Audrey Hepburn [1909]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Made in China

w Paryzu na Champs Elysees jest maly sklepik, gdzie jest bardzo duzo zdjec z Audrey (cena od 10 do 30 euro)... ja kupilam wczoraj dwa (oba ze sniadania):)
  • Milena

http://img253.imageshack.us/img253/...
    Czyż nie jest cudna?? :]
  • Ta Aga

milenka a ta torba to skad jesli mozna spytac?

maj roule face gratuluje plakatow;)
  • Milena

Z Hiszpanii, w Caseres ją kupiłam, ale nie pamiętam jak się sklep nazywał...
  • Anonim

ja-3 plakaty. jeden piękniejszy od drugiego :D
    a w ostatnie wakacje kupiłam w Paryżu śliczny wisiorek w kształcie prostokąta :)
  • mch!

Ja mam długopis z sylwetką Audrey, ze Śniadania..." z Empiku; ) <jupi>
  • Ś™

niestety tylko w stanach jest dostępna...;]
  • Karolcia

Ja mam :
    - Film " Śniadanie u Tiffany'ego " na dvd z lektorem
    - Wielki plakat Audrey ze "Śniadania"... , który moja siostra została , więc niewiem , gdzie można go nabyć
    - cÓdowną torebkę , gdzie na jednej stronie jest Marlin Monroe , a na drugiej Audrey z "Fuman Lady ". Nabyłam ją w lumpeksie na puławskiej
  • Królewna czeska

ja zamówiłam w drukarni taki ogromny plakat któy ma półtorej metra szerokości :) i jest wysoki na cały mój pokój :)

a co do toreb to sobie sama zrobię torbę z jej zdjęciem taką zapinaną na klips jak portfelik ha!
  • Anonim

Ja bylam na początku października w St.Lo we Francji a tam taki super parawan z wielkim czarno- bialym zdjęciem Audrey , już chcialam kupic ale musialabym glodować przez tydzień; )
  • *

znalazłam obrazki z Audrey. takie bez ramki, jakby materiałowe, czy to płótno, nie wiem nie znam sie.

nabyłam dwa. nie mogłam sie powstrzymać. cena jednej sztuki, uwaga uwaga....

3,99!
  • *

Ja kupiłam w swojej miejscowości (!) - w wolominie. Audrey mam pod nosem jak sie okazuje;)

kupione w 'PEPCO' jest to sieć marketów, z tego co wiem, w warszawie ich nie ma.
  • Milena

A ja sobie kupiłam kosmetyczkę z jej wizerunkiem :)
    Swoją drogą sporo się tego robi^^
  • Joanna I Bezwzględna

A chyba nikt nie wspomniał o kolekcji "So Audrey" w "house". koszulka z jej zdjęciem, płaszcz w kropki etc.
  • M

Witam wszystkich.
    Ostatnio znalazłam koszulkę w Orsay'u z Audrey. Nie jest droga, cena zamyka sie w 45 zl.; )
| |

szukalam szukalam i nie znalazlam grona o Audrey!!! niemozliwe:) lubisz Zabawna buzie? Sniadanie? My...

Fotki

Miejsca grona (0)