Audioriver Festiwal [1563]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Bua

uważam że patent z zeszłego roku sprawdzi się i teraz:

czas 22:33
    miejsce spotkania - na lewo od main stage (ta strefa między mainem, a płotkiem ograniczającym strefę gastro) . Ale żeby nie było niedomówień to wrzucam mapkę:P Spotkanie tam gdzie znak O.
    O jak bańka. :P

________________________| Mainstage |_____________________
    |
    |->O<- Audiobańka meeting point
    |
    |
    |
    |
    |
    |
    |
    -
    <- exit do gastro
    -
    |
    |
    |
    |
    |
    |
    ______________________________ ____________________________

Tam równo o w/w godzinie polecą pierwsze bańki w powietrze, jak się zbierze nas ciut więcej to ruszymy pod maina jak będzie miejsce, a spóźnialscy raczej już nas wtedy znajdą.

pobańczymy tak kilkanaście minut, a potem ok 23ciej każdy ruszy do swojego ulubionego namiotu :D w zeszłym roku było nas tak 20 osób, w tym spodziewam się conajmniej 3x więcej:d Nie moge doczekac się efektu:D
  • P.

dopisuję się do tej akcji :P
  • Bua

a zapraszamy:D

takie małe, niby oczywiste info. Na bramkach trzeba postać trochę bo pyrają po kieszeniach i inne takie, więc jak ktoś chce być na czas to dobrze by było jakby znalazł się na bramkach max 22:20. Kończymy o 23ciej, czyli to będzie wszystko tak maksymalnie około 20 min trwało, więc kto nie zdąży ten .... chorąży? w ciąży? uateva:P
  • maciek

może dopuścmy 5 minut spóźnienia, bo czubala kończy o 22:30. ale prosto po marcinie lecimy na bańki!
  • Bua

akcja trwa od-do - jak ktoś przyjdzie w trakcie/po koniec, to mu nie powiemy:

"e, spóźnialski wrogu, nie puszczaj z nami baniek bo jesteś niefajny bo spóźniony a wogóle to Twój stary był chomikiem a stara smierdziała spleśniałymi jagodami:P:P:P"

niemniej godziny zostają tak jak napisałem i nic się nie zmieni :]

rok temu chyba z 10 minut puszczaliśmy tylko najbliższą ekipą i ludzie dopiero zaczynali dobijać ww trakcie. Moze to przez to ze nie było mapk tylko namiary które nie były do końca jasne i niektórzy się pogubili albo nie wiedzieli gdzie się akcja dzieje.

• ziko

>________________________| Mainstage |_____________________
    >|
    >|->O<- Audiobańka meeting point
    >|
    >|
    >|
    >|
    >|
    >|
    >|
    >-
    ><- exit do gastro
    >-
    >|
    >|
    >|
    >|
    >|
    >|
    >_____________________________ _____________________________
    >

cóż za artyzm bulasty zrobiłeś na mnie wrażenie hehehe
    melduje się na bańce i w tym roku
  • Bua

jakby to powiedział nasz zacny wieszcz, Adam Mickiewicz za czasow swych mlodzieńczych kiedy to jeszcze rozbisurmanionym pacholęciem był.......:

NO KURWA TE!!!:P

ps. na fejzbogu jeszcze piasek dorysowałem!! :D
  • - NioXie -

Przekonaliście mnie! A mapka rządzi :>
  • Magda Ka.

UP!

Audiobańka 2011 R.I.P.?
  • gr8man

ja jestem za reaktywacją Audiobańki, ktoś jeszcze ?
  • Magda Ka.

wuchta wiary :(
| |

Trzydniowy festiwal Audioriver to obowiązkowa pozycja w wakacyjnych planach osób ceniących dobrą...

Fotki

Miejsca grona (0)