Audioriver Festiwal [1563]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Łukasz Napora

a oto ostatnie nazwiska:

http://www.audioriver.pl/Zamykamy_l...

cya!
  • Usiu

Nie będzie Tiesto ?!?!?!!?!?

no way

;)
  • lnfk

OMG Spor,Anthony Rother...to pojechaliście po bandzie!
  • maciek

antkowi będzie ciężko pobić kończące (wykańczające) sety villalobosa i tym bardziej jamesika. ależ by było bombowo, jakby zagrał na koniec swojego biomechanika!
  • mynq

no ze spor'em to poszliście dobrze; ) mam nadzieje, ze albo on albo noisia zagoszcza na main stage'u; ) juz nie moge sie doczekac, a bilecik mam od 1 marca; )
  • Anonim

>maciek napisał
    >antkowi będzie ciężko pobić kończące (wykańczające)
    >sety villalobosa i tym bardziej jamesika. ależ by było
    >bombowo, jakby zagrał na koniec swojego biomechanika!

Antkowi może i będzie cieżko... W każdym razie jestem pewien ze w tych godzinach.. ze ten występ przypadnie Way Out West! Dla mnie osobiście to jest odpowiednik Holdena z przed roku a nawet lepiej.(aż boje sie pomyślec jak oni tam zamiotą!!) Z Line-upu jestem zadowolony wiem ze sie znajdą tacy co bedą narzekać ze mógł być jeszcze ten..ta.. itd.. Jestem zadowolony bo wg mnie jest mniej minimalu i tech-housu niż rok remu.Wiecej za to skomplikowanych odmian house'u. Było trochę wzmianki o deep i disco także miłe urozmaicenie. Tegoroczny Line-Up to dla mnie przyczajony tygrys,ukryty smok!!!; )
  • maciek

'Legenda sceny electro oraz bardzo wszechstronny DJ i producent, Anthony Rother, weźmie we władanie jeden z kluczowych momentów festiwalu, czyli ostatni set nocy z soboty na niedzielę. Długo rozważaliśmy, kto powinien - de facto - zamykać plażową część Audioriver, bo po niezapomnianych występach Ricardo Villalobosa i Jamesa Holdena z poprzednich lat, wiedzieliśmy, że potrzebujemy kogoś wyjątkowego'

ostatniego seta imprezy zagra na pewno rother.
  • Anonim

>maciek napisał
    >'Legenda sceny electro oraz bardzo wszechstronny DJ i
    >producent, Anthony Rother, weźmie we władanie jeden z
    >kluczowych momentów festiwalu, czyli ostatni set nocy z
    >soboty na niedzielę. Długo rozważaliśmy, kto powinien -
    >de facto - zamykać plażową część Audioriver, bo po
    >niezapomnianych występach Ricardo Villalobosa i Jamesa
    >Holdena z poprzednich lat, wiedzieliśmy, że potrzebujemy
    >kogoś wyjątkowego'
    >
    >
    >ostatniego seta imprezy zagra na pewno rother.

jak tak to przepraszam ; )
| |

Trzydniowy festiwal Audioriver to obowiązkowa pozycja w wakacyjnych planach osób ceniących dobrą...

Fotki

Miejsca grona (0)