- 1
- 2
-
Anonim
Polecam link na przyszły rok:
http://www.ump.pl/main.php?cid=afte...
Z tego co można znaleźć w internecie najbardziej rzetelnie opracowana strona.
Zadzwoniłem w ponad 10 miejsc. Niestety jest już za późno na rezerwacje i znalezienie czegokolwiek w Płocku :(.
Gdyby jednak komuś udało się znaleźć sensowne kwatery, proszę o info.
Sensowne, tzn. cena do 70zł/os, odległość maks 5km, od plaży. -
. koKo aKa oKok .
bo na festi zalatwia sie 2 miesiac, miesiac wczesniej, a nei wszystko na ostatnia chwile... -
prawie wszystkie noclegi juz zaklepane - szykuje sie spora frekwencja w tym roku:)
-
Mate.
powiem wam, ze ja zalatwilem sobie nocleg dopiero 4 dni temu, a nie dwa miesiace wczesniej, bo nie widzialem takiej potrzeby, zreszta mila Pani z ktora rozmawialem twierdzila, ze w jej hotelu jest jeszcze sporo miejsc na AR weekend. / / nie straszcie ludzi, miejsca jeszcze napewno sie znajda.; )
p.s juz sie doczekac nie moge! :) -
-
. koKo aKa oKok .
ja wole akademik, jakis bardziej imprezowy jest niz hotel...
zreszta 20pln, a 70pln i wiecej to jest roznica... -
Mate.
ale ja nie pisze czy to ma byc akademik, kwatera, pensjonat czy hotel, bo to juz od kazdego indywidualnie zalezy gdzie sobie org.nocleg (i tak wszyscy pewnie bedziemy gdzies melanzowac w jednym miejscu; ), tylko pisze, ze sa jeszcze spokojnie miejsca do znalezienia. -
. koKo aKa oKok .
wiesz, ale wiekszosc szuka po taniosci, a po taniosci miejscowek juz nie ma; ) -
Mate.
-
o
a w ktorym hotelu rezerwowales..??
boze to znaczy cze juz jutro musze cos zarezerwowac hahaha
-
o
-
Mate.
prosze ja Ciebie, hotel 'Petrochemia'! :)
Dzis znajomi tez rezerwowali i jeszcze byly miejsca, a wiec cool down; ) -
Kanada
-
Picolo bąbelki show ҉!
nie zawsze 100% rezerwacji jest potwierdzonych obecnoscia, wiec zostaja wolne miejsca
my kiedys dniu imprezy znalezlismy internat ,gdzie bylo taniej niz w pozostalych "promowanych" w internecie, wiec mysle ze i teraz mozna liczyc na spontan- wystarczy sie pokrecic i popytac, ale warto miec na wszelki wypadek namiot w kieszeni =]
btw: a kto wogle bedzie spał w festiwal; )? -
włodkowic na przykład w ogóle nie robi rezerwacji - panuje zasada kto pierwszy ten lepszy, więc warto wpaść do Płocka już w piątek rano
-
Diana
ja bede mieszkac w Wczesniaku rok temu byli w nim moi znajomi i mowili ze jest ok. -
babeczka
a orientujesz sie jakie tam sa cny i czy jeszcze chociaz 2 miejsca zostały?..chyba ze ktos wie coś na temat strzezonego pola campingowego w okolicy, ponieważ do tego oferowanego przez festival nie jestem przekonana.prosze o jakąs pomoc związana z wmiare tanim noclegiem, pozdrawiam :] -
babeczka
dodam że ruszamy z trojmiasta i starania poczynione w kierunku znalezienia spania spełzły na niczym, a zależy nam na festiwalu.za wszelką pomoc będe wdzięczna naprawde bardzo -
Anonim
>babeczka napisała:
>a orientujesz sie jakie tam sa cny i czy jeszcze chociaz 2
>miejsca zostały?..chyba ze ktos wie coś na temat
>strzezonego pola campingowego w okolicy, ponieważ do tego
>oferowanego przez festival nie jestem przekonana.prosze o
>jakąs pomoc związana z wmiare tanim noclegiem, pozdrawiam
>:]
studenci 30 zł reszta 50 zł pokoje 2 os. -
babeczka
-
Anonim
09-402 Płock, ul. Dobrzyńska 5 tel. 024 367 44 01, jeśli chodzi o wolne miejsca to są raczej eklektyczni, raz są a raz nie ma.
- 1
- 2