-
macie jakies mp3 z Audrey? bo ja mam tylko z My fair lady, no i piosenke ze Sniadania,wiadomo
-
Aleksandra
na stronie http://www.audrey1.com o ile mnie pamięć nie myli można ściągnąć wszystkie piosenki Audrey :) -
-
Made in China
-
-
tylko tak slucham tych mp3 z My fair lady i tak jakos glupio, ze to ona nie spiewa...
-
Anonim
-
-
Anonim
-
Anonim
zresztą w opisie piosenki też jest tak napisane:
"A rare version of the song "Wouldn't It Be Loverly?" from the 1964 Audrey Hepburn film "My Fair Lady", as originally performed--in her own voice! [video from audrey1.com]" -
Aleksandra
tak tak tam jest jakaś jedna wersja gdzie śpiewa Audrey. nawet jak oglądałam My Fair Lady to był moment gdzie był komentarz do filmu i właśnie mówiono tam, że tu był głos Audrey ale go sobie zamienili. -
tak, to właśnie śpiewa audrey... i dla mnie była idealna do wykonania tej piosenki. marni nie podobała mi się w ogóle. za bardzo starała sie wypaść dobrze.
to samo video można sobie właśnie ściągnąć ze strony audrey1.com, jak zostało wcześniej napisane. dokładnie to samo. sprawdziłam =) -
Jim moovie:
Jak dla mnie, to kultowa piosenka jest Moon River...spiewana przez Audrey...wspaniala! -
-
Anonim
swietna strona tez sobie posciagam ona ma swietny glos i ta elegancja klasa sama w sobie !! -
Anonim
Niestety jak ściągnęłam różne piosenki to one nie sa w formacie MP3...; (
Moze ktos wie jak to zmienic...?; * -
w.
sciagnij sobie poprostu imesh albo bearshare tam napewno sa w formacie mp3:)
http://www.youtube.com/watch?v=BuoP... -
natalologia
-
OlaBoggae ♫
Ja dziś ściągnęłam 14 piosenek różnych.
Głównie Funny Face i My Fair Lady -
Nath!
Przepraszam, ze odświeżam nieużywany temat, ale potrzebne mi piosenki Audrey na rocznicę jej śmierci. I właśnie strona podana u góry, niestety już chyba nie funkcjonuje jako audrey1.com, albo nie potrafię się dokopać do utworów. Prosze o pomoc. -
ms. marta
to ja się dołączam do prośby bo też nie wiem jak z tej strony ściągnąć piosenki (być może jestem ślepa; p) a chętnie bym je sobie zgrała.
Dzięki :)