-
wreszcie mamy szczegóły. będzie dużo lepiej niż w latach ubiegłych!
http://audioriver.pl/Jestesmy_lepsi... -
Anonim
kurczę, 4 dyszki to jednak sporo.
edit:
5. Kategorycznie zabrania się spożywania alkoholu na terenie campingu pod rygorem wydalenia bez zwrotu poniesionych kosztów.
żartujecie? -
20 pln za dobę to sporo? w porównaniu do 5 pln za zeszły rok - na pewno, ale w zeszłym roku to była prowizorka i wolna amerykanka. jakość kosztuje
-
>2 quite. napisał
>kurczę, 4 dyszki to jednak sporo.
>
>edit:
>5. Kategorycznie zabrania się spożywania alkoholu na
>terenie campingu pod rygorem wydalenia bez zwrotu
>poniesionych kosztów.
>
>żartujecie?
po 1., to nie my układamy regulamin
po 2., takie są niestety przepisy w tym kraju i taki zapis musiał się znaleźć w regulaminie, bo to jest miejsce publiczne. myślę, że organizatorzy pola i osoby chętne bawić się w kulturalny sposób znajdą wspólny język. w takich przypadkach zdrowy rozsądek wyznacza granice -
-
Anonim
no niestety, rozumiem doskonale. przykre jest trochę to że zapewne będzie wymagane chowanie się w namiocie by wypić zimne piwko. zupełnie jak dzieciaki a impreza od 18 lat. gorzej jak będą sprawdzane plecaki! a 20 zł no co jak co uważam za sporo. wiadome jest że wszystko drożeje, ale przecież akademiki kosztują niewiele więcej, a pole to zawsze miejsce dla tych co się tam nie pomieścili, bądź nie stać na coś więcej.
no nic, jeżeli wszystko będzie działało sprawnie jak jest to napisane na stronie, to nie będzie zastrzeżeń. ale boję się że są to marne szanse. -
>2 quite. napisał
>no niestety, rozumiem doskonale. przykre jest trochę to że
>zapewne będzie wymagane chowanie się w namiocie by wypić
>zimne piwko. zupełnie jak dzieciaki a impreza od 18 lat.
>gorzej jak będą sprawdzane plecaki! a 20 zł no co jak co
>uważam za sporo. wiadome jest że wszystko drożeje, ale
>przecież akademiki kosztują niewiele więcej, a pole to
>zawsze miejsce dla tych co się tam nie pomieścili, bądź
>nie stać na coś więcej.
>
>no nic, jeżeli wszystko będzie działało sprawnie jak
>jest to napisane na stronie, to nie będzie zastrzeżeń.
>ale boję się że są to marne szanse.
wyjdzie w praniu. grunt to być dobrej myśli :) -
Archiemedes
40pln WTF ?!? Pole namiotowe **** chyba? Wiadomą rzeczą że za tą samą kase można kupić dobry trunek. Rzecz jasna powiększy się tylko dzikie pole namiotowe. Przesadzacie :/ -
Anonim
już się z tym jako tako pogodziłem. martwi mnie jeszcze rezerwacja online... omg tutaj najlepiej pasuję zasada kto pierwszy ten lepszy. -
>Archiemedes napisał
>40pln WTF ?!? Pole namiotowe **** chyba? Wiadomą rzeczą
>że za tą samą kase można kupić dobry trunek. Rzecz
>jasna powiększy się tylko dzikie pole namiotowe.
>Przesadzacie :/
Organizatorzy Audioriver nie zarabiają złotówki na tym polu. Inwestuje i zarabia TOI Camp. -
Magda Ka.
nie chcę być chamem.
ale skoro nie chcecie płacić za pole namiotowe to rozłóżcie się na byle jakim trawniku. bo i takie widoczki były obecne przy wcześniejszych edycjach. -
maciek
-
Helen
Wszystko pięknie... tyle tylko, że formularz zgłoszeniowy nie działa przy audioriver......... -
>Helen napisała:
>Wszystko pięknie... tyle tylko, że formularz zgłoszeniowy
>nie działa przy audioriver.........
ależ przecież piszemy w newsie, że rejestracja ruszy na dniach. na stronie głównej toicamp też jest wielkie, czerwone info; ) -
owca
Proponuję jakoś porozumieć się z firmą toi camp w sprawie spożywania chociażby zimnego piwa na polu namiotowym. Po całej dniu, dobie na takim upale każdy chciałby się napić mocno schłodzonego, złotego trunku. Jeśli już niech zabronią wnoszenia szklanych butelek, tak jak to robią festiwale Ostróda czy Reggaeland.
Dobrze że podwyższają się pewne standardy na polu namiotowym, na plaży w płocku zawsze bł problem z wodą.40zł za dwie doby na polu to znaczny wzrost wydatków, więc niech też pewne standardy lub ugody między festiwalem a polem będą zapewnione:) Inaczej stanie się tak jak na Ostródzie 2008 gdzie ochrona penetrowała namioty i wyrzucała ludzi z końca Polski za picie piwa przy namiocie. Nikt sobie tego nie życzy.
uwzględnijcie też uwagi ludzi, którzy budują frekwencję na Audioriver:)
pozdrawiam
Widzimy się na festiwalu za 23dni:) -
owca
do festiwalowiczów marudzących na wyższą cene biletów:
nie marudźcie tyle, myślicie że wszystko jest za darmo. Zróbcie jakiś event i zobaczycie jakie sa wydatki. Festiwal teraz kosztuje normalnie, tyle ile powinien wynosić przy takim stężeniu muzyków i standardu technicznego nagłośnienia.
Podobnie bardzo podobała mi się rok temu, kwestia ochrony. Widać było że była to profesjonalna agencja a nie buraki jak na reggealandzie. Byli świetnie przygotowani do nadzorowania tak dużej imprezy.
Oby tak dalej! -
Anonim
-
>2 quite. napisał
>jak się rezerwuję pole to trzeba dokonać przedpłaty?
chyba tak -
Anonim
-
mnmlny
już zapłaciłem. zastanawiam sie tylko czy dostane jakieś potwierdzenie od toicamp i czy na teren pola wejde jedynie na podstawie wyrukowanego formularza -
>mnmlny napisał
>już zapłaciłem. zastanawiam sie tylko czy dostane jakieś
>potwierdzenie od toicamp i czy na teren pola wejde jedynie
>na podstawie wyrukowanego formularza
podpytałem i dam znać