- 1
- 2
-
Barry the BAPTIST
TARGET IT MATE !
Mod Party vol. III
Jedyna tego typu impreza w Polsce organizowana wspolnie przez Booyaka Soundsystem i serwis internetowy PolishMODS. Tym razem mamy nadzieje po za muzyka uruchomic wizualizacje z klimatow swingujacego Londynu lat 60-tych.
Zagraja:
Flick - PolishMODS/Booyaka (Hammond Jazz/Soul/R&B/Mod)
Mr. Myszon - Booyaka Soundsystem (Power Pop/Revival/2 Tone)
oraz goscie specjalni
dr. Polansky (set - niespodzianka)
Alex - PolishMODS (Brit Beat/Power Pop/Brit Pop/Indie)
11.06
Aurora (dobra 33/35)
Start : 21.00/Wlot : 5 PLN (kierowcy jednosladow 0 zl)
SERDECZNIE ZAPRASZAM !
-
-
BrzózkAS
-
tylko tym razem naprawde, z calym szacunkiem, niech to sie nie przeksztalci w impreze ska :P
wystraszylo to moja stara siostre na przyklad, ktora wczesniej bawila sie przednio : ) -
-
Barry the BAPTIST
Nie Powiem co by ska miało być nie obecne ..ale...
na 4 osoby puszczające muzyke i pilnujące dobrej zabawy ... jest tylko jedna która ma przygotowany sensu stricte Jamajski set i to raczej opary o Calipso i stary Dance Hall a tak to pomimo wypadków takich jak ja (sztuk jeden) osob łączocych ska, Power pop i Mod Revival 2 Dj'i bedzie
robić w samych modowych i indi pop/pockowych brzmieniach -
spoko spoko : )
strasznie namaciles w tym poscie, ale wynika z niego jedno - bedzie rewelacyjnie : )
(chcialam powiedziec, ze jak za kazdym razem, ale odnosze wrazenie, ze jest coraz lepiej raczej - druga impreza z tego cyklu byla znaaacznieee lepsza od pierwszej, mam nadzieje, ze ta bedzie jeszcze lepsza)
tralala juz pojutrze hehe
niech sprobuje nie byc tlumow (tzn odpowiednich tlumow, bez holoty) -
to ja pierwsza, ja pierwsza :D
bylo re we la cyj nie
coprawda nie obeszlo sie bez zgrzytow (niedomyta panna ze szczurem i kolkiem adoratorow, hellooooo? kto ich wpuscil? a, moment, sorry, wiem, kto ich wpuscil...), ale bylo naprawde swietnie
muzyka git
50% ludzi git
ze duzo ludzi, tez git
a w ogole to wczoraj byly urodziny krolowej Elzbiety II
no -
łukasz czego szukasz
-
julka
no, i co panie Myszon- miało nie byc ska?; )
za mało mod music! impreza mod przekształcila sie jak zwykle w jamajskie rytmy! napiszcie nastepnym razie na lakacie, żeby nie bylo; )
no, ale tak wogle to było przednio :)
ps. akcja ze szczurem hehhee skad sie ta oblesna dziewczyna wziela? :P -
Barry the BAPTIST
Mimo pewnych zgrzytów przy kokpicie cała załoga prowadzaca impreze dała rade i udąło się nam zachowąc pełną moc przy utrzymaniu stanu 1 do 3 dla mod revivalu i takich tam; )
A pani ze szczurem była w deche:D -
BrzózkAS
Pani ze szczurem zapłaciła za bilet i bawiła się tak jak chciała bo miała do tego prawo....
nie nazywałbym jej obleśną...dla kogoś kto inny może być obleśny...
