Audioriver Festiwal [1563]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Bua

jakto nie mogli znaleźć, trzeba nas było poprostu wypatrywać pod maintage w razie wątpliwości, bańki to raczej rzucające sie w oczy medium a baniaczyliśmy dobre pol godzinki (bo zaczelismy punktualnie)

Faktycznie , mial być balon 4funu, Nermal obiecal dać znać, no ale widocznie mu wypadło w natłoku zajęć. ALE. Balon był, tylko nie 4Funu tylko siakiś inny, a ze pisanie o tym na gronie w dzien festivalu mijalo sie z celem to tak czy tak ustawilismy się pod balonem z lewej strony.

Heh, pamietam jak ktoś do mnie podbiegł i mowi ze musimy isć do "tamtego" namiotu (nie wiem ktoory mail na mysli:P) - z kąd pomysł? :D

no ale dotarli Ci co mieli dotrzeć i mogą zagrać na nosie tym co nie byli.

dzieki chlopaki za kontynuacje AB 09 w Hybrid Tent już później - nie wiem czy sie odwracaliście, ale Ci co bardziej byli wyżarci cuksami mieli niemało zdziwiono/rozmarzono/sprażone oblicza na widok baniek, heheh.

podobnie bylo o 7mej w hybrid po piątku - bawila sie garstka ludzi i też im sie strasznie taka oprawa podobała;)

wrzucajcie focie, będziem komciać;P
  • martyna

kto miał znalezc to znalazł,z reszta teraz kazda wymówka dobra :P
    wielkie podziekowania dla Cioci Dusi w takim razie:)
  • .

Kontynuację w Hybrydzie widziałam! Dymne bańki - rewelacja :D

Chciałam dołączyć, by zrekompensować mój brak pod główną. Niestety, okazało się, że miałam już za mało płynu bańkowego :/
  • ziko

balonu 4funu nie bylo wiec ludzie sie pogubili, za rok spotkanie tam gdzie w tym roku czyli po lewe stronie main stage. bylo rewelacyjnie; )
  • Bua

za rok? o czym Ty mówisz - to sie nigdy nie powtórzy.

moze inna akcja, np audiosmarujchlebpasztetem, albo audiosexgrupowy, ale nie Audiobańka, wogóle mi sie nie podobało:P:P:P:P:P:P:P:P
  • Berenicze

>Bua napisał
    >za rok? o czym Ty mówisz - to sie nigdy nie powtórzy.
    >
    >moze inna akcja, np audiosmarujchlebpasztetem, albo
    >audiosexgrupowy, ale nie Audiobańka, wogóle mi sie nie
    >podobało:P:P:P:P:P:P:P:P

to ja się piszę na audiosexgrupowy; ))))...

a poza tym to akcja mistrz i oby takich więcej :)
  • madika

widzę po fotach, że super wyszło :D

a ja miałam chyba największego pecha w życiu; /;/;/ i tak późno zjawiliśmy się w płocku, ale mniejsza z tym, zamówiłam taxi na 22, żeby tylko na bańke zdążyć, no i przyjeżdża, a za nią policja nieoznakowanym, jechali za typkiem ok 10 km no i zaczęlo się oglądanie filmiku, wypisywanie mandatu itp, no i na imprezę dotarłam o 23, kurddeeee no; /;/;/:(

ale baniek nie odpuściłam, porozdawałam swoje zapasy ludziom i puszczaliśmy na wzgórzu, przynajmniej tyle
  • Dusiaa87

>martyna napisała:
    >dziekuje tej miłej Pani która pożyczyła mi baniek:)

Kochana przyjemnosc po mojej stronie :)
    Było ekstra
  • -=Wilam=-

No ja z kolegami też byłem zdezorientowany z powodu braku balonu 4fun tv, ale nie wierze w to że ktoś nie widział gdzie się dzieje akcja! :D
    Z daleka było widać baniaczenie pod sceną :) My właśnie dlatego znaleźliśmy innych Audiobańkowiczów.
    Akcja była extra. Zajebiście mi się podobało. Oby więcej takich happeningów na imprezach.
    Big respect dla Buły za inicjatywę. Nermalek miał coś nagrywać, ale z tego co czytam to zalepił?
    Szkoda.
    Mam nadzieję że za rok powtórzymy akcję. Tym razem w szerszym gronie :D

• Dusiaa87

To co ? zaczynamy na nowo??
  • Bua

tak kochana, tyle że trzeba będzie sie na audiobańka '10 przenieść, ale chciałbym postawić wątek od nowa bo tam PR kuleje:P
| |

Trzydniowy festiwal Audioriver to obowiązkowa pozycja w wakacyjnych planach osób ceniących dobrą...

Fotki

Miejsca grona (0)