-
Martynka :)
Co myślicie o takim stylu jaki prezentowała Audrey na 100dniówke czyli mała czarna do tego brylanty (jakie życie było by piękne gdybym posiadała taka drobniutką brylantową bransoletkę, ahh) ??
Bo ja osobiście uważam, że super pomysł tylko na takim balu może trochę blado wyglądać wpośród tych wszelakich balowy kiec itp. -
OlaBoggae ♫
Jak dla mnie to pomysł dobry, tak jak mała czarna (na każdą okazję).
Więc kompletuj strój; ) -
Anonim
Też przez chwilę chodził mi taki pomysł po głowie, ale obecnie w desperacji szukam już jakiejkolwiek ładnej sukienki, więc nie wiem jak mi to wyjdzie; )
Myślę, że prostota takiego stroju będzie Cię wyróżniać właśnie ze względu na dużą ilość, hmm, przepychu w ubiorach innych :) -
kultowe juz studniowkowe bordiury, koafiury i inne standardy (tafty, mieniace sie materialy, zmieniajace kolor aksamity, gorsety, kabaretki, loki zlane tona lakieru, brokat na grzywkach) absolutnie wymuszaja wsrod dziewczyn o chocby minimalnej ilosci dobrego smaku prostote i skromnosc. co oczywiscie nie znaczy ze nalezy isc na studniowke w worku na ziemniaki.
klasyczna mala czarna ze stylowa bizuteria jest idealnym rozwiazaniem. na pewno nie bedziesz sie wstydzila za 20 lat pokazac swoim dzieciom zdjec ze studiowki.
p.s. w sklepach jubilerskich cyrkonie sa juz tak dobrej jakosci, ze nie musisz obrabiac banku i wydawac fortuny na prawdziwe brylanty.
p.s.2. licze na zamieszczenie jakichs zdjec studniowkowych xD -
-
Martynka :)
sukienkę mam czarna do kolan na ramiączka; ) Czy jest tak bardzo w stylu Audrey to bym nie powiedziała, ale właśnie chciała bym tak dobrać biżuterię i włosy żeby było jakoś takoś chodź trochę podobnie; ]
Zdjęcia może i będą, ale studniówka dopiero 17 stycznia; p -
Olga
Dużo osób ma 17 stycznia
Ja wciąż szukam sukienki i takiej w stylu Audrey to nie widziałam, więc jeśli ktoś widział w sklepie lub internecie to może mógłby się podzielic -
ja widzialam w bershce na marszalkowskiej przesliczna sukienke co prawda nie bardzo w stylu odri ale byla taka piekna ze az zaluje ze nie mam studniowki:( i to za jedyne 159zl;p
-
egipska ciemność.
do małej czarnej perły są kwintesencją piękna w moim odczuciu przynajmniej; ) -
Anonim
Licz się z tym,że nie bedziesz jedyna Audrey na tej 100dniówce, niestety :) Kilka tygodni temu myślałam, że bedę wyjątkowa na pewnej imprezie a jak sie okazało byłam jedna z kilku - ten styl jest ostatnio dość częsty. Ale jak najbardziej kobiecy :) -
Roxx.
Bardzo fajny pomysł;) tylko musisz sie postarac, zeby na tle innych "Audrey'kowych" wygladac naprawde super i wyrozniac sie; ) ale to chyba nie jest az takie trudne :) -
Anonim