Audioriver Festiwal [1563]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Sprawdzałem, dzwoniłem do IMiGW.
    Nieciekawie. Weekend niezbyt cieply i co najgorsze deszczowy
  • Anonim

Przecież mówiłem :)
  • Anonim

... ale chyba nie tutaj. Nevermind.
  • Gorecki

Prognozy zmieniają się z dnia na dzień, ja od tygodnia sprawdzam w różnych serwisach. Jednego dnia 24/28st brak deszczu, drugiego dnia 21/23st i pada, trzeciego znowu brak deszczu. Się w piątek okaże:)
  • Anonim

podobno od piatku ma sie pogoda poprawic (oby).....zeby tylko nie padalo a bedzie ok :)
  • Doris.

znajomi bardzo chwalili zeszloroczne AR mimo deszczu i kiepskiej pogody...
    ryzyko przeziebienia na jest wliczone w takie wypady, wiec trzeba zabrac ciepla kurtke i w droge...; ); ); )
  • . koKo aKa oKok .

ja pamietam zeszloroczny deszcz, dalam rade wiec w tym roku tez dacie; ]
  • La'Ola

Dokładnie! Na Femevie pogoda też nie dopisała (ziąb był okropny), a i tak było warto, tak samo zresztą na Audioriver, który zamienił się w Audiorain i na Reggaelandzie, który i tak nie przeszkodził Płockowi w byciu Jamajką. Tak więc nie wymiękać ino się szykować na "rozgrzaną" elektroniką plażę; )
  • Manuela

huh bierzemy kalosze, ciepłe kurtki i jedziemy; ]
  • .

voda lepsza od kazdej kurtki
  • SuperHERO

tylko huragan moze popsuc ta impreze:)
  • Chicki

bluza z kapturem, deszczak zółty jak słonce i bedzie ok, ja nie bede narzekał :)
  • pro.

aa i jescze kalosze.
  • Picolo bąbelki show ҉!

co za pesymizm =D
  • gosia

no tak tylko leżenie na skarpie odpada chociaż jak by tak się zaopatrzyć w karimatki..
  • . koKo aKa oKok .

• Anonim

....ja w zeszlym roku zlapalam grype ............ale warto bylo bawilam sie swietnie :)
  • Lemur

a ja to przemykam między kroplami :P
  • Picolo bąbelki show ҉!

ludzie ludzie ludzie.!!! jaki deszcz :D? nie straszcie bo zamiast leżaka wezme foliak
  • . koKo aKa oKok .

oj tam, zaoszczedzicie na prysznicu, a podobno deszczowka dobra jest na cere :PP
| |

Trzydniowy festiwal Audioriver to obowiązkowa pozycja w wakacyjnych planach osób ceniących dobrą...

Fotki

Miejsca grona (0)