Augustów [1047]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Które z nich według Was jest najładniejsze?? Bo ja uwazam, ze Jezioro Białe. Bez dwóch zdań.
  • Anonim

jasne że BIAŁE!!!!mmmma Przewięź:D:D
  • Camel Jenotowaty

hmmm... nie znam nazw ale chyba wiem które to Białe... i jeśli tak to przyłączam się do głosów zachwytu... piękne! niby wole góry, ale... przepiękne:)
  • Pavlo (beachboys.pl)

no tak biale jest piekne ale jesli chodzi o otoczke to jednak nad sajnem jest wiecej miejsc godnych uwagi :)

Pozdrawiam
  • Ada

Białe, Białe i jeszcze raz Białe!! Najpiękniejsze jezioro w Polsce:)
  • Anonim

Kazde jest ladne ale uwazam ze najladniejsze jest Kalejty. Moze nie jest duze ale ma swoj urok. Tym bardziej ze jest w rezerwacie, wiec panuje na nim strefa ciszy, tzn zero mottorowek (w przeciwienstwie do Bialego). Ryby biora, otoczone lasem, nieprzecietny ksztlat, no i naprawde czysta woda.

--
    Pzdr, ARDP
  • Camel Jenotowaty

wlaqsnie wrocilem z mazur - bylem w kilka dni chyba nad jakims tysiacem jezior - i ciagle utwierdzony w przekonaniu - biale jest nie do pokonania, chociaz mam nader przyjemne wspomnienia co do innych... ech, augustowskie noce...:)))
  • Anonim

Fakt, nad Sajnem tez jest milo, zwlaszcza wieczorem, o czym moze poswiadczyc Pan Camel; )))) Ale Biale wciaz rzadzi :))))
  • Ada

I zawsze rządzić będzie:))!! Ale narobiliście mi ochoty na wyprawe nad Białe...także pakuje się i ruszam:) Ehhh te augustowskie noce na Dąbku oczywiście:))))
  • Anonim

na Dąbku???!!! na DAbku spędziłam cale zycie, no...prawie cale;))) Niezapomniane chwile:))) Juz nie jest tam tak samo jak kiedys...wciaz na Bialym jest lod, ale juz zaczyna sie zielenic dokola trawka i zbliza sie sezon:))) a niedaleko Dąbka buduja nowe miejsca do spania, wiec zapraszam na Dabek!!!;))) (PS. Prosze tylko nie dewastowac okolic, bo moi rodzice musza miec ladnie dookola; )))
    Pozdrawiam;)
  • _ żmija _

mądrze mowisz=] augustów coraz bardziej 'dba' o siebie i nie byloby milo, gdyby ktos tego nie uszanował. przecież to piekne miasto=]
  • Ada

Spokojnie:) po mojej wizycie okolica napewno nie ucierpi:)
  • Anonim

Trzymam za slowo; ) I sprawdze pozniej, jakby co...;P W koncu chce wrocic do ladnego miejsca:)
  • Pavlo (beachboys.pl)

no no no "zachowaj czystość" nasza dewizą :)

Pozdrawiam i rowniez licze na powrot do czystej miesciny !!
  • madelina

Oczywiscie.
    Biale i tylko Biale:D
  • Asia K.

Biale, Biale, Biale i jeszcze raz Biale!!!
    A ja jade do Augustowa w czerwcu!!! hurrrrra!!!
  • kamil

a ja jutro ....... :D heh
  • Anonim

nie dobijaj; (
  • Asia K.

Kamil: Nie za dobrze to ???; ))) A kto sie uczyc bedzie?; )
  • kamil

prosze mi o nauce na razie nie mówic mam przerwe... jestem na majówce....; ) 18-25 maj podchodze do anatomii..... :/
| |

Nie zapominajmy o pięknym mieście pełnym jezior, rybek i ślicznych dziewczyn; ))) ps. zakaz...

Fotki

Miejsca grona (8)