-
Hej,
mam pilną sprawę do Michała G - tego o tu: http://grono.net/users/550536/detai...
czy ktoś może mnie poratować telefonem do niego?
z góry dzięki
oraz do zobaczenia w tym roku :)
N. -
Anonim
-
Anonim
-
makako
uprzejmie informuje, ze makao dolacza do zespołu:Da jednak a jednak!!!:)sasasassa bóóójta sie:D -
-
Anonim
-
Anonim
UPRZEJMIE PROSZĘ O SPRAWDZENIE MAILA OSOBY, KTÓRE ZGŁOSIŁY SIĘ DO TEJ PORY I SPRAWNĄ ODPOWIEDŹ.
pozdrawiam -
makako
mi gabi przekazałą wsyztsko co do zmian naszych w biurze, bo kom jestem niedostepna barszczaku.jak co gg albo grono;p buzka i do zoabczenia w plocku:) -
Anonim
-
makako
no co ty????@aaaaaaaaaa polek jak fajno:Dheheh cieszymy sie bardzo:)pozdro z deszczowego gdanska;/;/ -
Anonim
Mi nie doszlo Barszczaczku bo mialas zlego maila:P Zapomnialas o "2" :P dobry adres masz na pamietnej liscie; ) -
Anonim
-
makako
tzn mi tez nic nie doszło..marta-makak@o2.pl jak cos wazniejszego niz godziny zmian w biurze;)lof ja all -
Wiinniczek
-
Anonim
-
Wiinniczek
Aha, ok;) A słuchaj, jestem nie w temacie za bardzo i nie wiem czy jest jakaś wiadomość kiedy zaczynamy na backstage, czy i kiedy będą spotkania z Cezarym jak rok temu itp. -
Anonim
z Cezarym to nie wiem :) ale na pewno bedzie spotkanie juz niedlugo. Bliższych informacji udzielę około srody :D pozdrawiam