Audioriver Festiwal [1563]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Górolka

Witam

Jestem płocczanką i jestem ciekawa jak wasze odczucia odnośnie nas mieszkańców, miasta, lokali ,restauracji itp.?
    ...

:)
  • Wilku™

Co prawda poruszałem się raczej po rynku i okolicach, ale do rzeczy:

Starówka pierwsza klasa, strasznie fajny klimat tam panuje (i to nie tylko dlatego że na rynku też było Audioriver :P), pobliskie Pizzerie też spoko, tanio i smacznie, na plus; P Nie wiem jak mieszkańcy, z nikim nie zamieniłem słowa, ale miasto ogólnie wywarło na mnie bardzo pozytywne wrażenie; ) Choć byłem w tym roku po raz pierwszy, już wiem że za rok też mnie nie zabraknie; ]
  • Malan

Tak jak przedmówca...Starówka po prostu mega, jedyny problem to czas oczekiwania na dania ( nie znalazłem miejsca, gdzie byłby krótszy niż 1h) ale rozumiem, że to m.in. przez Nas przyjezdnych...najważniejsze, że miło, smacznie i przyjemnie. Z nikim przez te 3 dni nie miałem nieporozumień, a wręcz przeciwnie, pod fontanną udało mi się wypić kilka "drinków" z miejscowymi, zamienić kilka słów, pełna kultura ( nawet starsi ludzie byli bardzo wyrozumiali; ) ). Szkoła Małachowianka, w której spałem, też bardzo na plus ( jeszcze raz dziękujemy za materace :) ). Byłem 3 raz na AR i osobiście bardzo mi pasuje Płock, zero napinki, dużo uśmiechu no i całkiem blisko z/do Warszawy. Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia za rok :)
  • Roger Robar (PiłsuDZki)

mili ludzie - starsi pokazywali nam drogę, chętni do pomocy i rozmowy
    nawet mi się udało pójść na koncert do katedry w niedzielę z rana (liry itp.) - b. ciekawe przeżycie po minimalu na audio:) + rozmowa z siostrą zakonną o przebudowach katedry (jako że miałam w tym roku egzamin z historii sztuki nowożytnej w Polsce to miło było posłuchać sobie czegoś o tym obiekcie na miejscu;)
    nawet mogłam się spontanicznie z koleżanką przespać u ludzi z płocka więc same dobre wrażenia.
    poza tym zadbane miasto. i b podoba mi się, że ten festiwal jest w takim miejscu, a nie np. w warszawie czy jakimś innym większym miejscu. przez to ma się poczucie takiej swoistej enklawy;)
  • sylwiaadamczuk

Zgadzam się z przedmówcami! Ja akurat miałam styczność z mieszkańcami - kontaktowi, otwarci i pomocni...
    Na rynku super...można było zjeść bez problemu :). Wszędzie bardzo miło! Poza tym podobała mi się atmosfera jaka panowała na ul. Tumskiej i w centrum Starego Miasta! Jestem pozytywnie zaskoczona! Poza tym samo miasto dosyć czyste, dobra komunikacja i wszystko bezproblemowo!

Duży plus dla Płocka...

A najbardziej podobało mi się to, że u ludzi, którzy tu przyjechali było widać, że przyjechali się tu bawić i dobrze spędzić czas!!!... a całość nie była skomercjalizowana przez co jak na festiwal muzyczny była w miarę "kameralna" atmosfera :D Koniecznie wpadam za rok!

| |

Trzydniowy festiwal Audioriver to obowiązkowa pozycja w wakacyjnych planach osób ceniących dobrą...

Fotki

Miejsca grona (0)