- 1
- 2
-
Niesamowite po prostu odkrycie! Na Hauptbahnhof w Berlinei jest wystawa rzeczy Audrey, cel na UNICEF, przekazal rzeczy jej syn!
Bylam i przypadkiem odkrylam!!!:
zdjecia rodzinne, ze slubu, obraczki, pierscionek zareczynowy, baletki, suknie, fotografie filmowe i z ogrodow, nagordy filmowe, widzialam jej Oskary!!! garderoba, bizuteria, rzeczy osobiste, ksiazki, notatki, puszczaja fragmenty filmow etc.
wszystko za 9 Euro i juz
wystawa do 10 maja, ja po swietach zabieram mame:)
KOBIETY DO POCIAGOW! -
OlaBoggae ♫
O jaaaaaaaaaa ! bardzo bym chciała to zobaczyć, ale raczej nje dam rady..; ( -
Anonim
-
dziki kot.
-
-
-
Kathleen
Ja bym pojechała:) Bo faktycznie nie jest tak daleko. Wiecie może ile kosztuje bilet kolejowy?? Bo na stronie pkp oczywiście się doczytać nie można... -
z Warszawy jak kupisz taki bezwzrotny to w dwie strony to jest 58 euro
ale mozna tez do granicy na krajowy i potem drugi, juz na niemieckie linie, gdzies do 10 euro
kobiety kombinowac!!!
mowie Wam, tak blisko, a to prawdziwa Audrey tam
pisalam o jej obraczkach?
diamentowych kolczykach ktore dostala na rocznice slubu?
listach, ksiazkach? -
Kathleen
To się wybiorę chyba :D A można robić zdjęcia?? To musi być super wystawa:) -
Anonim
-
-
Qń
cóż, może faktycznie nie jest aż tak daleko ale 50 euro to dla mnie jednak dużo, żebym je mogła wytrzasnąć ot tak, wsiąść w pociąg i jechać.
szkoda, że tylko do 10 maja :(
ale może jak ktoś tam już będzie to zaproponuje organizatorom objazd wystawy po karajch sąsiedzkich? :D -
-
Kathleen
-
-
carrie.lotte
-
-
Kathleen
Ja jadę w czwartek :D
A widziałaś może katalog z tej wystawy o którym piszą na stronie internetowej?? -
nie, jeszcze nie bylo
w ogole sklepik jest symboliczny raczej, no i drogi,
torebki, ktorych zdjecia mozna zobaczyc na stronie to cena ponad 600 euro!
no i nie można robic zdjec
ale i tak uwazam, ze warto
poczytac na przyklad listy do Audrey od Gregory Pecka albo Trumana Capote
albo na przyklad od K.Hepburn i Spaceya :D -
Mers
wow, listy to bym chętnie poczytała. może jeszcze kiedyś powtórzą tę wystawę;> -
Anonim
Byłam :)
Potwierdzam, cudowna wystawa. Garderoba Audrey - coś pięknego. I kolekcja butów :D
- 1
- 2