Audrey Hepburn [1909]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ta Aga

tu powklejam z "jakieś zdobycze?" info o kubkach, kalendarzach etc. i proszę się do tego stosować :)
  • DAMA; )

wakacje :)

ja spędzam je w Wawie i już drugiego dnia udało mi się kupić skromny, fajny, beżowy podkoszuleczek na ramiączkach z czarnobiałym zdjęciem Audrey ze "Śniadania ...".
    Poza tym ostatnio kupiłam sobie wreszcie "Breakfast..." na DVD.

tyle narazie moich zdobyczy :)

pozdr.
  • DAMA; )

Prawdę mówiąc dziwnym miejscu (jak na taką zdobycz; ) ) mianowicie na Dworcu Centralnym.
    W podziemiach jest taki sklep - Snoopy (na przeciwko McDonalda) no i tam sobie weszłam, pogrzebałam, pogrzebałam i w końcu wygrzebałam ten podkoszuleczek (a jak się zdziwiłam!ho!).
    Potem zobaczyłam taki sam tyle że niebieski (ale taki brzydki niebieski, więc wzięłam berzowy) ufff....

:D:D:D

Wyjawiłam całą prawdę; )

pozdrawiam :)
  • Anonim

a mi siostrzyczka cudną Audrey na pocztówce przywiozła z Londynu :)

już sobie w śliczną ramkę wstawiłam i stoi na biurku, ha!
  • hub.

na stopklatka.pl są dwa plakaty: jeden portret a drugi ze "śniadania.."
  • hub.

ale jeszcze lepsze plakaty z Audrey są na http://www.plakaty.pl
  • Anonim

Ja nigdzie nie znalazłam bluzki z Audrey, więc postanowiłam sobie 'sama' zrobić :P kupiłam zwykłą białą bluzke na ramiączka poszłam do sklepu "Tiszert" (który znajduje się na Chmielnej) wcześniej przysłałam im nadruk jaki chcę żeby mi nakleili na bluzke i już; ] I mam Audrey ze Śniadania u Tiffaniego; ]
  • anek

ja koszulkę dostałam jako upominek z Londynu, wraz z całym pakietem audreyowskim; )
  • anek

pocztówki, postery, 2dvd, kapselki, papeteria etc w wielkiej torbie z wizerunkiem Audrey. trochę już było, resztę siostra sama uzbierała (:
  • julia bruyere

wow !
    ja mam czadowe okulary w białych szerokich oprawkach bardzo w jej stylu :]
  • agatka.

http://www.tushita.pl tu sa fAJNE rzeczy z audrey; ]
  • julia bruyere

jak się nazywa?
  • agatka.

NIEPAMIETAM; ]
    THIS & THAT CHYBA; ]
  • loca

metalowe pudelko z grafika breakfast at tiffany's prosto z holywood; )
  • Ta Aga

bylam w Mediolanie a tam przy katedrze na stoiskach z widokowkami jest jakas seria i jedna kartka z Audrey!!!!!!!!! taka podluzna, z Audrey jakby przed odjazdem pociagu, w parze... takie stylizowane, ale az zapiszczalam na ulicy
    to moja nowa zdobycz:)
  • panienka mamą

nikt nie przebije mnie
    mam plakat reklamowy zegarków Longines ze zdjeciem Audrey, kadrem ze "śniadania u tiffan." rozmiaru 3 metry na 1,5 podłóżny-ten który wisiał nad wejściem do salonu W.Kruk na pl. Konstytucji;-)
    no i filmowy normalny, duży.

• Z.

jesli chodzi o moje zdobycze, to wlasnie wrocilam z Hiszapanii i tam w malym nad morskim miasteczku znalazlam maly sklepik, gfdzi bylo pelno toreb, portmonetek, kosmetyczek z Audrey! kupilam sobie jedna torbe i kosmetyczke, pozdr.
  • Aleksandra

>bujubuju napisała:
    >>Aleksandra. napisała:
    >>dzisiaj miał dzień z Audrey :P dostałam
    >>książkę ''uosobienie elegancji'', kubek z
    >jej
    >>podobizną (:P) i kalendarz. cieszę się
    >>niezmiernie ! ^^
    >
    >aaaa gdzie kubek!?!?!?! ja tez chce!!!!!!!!!!

zrobiony samemu przez moją koleżankę :P idziesz do fotografa z kubkiem i zdjęciami i voila! ^^
  • Anonim

Kupiłam wczoraj na allegro śliczny, przepiękny kubek z Audrey jako Holly w "Śniadaniu..." za 35zł:) wyglądał super:))
  • Gosia

Wczoraj widziałam w This&That podłużny plakat z Audrey ze "Śniadania u Tiffany'ego" za 15 zł.
| |

szukalam szukalam i nie znalazlam grona o Audrey!!! niemozliwe:) lubisz Zabawna buzie? Sniadanie? My...

Fotki

Miejsca grona (0)