Audioriver Festiwal [1563]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Picolo bąbelki show ҉!

wlasnie oswietlenie skarpy to byl wielki +
  • . koKo aKa oKok .

no nie wiem czy wielki +, dla ludzi, ktorzy nosza okulary zabojstwem bylo schodzenie ze schodkow czy tez przejscie po skarpie do drugich schodow ze swiatlem, ktore walilo prosto w oczy...

nie pamietam jak bylo rok temu, ale chyba mniej walilo po oczach..
  • Picolo bąbelki show ҉!

a co? nie mieli rąk? wystarczylo przyslonic i bylo wszystko wyraznie widac.. nawet 5groszówki swiecily sie jak księżycowe kamyczki
    mysle ze bez lamp byloby wieksze prawdopodobienstwo "nie trafienia w schodek" lub rozdeptanie spoczywających na nich ludzi
  • . koKo aKa oKok .

wyobraz sobie, ze ja tez naleze do tej grupy osob, ktora nosi okulary i wcale nie jest to takie latwe jakby ci sie wydawalo...

proponuje na przyszly rok zalozyc okulary korekcyjne i schodzic zaslaniajac sobie oczy reka...

imho sarkazm troche nie na miejscu kolego brookat
  • Picolo bąbelki show ҉!

nie musze sobie wyobrazac bo widzialem :)
    ale ile % ludzi na imprezie nosilo okulary?
    ksiezyca tej nocy nie bylo wiec reflektory byly nieuniknione :)
  • . koKo aKa oKok .

sek w tym, ze mozna zrobic to tak aby nie walilo po oczach :))

ewentualnie miasto powinno zadbac o stan schodkow :)
  • Picolo bąbelki show ҉!

no... latarnie z gory byly by idealne ,bo juz nie ma co tu wymagac podswietlanych schodow
    ale to jak juz wspomnialas "miasto" musialoby o to zadbac
    bo reflektory byly zasilane z festivalowych agregatow
  • . koKo aKa oKok .

ale moznaby jakos je ustawic tak by nie swiecily po oczach..; ]
  • Picolo bąbelki show ҉!

hehehe, fizyki jeszcze nikt nie oszukał :)
    a schody i dzikie przejscia rozciagaja sie na calej dlugosci skarpy wiec jedynym wyjsciem byloby oświetlanie punktowe co narazie istnieje tylko w filmach SF i w pracowniach NASA ,hehe
    jakby kazdy mial ze soba "świecące pałeczki" , migające breloczki i świecące zapalniczki moze problem by sie rozwiązał :D
    next time jak bedziesz miala problem z zejsciem popros wujka brookata. zjawie sie migiem i sprowadze cie na gorące piaski =]
  • . koKo aKa oKok .

to ja juz wole to oswietlenie zamiast migajacych paleczek :D
  • Picolo bąbelki show ҉!

no no..... a kiedys jeszcze byly w modzie świecące adidasy :D

zatem ja dziekuje za oswietlenie, ale mam prozbe zeby swiatlo bylo spolaryzowane lub promieniowane w podczerwieni aby Koko mogla bezstresowo i bezpiecznie zejsc na miejsce imprezy
  • . koKo aKa oKok .

hehe :)))
  • jojke

I ja dziękuję:)
    ~za świetną organizację (naprawdę jestem pełna podziwu dla tych młodych ludzi);
    ~za biały namiot z przepyszną, przenikającą, porywającą muzyką, która sprawiała że dusza się śmiała <lol>;
    ~za cudne wizuale;
    ~za pozostałe sceny, dzięki którym selekcja nastąpiła samoistnie i nikt nie musiał nikomu wchodzić w drogę;
    Dzięki, tak sie składa że też obchodziłam tam swoje (całkiem okrągłe) urodziny:] i bawiłam się naprawdę wyśmienicie;
    mam nadzieję że za rok będzie równie miło...
    pzdr :)))
  • a jak :)

ojj bylo niesamowicie!;D za rok na 10000% choćby wstep mial byc płatny! kosmos;))))) pozdrawiam tych, którzy również sie super bawili do rana przez dwa dni:) do zobaczenia!
  • Anonim

a ja jako jeden z wolontariuszy działający na festiwalu z innymi wol. dziękuję tym wszystkim, którzy byli na audioriver bawić się a nie szukać zaczepki! :) Mam nadzieję, że do zobaczenia za rok! :)

dzięki też AR pakamerowcom za super współprace; )

Cya soon
  • violet

Chciałabym się dołączyć............zarówno w zeszłym jak i w tym roku było bardzo ciekawie. Od strony muzycznej to tegoroczna duża scena zarówno pierwszego jak i drugiego dnia przykuwała moją uwagę. DnB nieziemskie, czysta energia:) Mam nadzieję, że przyszły rok będzie równie interesujący i bezpieczny. Bo muszę przyznać, ze co do organizacji festiwalu nie mam wiele do zarzucenia. Ja osobiście nie byłam świadkiem żadnych przykrych incydentów.
    Do zobaczenia za rok.
| |

Trzydniowy festiwal Audioriver to obowiązkowa pozycja w wakacyjnych planach osób ceniących dobrą...

Fotki

Miejsca grona (0)