-
-
Usiu
-
lnfk
-
maciek
antkowi będzie ciężko pobić kończące (wykańczające) sety villalobosa i tym bardziej jamesika. ależ by było bombowo, jakby zagrał na koniec swojego biomechanika! -
-
mynq
no ze spor'em to poszliście dobrze; ) mam nadzieje, ze albo on albo noisia zagoszcza na main stage'u; ) juz nie moge sie doczekac, a bilecik mam od 1 marca; ) -
Anonim
>maciek napisał
>antkowi będzie ciężko pobić kończące (wykańczające)
>sety villalobosa i tym bardziej jamesika. ależ by było
>bombowo, jakby zagrał na koniec swojego biomechanika!
Antkowi może i będzie cieżko... W każdym razie jestem pewien ze w tych godzinach.. ze ten występ przypadnie Way Out West! Dla mnie osobiście to jest odpowiednik Holdena z przed roku a nawet lepiej.(aż boje sie pomyślec jak oni tam zamiotą!!) Z Line-upu jestem zadowolony wiem ze sie znajdą tacy co bedą narzekać ze mógł być jeszcze ten..ta.. itd.. Jestem zadowolony bo wg mnie jest mniej minimalu i tech-housu niż rok remu.Wiecej za to skomplikowanych odmian house'u. Było trochę wzmianki o deep i disco także miłe urozmaicenie. Tegoroczny Line-Up to dla mnie przyczajony tygrys,ukryty smok!!!; ) -
maciek
'Legenda sceny electro oraz bardzo wszechstronny DJ i producent, Anthony Rother, weźmie we władanie jeden z kluczowych momentów festiwalu, czyli ostatni set nocy z soboty na niedzielę. Długo rozważaliśmy, kto powinien - de facto - zamykać plażową część Audioriver, bo po niezapomnianych występach Ricardo Villalobosa i Jamesa Holdena z poprzednich lat, wiedzieliśmy, że potrzebujemy kogoś wyjątkowego'
ostatniego seta imprezy zagra na pewno rother. -
Anonim
>maciek napisał
>'Legenda sceny electro oraz bardzo wszechstronny DJ i
>producent, Anthony Rother, weźmie we władanie jeden z
>kluczowych momentów festiwalu, czyli ostatni set nocy z
>soboty na niedzielę. Długo rozważaliśmy, kto powinien -
>de facto - zamykać plażową część Audioriver, bo po
>niezapomnianych występach Ricardo Villalobosa i Jamesa
>Holdena z poprzednich lat, wiedzieliśmy, że potrzebujemy
>kogoś wyjątkowego'
>
>
>ostatniego seta imprezy zagra na pewno rother.
jak tak to przepraszam ; )