Audrey Hepburn [1909]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • agatka.

gregory peck najlepszy<3

a nie lubie tego z szarady nie wiem jak sie nazywal ale okropny ble
  • carrie

Ja właśnie uwielbiam duet Audrey+ Mel w Wojnie i pokoju, za to nie lubię Bogarta, fu.
  • mch!

moim zdaniem najlepszy gregory peck, a najgorszy fred astaire
  • Milena

Fred Astaire najgorszy? Moim zdaniem jeden z najlepszych...
  • Aleksandra

najlepsi- Rex , Cary, Gregory i George Peppard
    najgorszy- Tony Curtis
  • żabka

najlepszy Peck:*:*Cary Grant uwielbiam szarade poprostu kocham!!jak Audrey go uwodzi no poprostu cudeńko:))Bogart noi "we have no bananas":))
    najgorszy Rex nie lubie tego aktora moze prze to...Mel Ferrer tez słabiutko oj słabiutko...
  • żabka

dementuje plotki ze Bogart i Audrey sie nie lubili...własnie ze sie lubili wiem bo widzialam i slyszlam na wlasne uszy jak mowila o tym Audrey:D a Bogart chcila zeby zagrala w Sabrinie jego żona Becall dlatego nie byl do tego przekonany ale jak poznal Audrey stwierdzil ze jest czarująca:)
  • Anonim

Wg mnie najwieksza chemia byla miedzy Audrey i Peckiem. To nie byla tylko gra, podobno Peck zakochal sie na planie w Audrey i oboje mieli z soba prawdziwy romans, Peck podobno oszalal na jej punkcie i nawet chcial zostawic dla niej żone.
  • Klarcisz

tak cos tekiego bylo:D najlepiej to Peck i Cary grant
  • Anonim

Oj...Gregory Peck i Humphrey Bogart :) Ale najgorzej wyszedł Gary Cooper u boku Audrey. "Miłość po południu" to świetne film, ale był dla niej za stary...i to bardzooo!
  • Anonim

Peck bezkonkurencyjny, ale Astaire jak dla mnie też bardzo :)
  • GSK

peck
  • ms. marta

Bogart... tylko nie to. cary grant w szaradzie nie zrobił na mnie wrażenia.
    najlepsi fred astaire, gregory peck i george peppard.
  • Anonim

>anek napisała:
    >peppard w śniadaniu
    >bogart w sabrinie
    >peck w wakacjach
    >
    >czyli nic oryginalnego; )

zgadzam się w stu procentach :0
  • K

zdecydowanie Peck najlepszy a Bogart w Sabrinie według mnie najgorszy.
  • Paulina N*********k

Moim zdaniem najlepiej u boku Audrey wypadł Peck, a najgorzej - Bogart. Strasznie nie lubię tego starszego facecika z miodkiem w uszach;)
| |

szukalam szukalam i nie znalazlam grona o Audrey!!! niemozliwe:) lubisz Zabawna buzie? Sniadanie? My...

Fotki

Miejsca grona (0)