-
Anonim
No wlasnie, jakie sa Wasze ulubione miejsca w A-owie? Poza jeziorem Bialym, oczywiscie; ))) Gdzie najczesciej lubicie chodzic... prosze o konkrety. -
-
kamil
no całe jez. sajno jest specyficzne...... sajenek też jest w porządku.... (szczególnie przy zachodzie słońca; ) ........ -
Anonim
-
-
Asia K.
hmmm... A wiec moje ulubione miejsce to w lozeczku... pod kolderka... na podusi....i do poludnia... A co tam!... nalezy sie po ciezkiej pracy.. :)))) -
Pavlo (beachboys.pl)
Jesli te lozeczko z ta koldera i podusia jest w Augustowie to tak wpisalas sie w dobrym miejscu :P -
Anonim
-
*Marzena*
-
Anonim
A najlepsza atmosfffffferka gdzie jest?.... no wlasnie; )))) sami sobie odpowiedzieliscie; ) -
Camel Jenotowaty
no pewnie! nad jakims gorskim potoczkiem z butelka dobrego goralskiego piwa!;PPP -
Oles (Kruszynka)
nie z butelka, tylko z butla. i nie piwa ,tylko ziola! a wtedy napewno miejsce nie jest wazne,aby bylo tylko ustronne. -
Anonim
Bobik z Jenotkiem... chyba pomyliliscie grona, hehe...
PS. Glodnemu chleb na mysli... -
Camel Jenotowaty
Stynia - ale ja lubie to grono!!!:) zostane tutaj:) a jak bobik znajdzie chwile i znajdzie sie gdzies w poblizu mojej skromnej osoby to i hmmm... jak to powiedziales -butla zielonego zie znajdzie:) wchodze w to!:)) i zapraszam:) -
Anonim
Camelku.... jeszcze napisz skad masz butle....; )))) hihihi A bobik sam pomagal wybierac; )))))) -
Camel Jenotowaty
aaaa... butla od mojej kochanej Rybki, przyjechala z dalekich zamoorskich krajow!:))) wiwat!:))) -
Anonim
Dzikie plaże nad Sajnem, kamienny tzw. trapez nad Neckiem nieopodal Hetmana i masa innych miejsc, gdzie coś się piło, o czymś się gadało, z kimś się siedziało. -
Na Lipowcu prawie jak w domu :D
-
Ada
Agulka i przystanek na Lipowcu !!!hahahaha i parczek;)Nieeeeee??????!!!!!!! ! -
Na Lipowcu prawie jak w domu :D
no baaaa pewnie; ( Adzia Helga juz sie nie moze sie nas doczekac hahaha i Pan pies buhahaa :D -
Anonim
A ja mam już wakacje:P i chciałabym zrobić sobie jakiś maly wypad na Mazurki poradź cie mi jakieś fajne hotele,ośrodki itp w Augustowie,aha jest mały problem muszż tam pozwalac przyjeżdżać z pieskiem,bo ja ze swoją Viduchą się nie rozstaje:)
poradźcie cos wierze w was
pozdro
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Augustów
- Załóż własne grono tematyczne