Audrey Hepburn [1909]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ***Justyneczka***

za styl
  • Anonim

utalentowana, piękna, zawsze uśmiechnięta, działalność w unicefie...
  • Justyna

cóż... pozostało mi potwierdzić wszystkie powyższe stwierdzenia :P
    zgadzam się.

Od siebie dodam, że może jeszcze takie coś, że odnajduję w niej coś swojego, trudno mi to określić ale... to sprawia, że można mieć pewność, że gdybym poznała ją osobiście zapewne bym się z nią dogadała w wielu kwestiach. Czytałam książki o niej, oglądałam biografię, więc to już jakaś tam wiedza na jej temat jest, bo same filmy i zdjęcia to raczej nie wystarczą, tak myślę.
  • Anonim

miała w sobie ten wrodzony wdzięk, kiedy się poruszała, mówiła. Nie potrzebowała rozgłosu, zawsze skromna. Mimo tylu cierpień których doświadczyła np w czasie wojny, nadal potrafiła cieszyć się życiem i kochać ludzi.
    Wydaje mi się, że powinniśmy uczyć się od niej takiego podejścia do świata.
    jej urok i czar przyciąga!:)
  • Anonim

jest niepowtarzalna.
  • ulek .

audrey to audrey, jej nie da się NICZEGO zarzucić. była bardzo subtelną, kokieteryjną, pełną wdzięku kobietą. potrafiła wcielić się w każdą postać i aktorstwo miała we krwi. poza tym działalność w unicefie też mówiła wiele za siebie.
    dobrze, że ludzie ją kochają. a szczególnie ci młodzi tzw. 'pokolenie lady gagi ^^' fajnie, że potrafią dostrzec prawdziwe piękno człowieka, a nie jak w przypadku tej drugiej blondpustejpanienki, ujeżdżanie krokodyla w teledysku. i to dobrze, cieszy mnie to, że grono jest starszych, jak i młodszych fanów, się powiększa.
| |

szukalam szukalam i nie znalazlam grona o Audrey!!! niemozliwe:) lubisz Zabawna buzie? Sniadanie? My...

Fotki

Miejsca grona (0)