-
gregory peck najlepszy<3
a nie lubie tego z szarady nie wiem jak sie nazywal ale okropny ble -
carrie
Ja właśnie uwielbiam duet Audrey+ Mel w Wojnie i pokoju, za to nie lubię Bogarta, fu. -
mch!
-
Milena
-
-
Aleksandra
najlepsi- Rex , Cary, Gregory i George Peppard
najgorszy- Tony Curtis -
żabka
najlepszy Peck:*:*Cary Grant uwielbiam szarade poprostu kocham!!jak Audrey go uwodzi no poprostu cudeńko:))Bogart noi "we have no bananas":))
najgorszy Rex nie lubie tego aktora moze prze to...Mel Ferrer tez słabiutko oj słabiutko... -
żabka
dementuje plotki ze Bogart i Audrey sie nie lubili...własnie ze sie lubili wiem bo widzialam i slyszlam na wlasne uszy jak mowila o tym Audrey:D a Bogart chcila zeby zagrala w Sabrinie jego żona Becall dlatego nie byl do tego przekonany ale jak poznal Audrey stwierdzil ze jest czarująca:) -
Anonim
Wg mnie najwieksza chemia byla miedzy Audrey i Peckiem. To nie byla tylko gra, podobno Peck zakochal sie na planie w Audrey i oboje mieli z soba prawdziwy romans, Peck podobno oszalal na jej punkcie i nawet chcial zostawic dla niej żone. -
Klarcisz
-
Anonim
Oj...Gregory Peck i Humphrey Bogart :) Ale najgorzej wyszedł Gary Cooper u boku Audrey. "Miłość po południu" to świetne film, ale był dla niej za stary...i to bardzooo! -
Anonim
-
GSK
-
ms. marta
Bogart... tylko nie to. cary grant w szaradzie nie zrobił na mnie wrażenia.
najlepsi fred astaire, gregory peck i george peppard. -
Anonim
>anek napisała:
>peppard w śniadaniu
>bogart w sabrinie
>peck w wakacjach
>
>czyli nic oryginalnego; )
zgadzam się w stu procentach :0 -
K
zdecydowanie Peck najlepszy a Bogart w Sabrinie według mnie najgorszy. -
Paulina N*********k
Moim zdaniem najlepiej u boku Audrey wypadł Peck, a najgorzej - Bogart. Strasznie nie lubię tego starszego facecika z miodkiem w uszach;)