Audrey Hepburn [1909]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Ksiązki już kupić nie można, niestety... Szukała chyba z rok, aż wkońcu znalazłam w bibliotece. Dzwoniłam nawet do wydawnictwa, ale powiedzieli mi, że nakład wyczerpany i nie planuja wznowienia. Może warto było by poszukać po jakiś antykwariatach? A co do samej ksiązki to wspaniałe napisana (w sumie kto może lepiej oddać jej klimat niż jej syn) i piękne fotografie... Można dowiedziec sie wiele o niej. Bardzo polecam :)
  • agatka.

>oui. wrote:
    >mówisz o warszawie? ja niestety jestem z małego miasta
    >oddalonego od niej o 4 godziny :(

n0 nic z0bacze czy jeszcze je
  • Amelie From Montmartre

dziękuję :-)
  • ms. marta

Pytałam dzisiaj o książkę w Empiku a kobieta powiedziała "Nie było jeszcze nawet premiery tej książki!". Zaczęłam jej się śmiać w twarz i wyszłam; / Co za ludzie...
  • Milena

Hm... albo jakaś niezbyt ogarnięta, albo będzie jakiś dodruk.
    (a tak odbiegając od tematu, miło spotkać na gronie AH osobę z deGOLA Marto :))
  • ms. marta

>ania flaming.różowy napisała:
    >biografia jej syna- tnie jest zła ale.
    >dużo bardziej lubię:
    > Audrey Hepburn - Harris, Warren G. (przekład: A.
    >Jacewicz) wydawnictwa Amber.
    >konkretna, na jej podstawie zostało nakręcono
    >najwięcej filmów typu "A.H we wspomnieniach" itd.
    >dużo bardziej.

Właśnie wypożyczyłam tą książkę :) Zabieram się do czytania! Bo Uosobienie Elegancji jest wypożyczona i jeszcze dwie rezerwacje są...; /
  • ms. marta

>Milenka napisała:
    >Hm... albo jakaś niezbyt ogarnięta, albo będzie jakiś
    >dodruk.
    >(a tak odbiegając od tematu, miło spotkać na gronie AH
    >osobę z deGOLA Marto :))

Ooo witam! :) Nie sądziłam że ktokolwiek chodzący (kiedyś lub teraz) do tej szkoły mógłby być fanem Audrey :)
  • Milena

Nie lubię słowa fan. Kojarzy mi się z szalejącym tłumem nastolatek na koncercie US5. Oczywiście nie mam nic do wielbicielek tych metroseksualnych osobników płci męskiej (choć nie jestem do końca pewna co do tego blondasa;)) po prostu ich muzyka mnie dobija. A AH mnie inspiruje od dawna, interesowałam się Nią na długo przed tym jak dołączyłaś do chórku pani S.; )
    Ale żeby nie było, że nie na temat, to nie czytałam tej drugiej biografii, w sensie tego Harrisa czy Warrena..., ale muszę nabyć. Czy ktoś wie czy jest ona w Empiku?
    Pozdrawiam.
  • S♥

Wspaniała książka...Piękne zdjęcia...Przeczytałam ją 3 razy...Szkoda,że dostępna tylko w bibliotekach...Mam nadzieje,że ją wznowią bo bardzo bym chciała mieć swój egzemplarz...
  • GSK

książka cudoooo
  • (:eMTe:)

musze ją koniecznie zobaczyć w takim razie :)
  • Anonim

Dziś znalazłam tą książkę w bibliotece na Szanajcy. Przeczytałam juz prawie połowę- faktycznie cudo! a te zdjęcia...
  • Kejti

niedawno znalazłam ją w Empiku:) oczywiście od razu nabyłam :D jak tylko będę miała czas to biorę się za czytanie:)
  • Rosette

Świetna książka! Mnóstwo zdjęć i mamy 100% pewność , że nikt tego nie zmyślił. Gdyby ktoś mnie zapytał o książkę z Audrey to właśnie tą , bym poleciła; )
| |

szukalam szukalam i nie znalazlam grona o Audrey!!! niemozliwe:) lubisz Zabawna buzie? Sniadanie? My...

Fotki

Miejsca grona (0)