Autostopowicze [2537]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

29 grudnia 2004r. europejskie spotkanie autostopowe organizuje Vilnus Hitch-Hiking Club http://www.autostop.lt razem z Hospitality Club http://www.hospitalityclub.org/

Polecam.

Kinga, która autostopem przejechała cały świat będzie tam pokazywać swoje zdjęcia i opowiadać historię pięcioletniej podróży.
  • aniol

No to sa kompletne swiry o ktorych juz kiedys pisalem ze maja wlasna stroje i jak jada stopem to wieszaja wstazeczki na trasie gdzie stali , ale pozytwne swiry w gruzij odbijlai z komendy swoja ekipe :)
    byle pare lat temu u nich sympatycznie mozna skoczyc do wilna :):):)

jescze mam gdzies koszulka moskiweska szkola autostopa :)
  • Anonim

Kurde!
    Jakbym wiedział, to bym na Ukrainę nie jechał!! A właśnie wróciłem.
    No ale klops, trudno się mówi...
  • Anonim

No dobrze, ale moze by tak zorganizowac cos wlasnego (a moze juz cos jest tylko ja jak zwykle o niczymnie wiem). Mozna by sie spotkac gdzies w lipcu albo sierniu w srodku polski, taki maly zjazd polskich autostopowiczow. moglo by to trwac powiedzmy z tydzien, najlepiej nadjakims jeziorem zeby sie bylo gdzie ochlodzic. Zreszta jak to zwyczajowo u autostopowiczow bywa, na dziko bo bez kasy, trwalo by to powiedzmy tydzien. tylko pytanie czy sa chetni, bo jezeli znajdzie sie chociaz 5 to sadze ze juz warto sie spotkac , to jak? rozwijamy ten pomysl?
  • aniol

to moze najpierw wybierz sie do nich , moze nie wiem do konca o co chodzi ale jedyna forma spotkan autstopowiczow jest droga i full spontan a zamaiwanie sie w jednym mjesscu i dziamglanie o czyms co powinno sie przez ten tydzien robic jakos mnie nie bierze
  • marla nowakówna

Mmm... Spotkać się nad jakimś jeziorem, np. tuż pod moją prowicnją. I środek Polski i ładnie, a i dla stopowiczów wyzwanie; )
    Wynająć, nawet na weekend jakiś camping i po prostu pogadać o przygodach :)
  • dreszczyk

a moze spotkac sie, napic, pogadac i pojechac razem w nieznane?
  • marla nowakówna

Tak, szczególnie bandą ludzi; )
  • dreszczyk

a dla czego by nie??
    albo na woodstocku sie umówić i poszaleć troszke:)
  • Anonim

Czyli pomysl ma szanse, rzucajcie pomysly na miejsca i terminy
    moze by tak w polowie lipca gdzies w centrum rzecz jasna, ale nie mam pomyslu gdzie.
    a moze ma ktos jakas dzialke ? to by mozna sie i nawet na ubocze przejechac :)
  • dreszczyk

Niczego jeszcze nie obiecuje, ale latem urządzamy w wielkopolsce "spotkania spolecznosci internetowych". Znaczy sie nad jeziorkiem kombinyjemy scene, kapele i dostęp do piwa. Dotychczas bylo to spotkanie głównie #wrzesnia (kanal irc jakby ktos nie w temacie) ale wjazd jest wolny i jedyne ograniczenie stanowi pojemnosc pola namiotowego (czyli ograniczen brak). Jak bede pewien ze w tym roku tez sie uda to na 100% dam info:)
  • marla nowakówna

>>moze by tak w polowie lipca gdzies w centrum rzecz jasna, ale nie mam pomyslu gdzie.

(N 51°06' E 19°52'); )
  • dreszczyk

a czy wschodnia wielkopolska to jest centum polski? bo jak tak to i jezioro jest i kupe fajnych ludkoow ktoozy sie nie znaja ale maja ochote poznac:)
  • dreszczyk

dokladniej PRZYBRODZIN. najlatwiej zobaczyc gdzie to jest na http://www.pilot.pl :)
    niedaleko trasy warszawa-ponzan
  • Anonim

Maq Radomsko? :)
| |

Gdzie byliście? Gdzie chcecie pojechać? Wskazówki techniczne, wymiana doświadczeń etc. === - k...

Fotki

Miejsca grona (0)