Audrey Hepburn [1909]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • mch!

7 października, Niedziela

13:55 Historia Audrey Hepburn TVP 1

bardzo się cieszę, chociaż wolałabym film z nią, a nie o niej. ale i tak super; ]
  • Aleksandra

łoł! jeszcze chwila i polubię tefałpe! xD to ten film z Jennifer? czy zupełnie inna bajka? ale dzięki za informacje ^^
  • mch!

tak. ten z Jennifer; )
  • dhfksdhfiuoi

W takim razie szykuję kasetę;)
  • *

dziękuję dziękuję dziękuję! :*:* czyżby TVP doceniło A.H. ??

<myśli>

buzi:*
    A.
  • mch!

jakie mam szczescie ze dzis sie naprawilo mi video... samo, serio.
    szkoda ze jak byla Szarada to sie musialo popsuc :/

ma ktos moze na dvd przegrac Szaradę? <prosi>
  • Anonim

ja niestety nie mam, a co do filmu to uroczyscie deklaruję ze przenoszę sie na telewizję publiczną :D
  • mch!

wczoraj nabyłam dopiero program tv i obok tytułu 'historia Audrey Hepburn' jest (1/2).... kiedy niby ma być drugi odcinek?
    się zastanawiam, bo dałam koleżance płytę, żeby mi nagrała... trochę dziwnie, skoro to tylko połowa będzie...
    wiecie coś na ten temat, czy tylko moja gazeta jest jakaś lewa?
  • mch!

a na kilku stronach to jest napisane, że Rzymskie wakacje będą, a nie Historia Audrey Hepburn.... :/

pomocy..!
  • maria

właśnie, też sprawdziłam, i jest, że Wakacje.
    ale trudno, najwyżej znowu to obejrzę, jeszcze mi się nie znudziło;)
  • Anonim

Historia Audrey Hepburn - cz. 1
    (THE AUDREY HEPBURN STORY) Film biograficzny, 96 min, 2 odc., USA 2000 Reżyseria: Steven Robman Scenariusz: Marsha Norman Aktorzy: Jennifer Love Hewitt, Frances Fisher, Keir Dullea, Gabriel Macht, Peter Giles, Emmy Rosum i inni Była pół Irlandką, pół Holenderką, urodziła się w Belgii....
    sprawdzilam na sronie tvp, 13.50 film na polski jest zatytuowany "Rzymskie wakacje"- nie wiem dlaczego, ale bedzie to film biograficzny z Hewitt THE AUDREY HEPBURN STORY nie masz sie co obawiac; )
  • mch!

i tak kolezanka nie nagra, bo coś tam... :(
    teraz muszę kasetę znaleźć
    dziękuję za info :)
  • Anu.

A ja mam już telewizor zarezerwowany od czwartku.; P
  • mch!

przed chwilą mówili że będą 'rzymskie wakacje'... mam na dvd, wczoraj oglądałam..
    już nie lubie tvp1...!
    ja chcę biografię...
  • Anonim

kurcze no tez slyszalam tą zapowiedz :( a taak czekalam na biografie;( bez sensu w ogole na stronie tvp jest ze to Rzymskie wakacje w roli glownej z Hewitt oco chodzi ??;/
  • Zuzanna

tia, "Rzymskie wakacje".

fuck, ja chcę biografię...=/

ale, ale, ale.

na stronie audrey1.com jest jej biografia do ściągnięcia. co prawda już oglądałam (b. mi sie podobała) ale chyba z nudów obejrzę raz jeszcze.

TVP ostro zalepiła.
  • mch!

>na stronie audrey1.com jest jej biografia do ściągnięcia.
    >co prawda już oglądałam (b. mi sie podobała) ale chyba z
    >nudów obejrzę raz jeszcze.

mogłabyś podać link żeby ściągnąć tę biografię?, bo ja ułomna jakaś jestem i znaleźć nie mogę... :)
  • Zuzanna

>
    >mogłabyś podać link żeby ściągnąć tę biografię?,
    >bo ja ułomna jakaś jestem i znaleźć nie mogę... :)

yyy, przynajmniej była tam jakieś trzy miesiące temu...

szukam, szukam.

mam!

jeszcze tylko skróce link... i jest!

http://tinyurl.com/2zjbvg -trzecia pozycja. ale właśnie ściągam "more loverly than ever", też może być coś fajengo.
  • mch!

dziękuję bardzo; )
  • clov

im się coś pomyliło? bo wg programu miała być biografia, a w TV były Rzymskie Wakacje :D:D:D:D
| |

szukalam szukalam i nie znalazlam grona o Audrey!!! niemozliwe:) lubisz Zabawna buzie? Sniadanie? My...

Fotki

Miejsca grona (0)