-
Picolo bąbelki show ҉!
-
. koKo aKa oKok .
no nie wiem czy wielki +, dla ludzi, ktorzy nosza okulary zabojstwem bylo schodzenie ze schodkow czy tez przejscie po skarpie do drugich schodow ze swiatlem, ktore walilo prosto w oczy...
nie pamietam jak bylo rok temu, ale chyba mniej walilo po oczach.. -
Picolo bąbelki show ҉!
a co? nie mieli rąk? wystarczylo przyslonic i bylo wszystko wyraznie widac.. nawet 5groszówki swiecily sie jak księżycowe kamyczki
mysle ze bez lamp byloby wieksze prawdopodobienstwo "nie trafienia w schodek" lub rozdeptanie spoczywających na nich ludzi -
. koKo aKa oKok .
wyobraz sobie, ze ja tez naleze do tej grupy osob, ktora nosi okulary i wcale nie jest to takie latwe jakby ci sie wydawalo...
proponuje na przyszly rok zalozyc okulary korekcyjne i schodzic zaslaniajac sobie oczy reka...
imho sarkazm troche nie na miejscu kolego brookat -
-
Picolo bąbelki show ҉!
nie musze sobie wyobrazac bo widzialem :)
ale ile % ludzi na imprezie nosilo okulary?
ksiezyca tej nocy nie bylo wiec reflektory byly nieuniknione :) -
. koKo aKa oKok .
sek w tym, ze mozna zrobic to tak aby nie walilo po oczach :))
ewentualnie miasto powinno zadbac o stan schodkow :) -
Picolo bąbelki show ҉!
no... latarnie z gory byly by idealne ,bo juz nie ma co tu wymagac podswietlanych schodow
ale to jak juz wspomnialas "miasto" musialoby o to zadbac
bo reflektory byly zasilane z festivalowych agregatow -
. koKo aKa oKok .
-
Picolo bąbelki show ҉!
hehehe, fizyki jeszcze nikt nie oszukał :)
a schody i dzikie przejscia rozciagaja sie na calej dlugosci skarpy wiec jedynym wyjsciem byloby oświetlanie punktowe co narazie istnieje tylko w filmach SF i w pracowniach NASA ,hehe
jakby kazdy mial ze soba "świecące pałeczki" , migające breloczki i świecące zapalniczki moze problem by sie rozwiązał :D
next time jak bedziesz miala problem z zejsciem popros wujka brookata. zjawie sie migiem i sprowadze cie na gorące piaski =] -
. koKo aKa oKok .
-
Picolo bąbelki show ҉!
no no..... a kiedys jeszcze byly w modzie świecące adidasy :D
zatem ja dziekuje za oswietlenie, ale mam prozbe zeby swiatlo bylo spolaryzowane lub promieniowane w podczerwieni aby Koko mogla bezstresowo i bezpiecznie zejsc na miejsce imprezy
-
. koKo aKa oKok .
-
jojke
I ja dziękuję:)
~za świetną organizację (naprawdę jestem pełna podziwu dla tych młodych ludzi);
~za biały namiot z przepyszną, przenikającą, porywającą muzyką, która sprawiała że dusza się śmiała <lol>;
~za cudne wizuale;
~za pozostałe sceny, dzięki którym selekcja nastąpiła samoistnie i nikt nie musiał nikomu wchodzić w drogę;
Dzięki, tak sie składa że też obchodziłam tam swoje (całkiem okrągłe) urodziny:] i bawiłam się naprawdę wyśmienicie;
mam nadzieję że za rok będzie równie miło...
pzdr :))) -
a jak :)
ojj bylo niesamowicie!;D za rok na 10000% choćby wstep mial byc płatny! kosmos;))))) pozdrawiam tych, którzy również sie super bawili do rana przez dwa dni:) do zobaczenia! -
Anonim
a ja jako jeden z wolontariuszy działający na festiwalu z innymi wol. dziękuję tym wszystkim, którzy byli na audioriver bawić się a nie szukać zaczepki! :) Mam nadzieję, że do zobaczenia za rok! :)
dzięki też AR pakamerowcom za super współprace; )
Cya soon -
violet
Chciałabym się dołączyć............zarówno w zeszłym jak i w tym roku było bardzo ciekawie. Od strony muzycznej to tegoroczna duża scena zarówno pierwszego jak i drugiego dnia przykuwała moją uwagę. DnB nieziemskie, czysta energia:) Mam nadzieję, że przyszły rok będzie równie interesujący i bezpieczny. Bo muszę przyznać, ze co do organizacji festiwalu nie mam wiele do zarzucenia. Ja osobiście nie byłam świadkiem żadnych przykrych incydentów.
Do zobaczenia za rok.