Audrey Hepburn [1909]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • DAMA; )

Kto waszym zdaniem najlepiej wyglądał na ekranie z Audrey? W którym filmie widać było tę "chemię" tak naprawdę. Kto najlpiej pasował do Audrey?

I na odwrót. Który aktor był źle dobrany do filmu z Audrey. Który nie zasługiwał na to i w końcu który "romans" filmowy Audrey był najmniej udany (tzn. nieprawdziwy, sztuczny)?

Ciekawa jestem waszych opinii :):):)

pozdr.

P.S. Moje typy: najlepszy - (ciężka sprawa, ale chyba jednak...) Gregory Peck (oj tak :D ), ale rozważam też Alberta Finney'a (z "Dwoje na Drodze") i ew. Rexa Harrisona
    najgorszy: Anthony Perkins ("Green Mansions") i kurcze pewnie się wkurzycie; ) Cary Grant (chyba jednak za późno spotkali się razem na planie... nie wiem po prostu ich "romans" w filmie wydawał mi się właśnie sztuczny...)
    acha no i w "Wojnie i Pokoju" jakoś nie dokońca pasowała miłość pomiędzy Audrey a jej prawdziwym mężem Melem Ferrerem (czyli tołstojowskim księciem Andrzejem Bolkonskim).
  • vera n.

a Audrey i Humphrey Bogart w Sabrinie? :)
    dla mnie to byl przecudny romans; ) byc moze dlatego, ze uwielbiam obydwoje aktorow :)
  • Anonim

Też mam słabość do Bogarta; )
  • Ta Aga

William Holden mi sie nie podobal z Kiedy Paryz wrze, moze dlatego ze caly film...
    a najlepszy to Gregory Peck, tu sie nie wybije za bardzo
  • justyna em.

bogart, bogart! i peck oczywiscie, ahhh:)
  • anek

peppard w śniadaniu
    bogart w sabrinie
    peck w wakacjach

czyli nic oryginalnego; )
  • Ta Aga

ale kto najlepszy najgorszy?
  • justyna em.

hmm trzeba wybierac?
    to raczej trudne;)
  • picasaweb.google.com/hanut.holly

Peck!!!
  • Zuz!

Peck wygrywa
  • Fioletowa

Nikołaj Rostow z ogromną radością witał swoją siostrzyczkę, a potem wprowadzał ją na pierwszy bal, choć trochę się przy tym chichrał.
    Freddie Eynsford-Hill sześć tygodni stał na ulicy, gdzie mieszkała Eliza i, na Jowisza, powinien się jej doczekać. Tak cudnie razem wyglądali na tym śmietniku.
    Dla tych, którym nie chce się przeglądać list płac na końcu filmów - obu panów grał Jeremy Brett.
  • Fioletowa

Oczywiście jest jeszcze dwóch nieśmiertelnych hollywoodzkich "prawdziwych mężczyzn". Dlatego powtarzam za wieloma przedmówcami: Gregory Peck i Humphrey Bogart.
  • Modran

Taaaaak, Jeremy jest najlepszy!!
  • carrie

ja mam słabość do Pepparda, naprawdę nie wiem do końca dlaczego:)
    a Peck...mmmmm
  • Aleksandra

Peppard jest taki ... uroczy ^^
  • Efff

william holden był chyba najgorszy
  • ania flaming.różowy

peppard, astaire. h.b brrrr, oni sie nawet nie lubili,
  • Anonim

no, ja zmieniłam zdanie.
    po tym jak przeczytałam, że bogart uważał, że audrey nie była dobrą aktorką. no wiecie co??
    a on zupełnie nie nadaje się do komedii romantycznych, o!!
  • Anonim

niewiem gdzie napisać. Niech będzie tutaj. Jutro na tvn7 o godzinie 20:10 jest film z Audrey ,,Doczekać zmroku" :)
  • Aleksandra

łooooł! muszę obejrzeć - tego jeszcze nie widziałam.
  • 1
  • 2
| |

szukalam szukalam i nie znalazlam grona o Audrey!!! niemozliwe:) lubisz Zabawna buzie? Sniadanie? My...

Fotki

Miejsca grona (0)