Audioriver Festiwal [1563]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • mnmlny

jeszcze nie. z tego co słyszałem holden pierwszy wolny termin ma dopiero jesienią i to wcale też nie jest pewne. musisz czekać więc na oficjalne info od organizatorów.
  • Malan

Może już wiecie kiedy Maestro James zawita w stolicy...koleżanka ( lepiej poinformowana) mówiła, że wsio dogadane na 1 lub 2 tydzień października. Dajcie oficjalne info, bo subwoofer ledwo żyje od m.in.

http://www.youtube.com/watch?v=-xgZ...

http://www.youtube.com/watch?v=4Dhn...

pozdrawiam i nie zatrzymujcie się...bez Was już w ogóle nie będe miał gdzie wychodzić/bawić się/ słuchać nut...ostatni mohikanin w stolicy padł :/ ( czyt. Pieksa)
  • Malan

aaaaa i jeszcze jedno...zróbcie to...Four Tet w Warszawie...dużo osób poszło na ostatnim AR na Hadoukena i Richiego, ja wybrałem jednak Hybrid i ta godzina była czymś niesamowitym...na 100% będzie sporo chętnych ( Ci co Go słyszeli na żywo na AR na 100% wrócą/przyjadą + Ci co ze względu na bogactwo LU odpuścili Go)...wiem wiem ciężko z wolnym terminem u Niego, ale już wiele razy udowodniliście, że dla chcącego nic trudnego :)
  • mnmlny

>Malan napisał
    >pozdrawiam i nie zatrzymujcie się...bez Was już w ogóle
    >nie będe miał gdzie wychodzić/bawić się/ słuchać
    >nut...ostatni mohikanin w stolicy padł :/ ( czyt. Pieksa)

zamknęli piekarnie?
  • Anonim

>Malan napisał
    >aaaaa i jeszcze jedno...zróbcie to...Four Tet w
    >Warszawie...dużo osób poszło na ostatnim AR na Hadoukena
    >i Richiego, ja wybrałem jednak Hybrid i ta godzina była
    >czymś niesamowitym...na 100% będzie sporo chętnych ( Ci
    >co Go słyszeli na żywo na AR na 100% wrócą/przyjadą +
    >Ci co ze względu na bogactwo LU odpuścili Go)...wiem wiem
    >ciężko z wolnym terminem u Niego, ale już wiele razy
    >udowodniliście, że dla chcącego nic trudnego :)

Dokładnie, ja ze wzgledu na Garniera i Richiego nie poszedlem, wiec czekamy..; )
| |

Trzydniowy festiwal Audioriver to obowiązkowa pozycja w wakacyjnych planach osób ceniących dobrą...

Fotki

Miejsca grona (0)