Augustów [1047]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

No wlasnie, jakie sa Wasze ulubione miejsca w A-owie? Poza jeziorem Bialym, oczywiscie; ))) Gdzie najczesciej lubicie chodzic... prosze o konkrety.
  • Ice

jest wiele takich miejsc....ale skarpa nad jeziorem sajno rulezz!!!
  • kamil

no całe jez. sajno jest specyficzne...... sajenek też jest w porządku.... (szczególnie przy zachodzie słońca; ) ........
  • Anonim

romantyk sie znalazl...;PPP
  • Asia K.

hmmm... A wiec moje ulubione miejsce to w lozeczku... pod kolderka... na podusi....i do poludnia... A co tam!... nalezy sie po ciezkiej pracy.. :))))
  • Pavlo (beachboys.pl)

Jesli te lozeczko z ta koldera i podusia jest w Augustowie to tak wpisalas sie w dobrym miejscu :P
  • Anonim

Na dobrej bibce miejsce nei ma znaczenia:)
  • *Marzena*

Dokladnie...każde miejsce jest dobre
    grunt to atmosfffffferka
  • Anonim

A najlepsza atmosfffffferka gdzie jest?.... no wlasnie; )))) sami sobie odpowiedzieliscie; )
  • Camel Jenotowaty

no pewnie! nad jakims gorskim potoczkiem z butelka dobrego goralskiego piwa!;PPP
  • Oles (Kruszynka)

nie z butelka, tylko z butla. i nie piwa ,tylko ziola! a wtedy napewno miejsce nie jest wazne,aby bylo tylko ustronne.
  • Anonim

Bobik z Jenotkiem... chyba pomyliliscie grona, hehe...
    PS. Glodnemu chleb na mysli...
  • Camel Jenotowaty

Stynia - ale ja lubie to grono!!!:) zostane tutaj:) a jak bobik znajdzie chwile i znajdzie sie gdzies w poblizu mojej skromnej osoby to i hmmm... jak to powiedziales -butla zielonego zie znajdzie:) wchodze w to!:)) i zapraszam:)
  • Anonim

Camelku.... jeszcze napisz skad masz butle....; )))) hihihi A bobik sam pomagal wybierac; ))))))
  • Camel Jenotowaty

aaaa... butla od mojej kochanej Rybki, przyjechala z dalekich zamoorskich krajow!:))) wiwat!:)))
  • Anonim

Dzikie plaże nad Sajnem, kamienny tzw. trapez nad Neckiem nieopodal Hetmana i masa innych miejsc, gdzie coś się piło, o czymś się gadało, z kimś się siedziało.
  • Na Lipowcu prawie jak w domu :D

Biale,Dąbek..... :D
  • Ada

Agulka i przystanek na Lipowcu !!!hahahaha i parczek;)Nieeeeee??????!!!!!!! !
  • Na Lipowcu prawie jak w domu :D

no baaaa pewnie; ( Adzia Helga juz sie nie moze sie nas doczekac hahaha i Pan pies buhahaa :D
  • Anonim

A ja mam już wakacje:P i chciałabym zrobić sobie jakiś maly wypad na Mazurki poradź cie mi jakieś fajne hotele,ośrodki itp w Augustowie,aha jest mały problem muszż tam pozwalac przyjeżdżać z pieskiem,bo ja ze swoją Viduchą się nie rozstaje:)
    poradźcie cos wierze w was
    pozdro
| |

Nie zapominajmy o pięknym mieście pełnym jezior, rybek i ślicznych dziewczyn; ))) ps. zakaz...

Fotki

Miejsca grona (8)