-
Anonim
Ksiązki już kupić nie można, niestety... Szukała chyba z rok, aż wkońcu znalazłam w bibliotece. Dzwoniłam nawet do wydawnictwa, ale powiedzieli mi, że nakład wyczerpany i nie planuja wznowienia. Może warto było by poszukać po jakiś antykwariatach? A co do samej ksiązki to wspaniałe napisana (w sumie kto może lepiej oddać jej klimat niż jej syn) i piękne fotografie... Można dowiedziec sie wiele o niej. Bardzo polecam :) -
>oui. wrote:
>mówisz o warszawie? ja niestety jestem z małego miasta
>oddalonego od niej o 4 godziny :(
n0 nic z0bacze czy jeszcze je -
Amelie From Montmartre
-
ms. marta
Pytałam dzisiaj o książkę w Empiku a kobieta powiedziała "Nie było jeszcze nawet premiery tej książki!". Zaczęłam jej się śmiać w twarz i wyszłam; / Co za ludzie... -
-
Milena
Hm... albo jakaś niezbyt ogarnięta, albo będzie jakiś dodruk.
(a tak odbiegając od tematu, miło spotkać na gronie AH osobę z deGOLA Marto :)) -
ms. marta
>ania flaming.różowy napisała:
>biografia jej syna- tnie jest zła ale.
>dużo bardziej lubię:
> Audrey Hepburn - Harris, Warren G. (przekład: A.
>Jacewicz) wydawnictwa Amber.
>konkretna, na jej podstawie zostało nakręcono
>najwięcej filmów typu "A.H we wspomnieniach" itd.
>dużo bardziej.
Właśnie wypożyczyłam tą książkę :) Zabieram się do czytania! Bo Uosobienie Elegancji jest wypożyczona i jeszcze dwie rezerwacje są...; / -
ms. marta
>Milenka napisała:
>Hm... albo jakaś niezbyt ogarnięta, albo będzie jakiś
>dodruk.
>(a tak odbiegając od tematu, miło spotkać na gronie AH
>osobę z deGOLA Marto :))
Ooo witam! :) Nie sądziłam że ktokolwiek chodzący (kiedyś lub teraz) do tej szkoły mógłby być fanem Audrey :) -
Milena
Nie lubię słowa fan. Kojarzy mi się z szalejącym tłumem nastolatek na koncercie US5. Oczywiście nie mam nic do wielbicielek tych metroseksualnych osobników płci męskiej (choć nie jestem do końca pewna co do tego blondasa;)) po prostu ich muzyka mnie dobija. A AH mnie inspiruje od dawna, interesowałam się Nią na długo przed tym jak dołączyłaś do chórku pani S.; )
Ale żeby nie było, że nie na temat, to nie czytałam tej drugiej biografii, w sensie tego Harrisa czy Warrena..., ale muszę nabyć. Czy ktoś wie czy jest ona w Empiku?
Pozdrawiam. -
S♥
Wspaniała książka...Piękne zdjęcia...Przeczytałam ją 3 razy...Szkoda,że dostępna tylko w bibliotekach...Mam nadzieje,że ją wznowią bo bardzo bym chciała mieć swój egzemplarz... -
GSK
-
(:eMTe:)
-
Anonim
Dziś znalazłam tą książkę w bibliotece na Szanajcy. Przeczytałam juz prawie połowę- faktycznie cudo! a te zdjęcia... -
Kejti
niedawno znalazłam ją w Empiku:) oczywiście od razu nabyłam :D jak tylko będę miała czas to biorę się za czytanie:) -
Rosette
Świetna książka! Mnóstwo zdjęć i mamy 100% pewność , że nikt tego nie zmyślił. Gdyby ktoś mnie zapytał o książkę z Audrey to właśnie tą , bym poleciła; )