-
musicgotme
Szukamy noclegu 29 -31 lipca dla dwoch osób; ) jakby któs mil jakies info bardzo proszę o kontakt pozdrawiam
musicgotme11@wp.pl -
alexis
również szukam noclegu dla 2 lub 4 osób, proszę o info na ewelinajurewicz@o2.pl z góry dzięki -
czarna
-
.:iza:.
-
-
gosia szews
Szukam noclegu dla 3 osób w dniach 29-31!!!! Proszę o kontakt. sziwasziwa@interia.pl -
Beata Błaszkiewicz
Witam wszystkich:)
Posiadam jeszcze wolne miejsca noclegowe na Audioriver 2011.
Kontakt 515 942 852.
Zapraszam!!!! Beata -
Karina Zarembska
-
Smoke
Poszukuje jakiegos wolnego pokoju na 3 osoby, jesli ktos takowy posiada prosze dac znac sm0ke@wp.pl
-
bu
-
Apartament Włocławek
Noclegi na Audioriver 2011, Włocławek, 50 km od Płocka, cena 85 zł/ osoba,luksusowe warunki, tel.: +48 606377309, -
Apartament Włocławek
85 zł/ osoba za dobę . Uwaga możliwość negocjacji cen w zależności od ilości osób i dób! Polecam, spokój i cisza można się wyspać ! Prawdziwy chill out między festivalowymi szaleństwami. Zapraszam!
http://www.apartament.wloclawek.pl/
-
Sylwia
PRAWDOPODOBNIE [wszystko się wyjaśni w ciągu max 2 tygodni] BĘDĘ MIAŁA DO ODSPRZEDANIA 1 KARNET NA AUDIORIVER 29-31.07.2011 ORAZ 4 MIEJSCA NOCLEGOWE W AKADEMIKU PRZY UL.KILIŃSKIEGO [2 pokoje 2-osobowe ze wspólną łazienką] .
CENA : 100,00 pln KARNET
NOCLEG: 125,00 pln/ 1 OSOBA/ 1 DOBA
NIE INTERESUJE MNIE SPRZEDAŻ POJEDYNCZEGO NOCLEGU (jedynie łącznie na 2 dni imprezy) ZA TO DOPUSZCZAM SPRZEDAŻ 1 POKOJU.
NA DODATKOWE PYTANIA ODPOWIEM MAILOWO . POZDRAWIAM -
Kuba Żyła
Witam,
Poszukuję pokoju 2os na czas festiwalu, w niedalekiej odległości i niewysokiej cenie.
Jeżeli ktoś ma jakiś namiar lub zna osobę która mogłaby pomóc, bardzo proszę o wiadomość.
Dzięki:) -
Paku
tteż szukam dla minimum 2 osób + . za każdą informacje bede wdzieczna. -
Sztof
W takim razie jestem trzeci w kolejce. Dwa miejsca w niedalekiej odległości od plaży pilnie poszukiwane.; ) -
inaczej inna
witam
Potrzebuje taniego noclegu dla dwóch osób w Płocku, czy znajde coś jeszcze?!!! proszę o kontakt na priv. albo gg 9711284
-
Anonim
szukam noclegu dla kilku osób - do ustalenia. prośba o info na priv.
Dzięki i pozdrawiam! -
Pulsar
Poszukuje noclegu dla 2 osób na czas festiwalu.
Będę wdzięczny za info na priv -
Sylwia
Podbijam.
Został mi jeden pokój 2 - osobowy ( 1 łazienka wspólna na 2 pokoje ). -
Kuba Żyła