-
zboczulo
kto byl w tym kultowym hotelu royal zwanym internatem?
ja mialem niezmierna przyjemnosc.
pokoj nr 6.:) -
. koKo aKa oKok .
ja tez mialam ta przyjemnosc... 39 + after na boisku lub przed wejsciem jak kto woli; ) -
zarofkens
-
. koKo aKa oKok .
to jeszcze dol czy juz gora?; >
hehe, najlepszy byl ciec - w niedziele uzyczyl nam lyzki + czajnika, no i w zamian za to psiknal sie deo mojego wspollokatora i biegal jarajac sie nowym zapachem; p -
-
zarofkens
dół
a ciec mnie troche podirytował jak nas zaczał budzic walac w drzwi ze mamy opuszczac lokal :/ -
majki.
7+8+9 ekipa pozdrawia :*
pan ciec mnie wkurwił, przez 2 godziny dobijaliśmy sie do niego by oddał nam nasze zdepozytowane parówki. -
zboczulo
ciec walil potem spod pachy - z tym bedzie mi sie kojarzyl.;]
pala dla co poniektorych, ktorzy w kiblu zrobili syf w kilku zlewach. mozna bylo po sobie splukac te wlosy, piach i te, no, waciki. o! :D -
-αŕρLп-
-
Dotee
-
Anonim
Spoko. Ja z kumplem zapłaciliśmy za dwie osoby i dostaliśmy zapyziałą jedynkę; )
Ciec ma potencjał - jest na tyle bystry, żeby dokładnie wiedzieć kto i kiedy jest w budynku. Naprawdę!
Za to w nocy jak wychodzilem o 23.30 to mnie opieprzył, że zamknięte, bo on musi kiedyś spać. Zapytałem go co by było, gdyby był pożar? Nad ranem z niesamowitą satysfakcją raczył mnie poinformować, że pożaru wcale nie było. Powiedziałem, że wiem.
No comment. -
zboczulo
u nas na nielegalu to 3 osoby spaly i 5 osob na nielegalu bralo prysznic. :D -
Picolo bąbelki show ҉!
najciekawsze bylo to ze samym wzrokiem wykrywal kto gdzie ma schowane alko -
Picolo bąbelki show ҉!
aha. no nas tam tez bylo pare osob na "nie-legalu" i korzystalismy z prysznica
pozdrowienia z pokoju na I pietrze.. tam gdzie Wojtuś lezac na szafie rzucal pomidorami -
Anonim
-
Mr Energy
-
. koKo aKa oKok .
-
Picolo bąbelki show ҉!
yhy.. wygladali jakby chcieli wejsc do srodka a nie mogli :)
obozowicze :p -
. koKo aKa oKok .
-
zboczulo
a ja, jak stalem w majtkach samych kolo lazienki, to dostalem zaproszenie do pokoju nr 7 od takiej ciemnowlosej panny.:) -
. koKo aKa oKok .