-
Anonim
Które z nich według Was jest najładniejsze?? Bo ja uwazam, ze Jezioro Białe. Bez dwóch zdań. -
Anonim
-
Camel Jenotowaty
hmmm... nie znam nazw ale chyba wiem które to Białe... i jeśli tak to przyłączam się do głosów zachwytu... piękne! niby wole góry, ale... przepiękne:) -
Pavlo (beachboys.pl)
no tak biale jest piekne ale jesli chodzi o otoczke to jednak nad sajnem jest wiecej miejsc godnych uwagi :)
Pozdrawiam -
-
Ada
-
Anonim
Kazde jest ladne ale uwazam ze najladniejsze jest Kalejty. Moze nie jest duze ale ma swoj urok. Tym bardziej ze jest w rezerwacie, wiec panuje na nim strefa ciszy, tzn zero mottorowek (w przeciwienstwie do Bialego). Ryby biora, otoczone lasem, nieprzecietny ksztlat, no i naprawde czysta woda.
--
Pzdr, ARDP -
Camel Jenotowaty
wlaqsnie wrocilem z mazur - bylem w kilka dni chyba nad jakims tysiacem jezior - i ciagle utwierdzony w przekonaniu - biale jest nie do pokonania, chociaz mam nader przyjemne wspomnienia co do innych... ech, augustowskie noce...:))) -
Anonim
Fakt, nad Sajnem tez jest milo, zwlaszcza wieczorem, o czym moze poswiadczyc Pan Camel; )))) Ale Biale wciaz rzadzi :)))) -
Ada
I zawsze rządzić będzie:))!! Ale narobiliście mi ochoty na wyprawe nad Białe...także pakuje się i ruszam:) Ehhh te augustowskie noce na Dąbku oczywiście:)))) -
Anonim
na Dąbku???!!! na DAbku spędziłam cale zycie, no...prawie cale;))) Niezapomniane chwile:))) Juz nie jest tam tak samo jak kiedys...wciaz na Bialym jest lod, ale juz zaczyna sie zielenic dokola trawka i zbliza sie sezon:))) a niedaleko Dąbka buduja nowe miejsca do spania, wiec zapraszam na Dabek!!!;))) (PS. Prosze tylko nie dewastowac okolic, bo moi rodzice musza miec ladnie dookola; )))
Pozdrawiam;) -
mądrze mowisz=] augustów coraz bardziej 'dba' o siebie i nie byloby milo, gdyby ktos tego nie uszanował. przecież to piekne miasto=]
-
Ada
-
Anonim
Trzymam za slowo; ) I sprawdze pozniej, jakby co...;P W koncu chce wrocic do ladnego miejsca:) -
Pavlo (beachboys.pl)
no no no "zachowaj czystość" nasza dewizą :)
Pozdrawiam i rowniez licze na powrot do czystej miesciny !! -
madelina
-
Asia K.
Biale, Biale, Biale i jeszcze raz Biale!!!
A ja jade do Augustowa w czerwcu!!! hurrrrra!!! -
kamil
-
Anonim
-
Asia K.
-
kamil
prosze mi o nauce na razie nie mówic mam przerwe... jestem na majówce....; ) 18-25 maj podchodze do anatomii..... :/
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Augustów
- Załóż własne grono tematyczne