-
Stefan Telefan
Mam 5 biletów do sprzedania na Audioriver w cenie 50 zł.
Kilku moich znajomych spoza kraju miało przyjechać, jednak coś nieoczekiwanego im wypadło i zostałem sam z biletami.
Zainteresowanych proszę o kontakt. -
Stefan Telefan
-
Areta F.
-
>Areta G. napisała:
>Sprzedajesz te z pierwszego rzutu drożej, czy z drugiego
>taniej?
pytasz czy woli zyskać czy stracić? :) -
-
Stefan Telefan
-
beatsie boy
-
Bolesław Dobrowolski
Mam jeden bilet(karnet dwudniowy) do sprzedania,kolega nie jedzie.Kupiłem go za 40zl i za tyle sprzedaje.
Zainteresowanych proszę o prywatną wiadomość. -
pssyt
-
Areta F.
>Nermal napisał
>pytasz czy woli zyskać czy stracić? :)
Tak jakby. Dbam o to, zeby polskie prawo było przestrzegane :D Idąc za nim sprzedaż w cenie innej, niż ta nadrukowana na bilecie jest nielegalna :) -
Areta F.
Heh... Nawet na szybko znalazłam. Art. 133 ustawy z dnia 20 maja 1971 r. Kodeks wykroczeń: "Kto nabywa w celu odprzedaży z zyskiem bilety wstępu na Koncertu artystyczne, rozrywkowe lub sportowe albo kto bilety takie sprzedaje z zyskiem, podlega karze aresztu, ograniczenia wolności albo grzywny. Usiłowanie oraz podżeganie i pomocnictwo są karalne."
Bójcie się :D -
Stefan Telefan
Hehe dlatego sprzedaje się np gumy do żucia w cenie 100 zł, a bilet dostarcza się gratis. Głupie przepisy krępujące wolność, które nie czynią nikomu nic złego łatwo się obchodzi; ) -
Areta F.
Nie czynią nikomu nic złego... W tym przypadku rzeczywiście nie, ale to wciąż kwestia względna :) Sama postanowiłam odpuścić sobie koncert Morrisseya, na który bilety rozeszły się jak świeże bułeczki tuż po rozpoczęciu sprzedaży wypadającej na mój kryzys finansowy. Bilety można było potem dostać już tylko od "zawodowych" koników za kwoty znacznie przewyższające nie tylko nadruk, ale i zdrowy rozsądek. -
Damian
-
>Areta G. napisała:
>Nie czynią nikomu nic złego... W tym przypadku
>rzeczywiście nie, ale to wciąż kwestia względna :) Sama
>postanowiłam odpuścić sobie koncert Morrisseya, na który
>bilety rozeszły się jak świeże bułeczki tuż po
>rozpoczęciu sprzedaży wypadającej na mój kryzys
>finansowy. Bilety można było potem dostać już tylko od
>"zawodowych" koników za kwoty znacznie przewyższające nie
>tylko nadruk, ale i zdrowy rozsądek.
miałem to samo z koncertem Depeche Mode.. i w sumie nie żałuję bo kto by mi zwrócił marżę konika; ) -
Natali
odkupie karnet dwudniowy od kogoś kto kupił bilet w pierwszym terminie
-
chupax
-
Anonim
Sprzedam Karnet 2dniowy na Audioriver za 50zł (za coś muszę to wysłać a nie będę wkładała własnych pieniędzy <- to wiadomość do pani, która wypowiadała się o nielegalności :D). Zainteresowanych proszę o kontakt na prv. -
Areta F.
-
Anonim
-
beatsie boy