-
S♥
-
Qń
hej, zarejestrowałam się przed chwilą i mimo, że jestem zalogowana to przy klikaniu w jakikolwiek temat pojawia się:
"Musisz być zalogowanym użytkownikiem, żeby przeglądać ten dział lub pisać w nim nowe posty." i okienko do wpisania hasła ale hasło które mam do profilu tam nie działa (mimo że działa przy normalnym logowaniu) :( -
S♥
już ten problem został rozwiązany,zmieniłam w ustawieniach "AKTYWACJA KONTA PRZEZ USERA"...mam nadzieję,że teraz będzie dobrze;)) -
Iwona
-
-
Qń
niestety nadal nie działa :(
moge się normalnie zalogować ale mogę oglądać tylko stronę główną, nie pozwala mi wejść w żaden dział. -
S♥
kurcze...nie mam pojęcia dziewczyny...znacie może kogoś kto prowadził wcześniej forum internetowe?
posiedze nad tym dzisiaj...szukałam w google o tych ustawieniach,ale nie wyskoczyło mi nic konkretnego,.. -
S♥
założyłam nowe konto żeby wypróbować,to mi się wyświetliło
Twoje konto zostało utworzone. To forum jednak wymaga aktywacji kont poprzez podanie klucza aktywującego, który otrzymasz w specjalnej wiadomości e-mail. W niej też znajdziesz dalsze instrukcje postępowania.
-
S♥
-
S♥
z drugiego użytkownika też się loguje i to hasło które trzeba wpisać to właśnie to jest to od logowania..
jeżeli któraś z was chce to dam nick i login administratora i spróbujecie zmienić ustawienia bo ja spędziłam nad tym już kilka ładnych godzin i nie wiem co moge zrobić jeszcze..a szkoda by to forum się zmarnowało; ( -
Qń
dostałam tylko maila powitalnego ale żadnego klucza tam nie ma.
Może możesz go wysłać jakoś ręcznie?
Albo ręcznie aktywować konto?
Zapytam dzisiaj wieczorem na innym forum jak to jest u nich. -
Qń
I co?
Jakieś postępy?
Moze zróbmy ekperyment i usuń moj konto a ja sie sprobuje zarejestrować na nowo.
Naprawdę chciałabym korzystać z forum. -
Iwona