Audrey Hepburn [1909]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • aga

Piszcie jakie waszym zdaniem jest najlepszy film z Audrey...=)
    Ja lovam "śniadanie u Tiffany'ego" i "Rzymskie wakacje" no i "Sabrina"
  • Lola.

Roman Holiday :D Bezsprzecznie; D ubóstwiam :*
  • Anu.

Śniadanie.Śniadanie. Śniadanie Śniadanie Śniadanie. I Śniadanie. :)).
  • k.

Kocham zarówno Funny Face jak i Szaradę :)
  • maria

'lovam'. wszystkie? nie umiem dokładnie określić który lubię najbardziej, bo każdy urzekł mnie do tej pory czymś innym, i nie można wrzucać tych filmów do jednej kategorii, tylko dlatego, że są z Audrey, bo to zupełnie inne bajki... piękne. wszystkie.
  • mch!

na razie się wstrzymam od głosu, bo wszystkich jeszcze nie oglądałam; ]
  • Aleksandra

śniadanie wygrywa bezapelacyjnie!!! choć lubię również szaradę i powrót Robin Hooda, bo na równi z Audrey uwielbiam Seana :)
  • Karolcia

a ja z tych filmów , które oglądałam , to najbardziej lubię " Śniadanie ..." i " Kiedy Paryż wrze ". ale nie wszystkie filmy oglądałam ....
  • Karolcia

a ja z tych filmów , które oglądałam , to najbardziej lubię " Śniadanie ..." i " Kiedy Paryż wrze ". ale nie wszystkie filmy oglądałam ....
  • Żustin

Funny Face.
    !Breakfast at Tiffany's! (od kiedy pierwszy raz go zobaczylam... jakos tak w wieku moim 8?;] )
  • k.

Rzymskie wakacje to mój ukochany film :]
  • skowi

rzymskie wakacje i śniadanie. ale bardziej śniadanie. pocałunek zkotem to najpiękniejsza scena na świecie.
  • kochanica Francuza

"Zabawna buzia","Rzymskie wakacje" i "Śnadanie u Tiffany'ego",ale właściwie wszystkie filmy z nią są wspaniałe
  • Jo

Moim zdaniem najlepsze jest "Śniadanie". cudowne:) bezkonkurencyjne...:*
  • epilogue

póki co 'sniadanie' miecie wszystko.
  • Anonim

ja ocenie który najlepszy kiedy obejrze wszystkie:)
  • monika :)

z tych, które dotychczas obejrzałam to najbardziej lubię "Śniadanie u Tiffany'ego", "Rzymskie wakacje" i "Sabrinę"
  • Lili

funny face , sabrina a wlasciwie wszystkie..!!
  • Anonim

Śniadanie i Rzymskie :):):)
  • karolina

Śniadanie zdecydowanie!!!! W Sabrinie mi się jakoś nie podobała:/
| |

szukalam szukalam i nie znalazlam grona o Audrey!!! niemozliwe:) lubisz Zabawna buzie? Sniadanie? My...

Fotki

Miejsca grona (0)