Audrey Hepburn [1909]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Obszerna, wyważona, oparta tylko na faktach, wywiadach i sprawdzonych źródłach relacja z życia i twórczości wielkiej i powszechnie uwielbianej gwiazdy Hollywood. W przypadku Audrey Hepburn Spoto nie miał łatwego zadania, gdyż jego bohaterka słynęła z całkowitej dyskrecji w sprawach życia osobistego. U szczytu sławy wycofała się z grania w filmach, by być żoną włoskiego psychiatry i spokojnie wychowywać synów. Zasłynęła jednak raz jeszcze - w nowej roli, bezgranicznie oddanej sprawie pomocy dzieciom trzeciego świata ambasadorki UNICEFU. Tekst wzbogacają liczne fotografie pięknej aktorki.

Książka pojawi się na półkach 31 pażdzirnika 2008r.
    Czekamy! :)
  • OlaBoggae ♫

Ojej, muszę ją zakupić jak tylko wyjdzie :)
  • Milena

Fajny prezent na Mikołajki, albo Boże Narodzenie; )
    I super, że pojawia się coś nowego, bo "Uosobienie elegancji" znam już na pamięć; ]
  • Anonim

jeszcze tak długo ma m czekać :) do 31 aż :D

książka ma mieć 272 strony - dla mnie mogłaby mieć z 500! :D

ale tu piszą, że tej jesieni aż dwie :D
    http://ksiazki.wp.pl/wiadomosci/id,...
  • Zuzanna

w koooońcu polska wersja :)
    uwielbiam biografie spoto (czytam teraz o jackie kennedy onassis), są naprawdę fantastyczne. tą o audrey czytałam w oryginale i jestem autentycznie zachwycona.
  • Zuzanna

>C'est une obsession pour moi napisała:
    >jeszcze tak długo ma m czekać :) do 31 aż :D
    >
    >książka ma mieć 272 strony - dla mnie mogłaby mieć z
    >500! :D
    >
    >
    >ale tu piszą, że tej jesieni aż dwie :D
    > http://ksiazki.wp.pl/wiadomosci/id,...

to artykuł sprzed dwóch lat.
  • http://merlin.pl/Oczarowanie-Zycie-...

na Merlinie można już ją zamówić... Ciekawe czy wyślą dopiero po 31.10 czy już teraz bo nie ma jej w zapowiedziach na październik...
    33zł to bardzo fajna cena moim zdaniem :)
  • agatka.

zamowilam jakis czas temu i czekam i czekam :( a biografie spoto faktycznie sa przekozakami. co prawda czytalam narazie diane i fragmenty po ang audrey i elizabeth taylor <nie moge znalezc nigdzie calej ksiazki:[> ale naprawde niesamowicie pisze o !
  • coś czuje, że będzie to mój gwiazdkowy prezent :D
  • Anonim

Weszłam dziś do księgarni po lekturę i zobaczyłam "Oczarowanie". Kupiłam odrazu,już nie moge sie doczekać czytania :)
  • za ile kupiłaś?
  • Anonim

ja tez właśnie kuplami - w empiku są po 39
    a do tego sobie jeszcze sprezentowałam album ze zdjęciami ze Śniadania! :)

widziałam tez fajne kartki z Audrey w empiku chyba w 3 czy 4 wersjach :) po 5 zeta :)

• Anonim

za 39,90:)
  • S♥

i ja dołączyłam do grona szczęśliwych posiadaczy tego wydawnictwa; )
    Jaki to był przyjemny widok w empiku...Cała półka w Audrey; ))))
  • Karo

o cholera! :D
    właśnie siedzę i się ciesze. uwielbiam jego biografie, więc jutro jade do empiku po moja nową książkę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Katarzyna K.

super :) też jutro okupuje empik; )
  • aaaaaaaaa kupiłam!
    Wprawdzie nie było mi dane zobaczyc całej półki z Audrey bo stała ściśnięta między nowościami ale jak chwyciłam do ręki to nie puściłam :P
    zaraz zabieram sie za czytanie :D
  • Anonim

byłam dzisiaj w Arkadii, ale wszystkie wykupione! :(
  • Anonim

Radzę zajrzec do merlina kilka dni temu jeszcze dało się zamówić i wczoraj odebrałam
  • OlaBoggae ♫

AAAAA ciekawe czy u mnie jeszcze są..
| |

szukalam szukalam i nie znalazlam grona o Audrey!!! niemozliwe:) lubisz Zabawna buzie? Sniadanie? My...

Fotki

Miejsca grona (0)