Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • corrida

20 stycznia bedzie rocznica smierci Audrey Hepburn i to juz 13! pechowa...
    No coz troche czasu do tego dnia jest ale jestem ciekawa w jakim filmie mogla by zagrac audrey ta z lat 60. teraz. Hm, chyba zaden rezyser na nia nie zasluzyl!
    pzdr.
  • julia bruyere

na pewno. miała za dużo klasy żeby grać w takim syfie, jaki jest teraz z kinach.
  • justyna em.

a ja nie mysle, ze teraz jest tylko 'syf', jesli chodzi o kino.
  • julia bruyere

w większości.
  • Anonim

słuszna uwaga!
  • julia bruyere

która?
  • Anonim

w sensie, że syf w kinach. Zresztą, chyba czasy kiedy gwiazdy filmu miały jakąkolwiek powiedzmy "klasę", minęły bezpowrotnie dawno temu. Teraz w kinach nie ma nawet przyzwoitych melodramatów. To fascynujący temat, bo melancholia i łkanie do tego, co stare i dobre to samo się nakręca; -p. Ale, fakt - w kinach pustka na ekranie, ale zadziwiający brak pustki na widowni <lol>.
  • corrida

Zalezy srednio raz na dwa lata wyjdzie naprawde dobyr film. Ale niestety aktorki ktore graja w dobrych filmach potrafia miesiac bozniej zagrac w jakims kiczowatym sitcomie, lub serialu etc. Niestety tutaj na Audrey z dawnych lat nie byloby miejsca.
  • Boy Division

Moze jakas impreza w stylu boogaloo na jej czesc ?
  • julia bruyere

popieram !! byle w warszawie
  • carrie.lotte

i dziś wypada 16 rocznica..
  • A K

swietowalyscie jej urodziny ? (:
  • A K

(: bo ja zawsze swietuje jej urodziny i elvisa. zastanawiam Sie czy ktos tez tak robi.

• Anonim

powiedzmy, ze ja tez, ale w sumie chyba bardziej siłą rzeczy :)
| |

szukalam szukalam i nie znalazlam grona o Audrey!!! niemozliwe:) lubisz Zabawna buzie? Sniadanie? My...

Fotki

Miejsca grona (0)