Audrey Hepburn [1909]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • mch!

... czyli takie małe przypomnienia, co, gdzie, kiedy; )

15 lipca, Niedziela
    16:55 Doczekać zmroku TVN Siedem
    20:10 Na zawsze TVN Siedem
    HA!
  • Anonim

Aaaaa!
    nie ma mnie wtedy!

(ale nic to, nagram sobie na video. dzięki za informację!:*)
  • Kaśka G.

12 sierpnia Funny face na dwójce! O 12:10
  • mch!

!!! suuuuuuuuuper.
    dzieki, dzieki, dzieki =#
  • Anonim

dziekuju ! ! !
  • czubuś

przednio! dzięki! pozdrawiam:)
  • mch!

ktos nagrywa na dvd? bo jedyna osoba ktora ma nagrywarke, ktora znam, mi nie nagra, mimo ze dawno juz jej o tym mowilam, ale po prostu nie rozumie mojej milosci do Audrey i ma gdzies moje blagania i proszenia... :(
    nagrywa ktos, kto przegralby mi jakos?? <prosi>
  • vec

ja nagrywam, ale na kasetę. (nie mam ani w DVD nagrywarki, a w kompie nie mam tunera TV)
    Moja koleżanka prawdopodobnie nagrywa na DVD. Ale nie jestem pewna. :(
  • clov

nie mam nagrywarki. ale oglądałam; D
  • Jim moovie:

Funny face mozna sciagnac, ale uwaga, bo najpopularniejsza jest wersja 2xCD, wiec trzeba pamietac, aby dwa pliki sciagnac.

Film swietny, niesamowicie pasujacy do Audrey i reszty!
  • mch!

na szczęście moje video nie odmówiło posłuszeństwa i nagrałam sobie na vhs; ) zawsze lepsze vhs niż nic; )
  • Anonim

film genialny.
    jak by Audrey grala sama siebie; ]
  • fiu bździu

fantastyczny film. i jak zwykle zachwycająca Audrey. a w połączeniu z Fredem Astaire'm.. mm. cudo; )
  • mch!

dokładnie; )
    najbardziej lubię te sceny jak jej zdjęcia robi; )
  • Karolcia

" Doczekać zmroku " jest bardzo fajny " Funny Face " też jest fajny mimo tego , że nie obejrzałam calego filmu :( , bo wtedy musiałam pojechać na zakupy
  • szarlota

Ja tam lubie wszystkie :P Bo lubie Audrey :PP Karolinko, to Ty tez tu piszesz??

Niego!!
  • anka !?

A co sadzicie o "Sabrinie" ???
    ja zrobilam niezly interes bo kupilam w Anglii pakiet z 5 filmami Audrey za jedyne 15 funtow a kosztowal wczesniej 50 ....wiec bosko

Ps. Czy ktos ogladal film "milosc i inne nieszcescia" w ktorym glowna bohaterka jest robiona na podobienstwo Hepburn ???? Jesli tak jaka macie opinie na ten temat ??? podobna do Audrey ???
    buziak
  • Anonim

ja oglądałam... i owszem widać podobieństwo, ale tylko stylistyczne, tzn. cała charekteryzacja brittany murphy przypomina audrey, powiem nawet, że bardzo ładnie to wyszło, ale co do samej gry...no to to raczej nie jest audrey, choć na siłe próbuje być np. robiąc takie wielkie oczy...ale sztucznie to wychodzi..
    myślę, że gdy obejrzysz ten film to spokojnie znajdziesz motyw audrejowski, nawet pokazany jest kawałek z "rzymskich wakacji"; P
  • Jim moovie:

Znacie Marsha Norman? to kobieta, ktora napisala scenariusz do theAudrey Hepburn Story. dzis w kocham kino na tvp2 o 22.45 leci film Dobranoc mamusiu. To nie ma nic bezposrednio wspolnego z Audrey, ale odslania czesc wrazliwosci scenarzysty, ktora maczala palce przy filmie biograficznym. Polecam!
  • mch!

o, dzieki. moze obejrze =#
| |

szukalam szukalam i nie znalazlam grona o Audrey!!! niemozliwe:) lubisz Zabawna buzie? Sniadanie? My...

Fotki

Miejsca grona (0)