-
pani ze szczurem grozila panom organizujacym impreze
do tego tez miala prawo?
jakby zrobila zadyme, ktora obiecywala zrobic, tez bys byl taki madry i tolerancyjny?
nikt sie nie czepia tego jak sie bawila i mamy PRAWO do skomentowania tego, jak wygladala
ale mamy tez PRAWO do bawienia sie w spokoju (zaczepiala znajomych mojej przyjaciolki na przyklad), a organizatorzy maja PRAWO do zagrania imprezy w normalnych warunkach, a do normalnych warunkow ja zaliczam to, jak sami decyduja o tym, co zagrac i kogo pozdrowic i robia to sami z siebie, a nie bo ktos sie "domaga"
co to, cholera jasna, wesele na wsi?
koncert zyczen?
niedobrze sie robi od takich moralitetow, naprawde
idz zrob pochod na rzecz pieknych inaczej -
BrzózkAS
gdyby Pani ze szczuremn zrobiłaby zadymę to na pewno poprosiłbym tą Panią o opuszczenie klubu...
gdybyś ty zrobiła awanturę też bym cię o to samo poprosił...
Każdy ma prawo do skomentowania tego jak wyglądała....ale po co?
Ładne Panie nie oceniają innych po wygladzie i to jeszcze publicznie na forum...
A co się tyczy zakłócania porządku przez "Panią ze Szczurem" to trzeba było poinformować o tym fakcie ochronę klubu.. -
komentowanie wygladu, a ocenianie po wygladzie to dwie rozne rzeczy
ja napisalam tylko, ze byla "niedomyta", czyli stwierdzilam obiektywny fakt, podalam jakas jej charakterystyczna ceche w celu identyfikacji
"po co" komentowac jak wygladala?
jest to wymiana wrazen z imprezy
rownie dobrze mozesz spytac po co komentowac jaka muze puszczano
a kwestia "oceniania po wygladzie na forum publicznym" to nie jest kwestia urody (w ogole co to za polaczenie kategorii? ladne panie nie oceniaja? komplement byl naprawde zbedny, obie ze swingin' mamy od kogo wysluchiwac komplementow, na ogol nieco bardziej spojnych logicznie), a klasy - ale spoko, wiem, ze malo kto ma pojecie, co to klasa. nawet nie licze na zrozumienie tego terminu w tej dyskusji...
tu bym sie jednak tak nie zapedzala, bo swingin' ja (klase) zdecydowanie ma i jest wyjatkowo mila i dobrze wychowana dziewczyna, wiec obruszanie sie, ze nazwala jedna ewidentnie oblesna osobe oblesna jest troche... no, powiedzmy "smieszne"... -
BrzózkAS
czy Ciebie Ikke dotyczył ten post wyżej?
chyba nie...wiec takze stwierdzam obiektywny fakt - ze masz klase "domytej" przekupki z bazaru...
-
nie mnie
mojej kolezanki, mam prawo odpowiedziec jak ktos sie jej czepia
jak mnie chciales urazic, to sorry, ale wszelkie twoje wypowiedzi na temat "klasy" moga u mnie wywolac jedynie smiech, bo jest to ostatnie, o czym mozesz sie kompetentnie wypowiadac -
julka
jej jej jej
po 1 dziekuje, ikke za miłe słowa i wsparcie duchowe :) milo bylo mi panią bardziej poznać, szczerze mowiąc jestem kompletnie zaskoczona, że tak o mnie miło piszesz :) żeby się zrewanżować napiszę, że dla mnie jesteś zawsze bardzo stylowa :)
po 2gie- boże, ta dyskusja jest troche głupia... to takie robienie problemów z niczego, czepianie sie słówek i wychwytywanie tylko tego, co się chce zobaczyć... brzóska,to tak jakbys nigdy o nikim nie powiedzial, ze jest obleśny... zreszta, to moja opinia- a forum chyba do tego służy, żeby ja wyrażać, nie? :) dla ciebie ktoś inny jest obleśny a dla mnie inny. no i luz. -
BrzózkAS
-
Anonim
-
Barry the BAPTIST
zajrzyj w net a znajdziesz ...ale oki tu masz pierwszą podpowiedź
http://www.polishmods.prv.pl
- 1
- 2