Audrey Hepburn [1909]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

ja widziałem na bazarze podkoszulki i ręczniki z Audrey
  • Anonim

Jestem w trakcie czytania ^^.
  • Angie

Zamierzam sobie kupić <3
  • zuzia

A ja już przeczytałam :)
  • Anonim

Ach, jestem w trakcie czytania. :)
  • Klaudia

mam. dostalam na urodzinki i lepeszego prezentu nie moglam dostac... jestem oczarowana "Oczarowaniem" ! suuper!
  • Anonim

dostałam na dzień dzicka :D
  • Petite Spinache

Rzeczywiście, Spoto ma talent do biografii.
    Ale, o ile w zeszłym roku historia Arystotelesa Onassisa mnie zaintrygowała, to biografia Hepburn w tym roku doprowadziła mnie do manii biografii.
    Szczegółowa, przyjemna, pięknie wydana- perełka, piękny język.
    "Oczarowanie" jest świetnym kawałkiem prozy, a dla fanów AH z pewnością niezłą częścią kolekcji i wiedzy.

No i te zdjęcia! A co Wy sądzicie? Tak poza planami kupienia...?
  • megi

Ja właśnie kończę czytac i jestem oczarowana.. polecam wszystkim miłośnikom Audrey i nie tylko
  • Anonim

polecam,polecam;) jak tylko się ukazała odrazu dostałam ją w prezencie. bardzo ciekawa, "pochłania" się ją w mgnieniu oka.

Skończyłam czytać ją w czasie wakacji ,podejrzewam że to dzięki tej książce moje na pozór nudne wakacje stały się wyjątkowe:)
  • Anonim

mam do sprzedania nowiutki egzemplarz "oczarowania" - zdublowany prezent na urodziny;) cena z okładki 39,90. sprzedam za 30. możliwy odbior osobisty - warszawa i okolice. :) kontakt na priv.
| |

szukalam szukalam i nie znalazlam grona o Audrey!!! niemozliwe:) lubisz Zabawna buzie? Sniadanie? My...

Fotki

Miejsca grona (0)