Audioriver Festiwal [1563]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • zboczulo

kto byl w tym kultowym hotelu royal zwanym internatem?
    ja mialem niezmierna przyjemnosc.
    pokoj nr 6.:)
  • . koKo aKa oKok .

ja tez mialam ta przyjemnosc... 39 + after na boisku lub przed wejsciem jak kto woli; )
  • zarofkens

43
  • . koKo aKa oKok .

to jeszcze dol czy juz gora?; >

hehe, najlepszy byl ciec - w niedziele uzyczyl nam lyzki + czajnika, no i w zamian za to psiknal sie deo mojego wspollokatora i biegal jarajac sie nowym zapachem; p
  • zarofkens

dół

a ciec mnie troche podirytował jak nas zaczał budzic walac w drzwi ze mamy opuszczac lokal :/
  • majki.

7+8+9 ekipa pozdrawia :*

pan ciec mnie wkurwił, przez 2 godziny dobijaliśmy sie do niego by oddał nam nasze zdepozytowane parówki.
  • zboczulo

ciec walil potem spod pachy - z tym bedzie mi sie kojarzyl.;]

pala dla co poniektorych, ktorzy w kiblu zrobili syf w kilku zlewach. mozna bylo po sobie splukac te wlosy, piach i te, no, waciki. o! :D
  • -αŕρLп-

rok temu po 1szej dobie jebalo z prysznicow na kazdym pietrze...
  • Dotee

spanie... apartament nr 12:D reszta..gdzie popadnie;)
    pozdr:8
  • Anonim

Spoko. Ja z kumplem zapłaciliśmy za dwie osoby i dostaliśmy zapyziałą jedynkę; )

Ciec ma potencjał - jest na tyle bystry, żeby dokładnie wiedzieć kto i kiedy jest w budynku. Naprawdę!

Za to w nocy jak wychodzilem o 23.30 to mnie opieprzył, że zamknięte, bo on musi kiedyś spać. Zapytałem go co by było, gdyby był pożar? Nad ranem z niesamowitą satysfakcją raczył mnie poinformować, że pożaru wcale nie było. Powiedziałem, że wiem.

No comment.
  • zboczulo

u nas na nielegalu to 3 osoby spaly i 5 osob na nielegalu bralo prysznic. :D
  • Picolo bąbelki show ҉!

najciekawsze bylo to ze samym wzrokiem wykrywal kto gdzie ma schowane alko
  • Picolo bąbelki show ҉!

aha. no nas tam tez bylo pare osob na "nie-legalu" i korzystalismy z prysznica

pozdrowienia z pokoju na I pietrze.. tam gdzie Wojtuś lezac na szafie rzucal pomidorami
  • Anonim

a ja już nie pamiętam nr pokoju, chyba 51. Ale jebało jak w 78 :)
  • Mr Energy

szczęśliwa "13"! >:)
  • . koKo aKa oKok .

dosyc ciekawe byly afterki na trawie z mala plantacja obok; p
  • Picolo bąbelki show ҉!

yhy.. wygladali jakby chcieli wejsc do srodka a nie mogli :)
    obozowicze :p
  • . koKo aKa oKok .

ja mowie o afterku na tylach akadaemika; )
  • zboczulo

a ja, jak stalem w majtkach samych kolo lazienki, to dostalem zaproszenie do pokoju nr 7 od takiej ciemnowlosej panny.:)
  • . koKo aKa oKok .

ciekawe co jej sie spodobalo - majtki czy wlasciciel; p