) super :> AR znowu RAZEM
  • Anonim

UPRZEJMIE PROSZĘ O SPRAWDZENIE MAILA OSOBY, KTÓRE ZGŁOSIŁY SIĘ DO TEJ PORY I SPRAWNĄ ODPOWIEDŹ.
    pozdrawiam
  • makako

mi gabi przekazałą wsyztsko co do zmian naszych w biurze, bo kom jestem niedostepna barszczaku.jak co gg albo grono;p buzka i do zoabczenia w plocku:)
  • Anonim

a ja tez, jak co roku, dolacze do was :) do zobaczenia!
  • makako

no co ty????@aaaaaaaaaa polek jak fajno:Dheheh cieszymy sie bardzo:)pozdro z deszczowego gdanska;/;/
  • Anonim

Mi nie doszlo Barszczaczku bo mialas zlego maila:P Zapomnialas o "2" :P dobry adres masz na pamietnej liscie; )
  • Anonim

ale Ty i tak juz wiesz :)
  • makako

tzn mi tez nic nie doszło..marta-makak@o2.pl jak cos wazniejszego niz godziny zmian w biurze;)lof ja all
  • Wiinniczek

Ani mi? A się zgłaszałem się;/
    Stupidfox@interia.pl
  • Anonim

ale ta informacja nie dotyczy backstage'u biura i pressa ONLY BRAMKI
  • Wiinniczek

Aha, ok;) A słuchaj, jestem nie w temacie za bardzo i nie wiem czy jest jakaś wiadomość kiedy zaczynamy na backstage, czy i kiedy będą spotkania z Cezarym jak rok temu itp.
  • Anonim

z Cezarym to nie wiem :) ale na pewno bedzie spotkanie juz niedlugo. Bliższych informacji udzielę około srody :D pozdrawiam
| |

Trzydniowy festiwal Audioriver to obowiązkowa pozycja w wakacyjnych planach osób ceniących dobrą...

Fotki

Miejsca grona (0)